Aspirante optimiste > 20 ani (807)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Monique, eu va citesc contstant. Intru mereu in speranta ca mai apare vreun nume la titlul capitolului...
Imi e greu sa scriu pt ca nu vreau sa va amarasc si mai mult.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna fetele!
O zi minunata pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Azi e prima zi de toamna, oficial! Asa ca: Sa aveti o toamma minuntata! Si nu uitati ca toamna se numara bobocii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

am scris un mesaj si apoi cand sa-l trimit...nu eram logata...
deci, neatza la pranz...
o cafelutza? un pahar de vorba?

eu nu prea am ce zice, sunt in stand by, mai am cateva zile de asteptat, dar parca de data asta nu sunt nerabdatoare...nu am nici un semn, nici cel mai mic, mai bine asa decat sa tot interpretez ba una ba alta...marti am programare la doc, sa vedem ce facem mai departe in caz de esec...pot sa trec mai bine peste un negativ daca stiu ca am ceva planificat pe mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_dreams spune:

Buna fetele, eu azi am mai fost la o ecogrefie, am un folicul de 19,4. in seara asta o sa fac pregnylul, l-am cautat azi in toate farmaciile posibile si nu e pe nicaieri. Doctorul la care merg o sa ma ajute sa fac rost de unul, e un doctor extraordinar! daca ne ajuta Dumnezeu, asta este luna in care vom reusi! Doamne ajuta la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Monique, eu va citesc contstant. Intru mereu in speranta ca mai apare vreun nume la titlul capitolului...
Imi e greu sa scriu pt ca nu vreau sa va amarasc si mai mult.

22+

Si eu am gandit la fel...
Dar sunteti in sufletul meu mereu.

Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fetelor, vroiam sa va salut si eu si va servesc cu chec
sweet_dreamstin pumnii sa vezi dublu luna asta, sa fie cu noroc.
Emilia ai stat cumintica , s-a linistit burtika?
Eu astept sa treaca timpul sa vina z1 sa vb cu dr sa punem in aplicare planul cu stimularea. M-a pus sa imi cumpar pana atunci OVA-MIT si CLIMEN. Nu stiu mai nimic despre stimulare.
Altceva nimic, sunt excesiv de calma si linistita

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
Azi e prima zi de toamna, oficial! Asa ca: Sa aveti o toamma minuntata! Si nu uitati ca toamna se numara bobocii.

Gaby multumim! sa avem o toamna bogata

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LolaD spune:

sweet_dreams, Doamne Ajuta sa fie cu noroc luna asta!!! ce ma bucur pentru tine.
salut si celelalte fete, burtici si mamici.

http://lt2m.lilypie.com/ICoap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Buna fetelor, am luat antibiotic si ma jeneaza o mancarime...sa iau Canesten sau sa mai astept sa vad daca imi trece? Stiti voi si alte ovule? Eu mai am o luna de AC, sotul de Spermotrend si ne apucam iar de aspirat. Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput