GRADINITA KING GEORGE SECTOR 6 UVERTURII

GRADINITA KING GEORGE SECTOR 6 UVERTURII | Autor: aliclipa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Acest mesaj se adreseaza parintilor care se gandesc la aceasta gradinita -KING GEORGE SECTOR 6 UVERTURII pentru copii grupa mica (mai mici de 2 ani si pana in 3 ani).
Scriu in calitate de matusa a unei fetite de 2 ani si un pic pe care parintii au decis sa o dea la aceasta gradinita.
Reclama a fost minunata, pretul mic, personalul amabil la inscriere.
In prima zi s-a terminat cu euforia.
Cei mici stau la etaj.Nu intra parintii,chipurile sa nu planga parintii.
Fata nu a fost schimbata de caca, era rana vie la fundulet, in conditiile in care ea face pe olita daca este pusa.Deci nici macar nu au putut sa o schimbe sau sa o puna sa faca la olita.
Nu i-au scos din camera de la etaj,pentru ca atunci cand au adus-o jos sa plece au fost foarte mirate doamnele ca stie sa coboare singura.Afara a fost o zi minunata.Dar au un singur tobogan si un balansoar afara si asta e tot.
Si cireasa de pe tort.Dupa prima zi temperatura, un ochi umflat si copilul zicea numai AU,AU.Dupa 2 oftalmologi si un orelist verdictul a fost A STAT IN CURENT SI ARE SI O CONJUCTIVITA.
Cu siguranta nici pe maini nu i-au spalat.
A doua zi cand s-au dus parintii sa ii ia lucrurile, mai veneau copii noi, care nu aveau analizele dar au fost intelegatori si i-au primit.

In concluzie:
Nu recomand pentru copii mici,decat daca vreti ca,copilul dvs sa stea inchis toata ziua intr-o camaruta cine stie in ce atmosfera ca nu poate vedea nimeni,neavand camere.