aparat salin, eficient?
baietelul de 2,6 ani de cand a intrat in colectivitate tot face brosiolite, rosu in gat, etc. am citit despre aparatul salin ca ar fi eficient in afectiunile respiratorii, bronsite, etc.
are cineva asa ceva, vi s-a parut eficient, ati observat vreo imbunatatire in starea de sanatate dupa utilizarea lui? merci mult.
Raspunsuri
AlinaEmi spune:
Nu il pun in camera sa mearga toata noaptea (cu usa inchisa). Vezi ca nu este eficient intr-o camera mare (trebuie sa-ti iei unul puternic daca doarme intr-o camera mare)
Nu-ti pot spune daca este eficient sau nu, eu merg pe principiul ca niste aer putin sarat nu-i poate face decat bine. Asta dupa ce am renuntat sa mai mergem la salina in Buc de unde cred ca mai degraba a luat alti virusi de la alti copilasi de pe acolo
irinabobe spune:
alina am inteles. tot asa intentionez si eu sa fac, noaptea in camera lui, (nu are mai mult de 40 mp cred ca doar vreo 25mp).il folosesti de mult? se simte vreo imbunatatire?
AlinaEmi spune:
Cam de 1 an. Tot cam de atunci am schimbat si homeopata deci.... n-as putea sa-ti spun exact de ce i-a mers mai bine. A mai si crescut putin... cert este ca anul asta n-am avut nevoie de ventolin deloc si sper ca nici in sezonul rece sa nu avem. Totusi al meu nu merge inca la gradinita, eu am posibilitatea sa-l mai tin acasa, mi se pare prea riscant pt el sa culeaga tot felul de chestii avand in vedere aceste probleme.
Eu n-am stat prea mult pe ganduri, l-am cumparat si gata, nu e atat de scump, merge acolo si daca e sa-i faca bine, ok, daca nu, rau nu-i face
Savvy spune:
Off-topic: AlinaEmi, ai fost la salina in Bucuresti? La ce salina? Nu ti-au placut conditiile? Ma gandeam sa-mi duc si eu copilul...
On-topic: am folosit de cateva ori Salinul, nu pot spune ca am observat o imbunatatire dramatica a starii de sanatate. Cred ca vantura putin niste ioni pe-acolo.. :)
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaEmi Nu il pun in camera sa mearga toata noaptea (cu usa inchisa). Vezi ca nu este eficient intr-o camera mare (trebuie sa-ti iei unul puternic daca doarme intr-o camera mare) Nu-ti pot spune daca este eficient sau nu, eu merg pe principiul ca niste aer putin sarat nu-i poate face decat bine. Asta dupa ce am renuntat sa mai mergem la salina in Buc de unde cred ca mai degraba a luat alti virusi de la alti copilasi de pe acolo Mamica de Calin 26.11.2009 |
Mami de Robert (07.07.11)
Rufus spune:
Sincer, eu nu vad vreun rezultat. Il folosim in camera Anei, care a facut iernile ce au trecut ceva complicatii la caile respiratorii. Tora insista sa-l foloseasca, eu nu ma opun...dar nici n-am remarcat ceva in bine.
Rufus, Tora si iadele
AlinaEmi spune:
Am fost la salina Marasesti. Sunt super conditiile ne-a placut, erau si ceva jucarii pt. copii. Problema este ca vin copilasi mai mult sau mai putin bolnaviori si fiind un spatiu inchis destul de micut....s-a captusit si de acolo cu cate ceva. Stiu ca se spune ca atmosfera fiind sarata nu ar trebui sa ia nimic dar eu cred ca asta e valabil mai mult la salinele naturale. Eu nu-l mai duc, mi se pare riscant