FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30
Raspunsuri - Pagina 20
amaliaro spune:
Rodica si roagate la DD sa iti dea puterea sa o iei de la capat si nu uita ca nimic nu este intimplator pe lumea asta poate DD a vrut sa te scuteasca se o durere mai mare
fetelor va pupa matusica pe toate fara exceptie sa nu uit vre una ca deh am emoti
amalia tsakoniati
Sandy2707 spune:
Rodica imi pare tare rau ca treci prin suferinta asta. Iti doresc din suflet multa putere sa iti revii si sa o poti lua de la capat pentru a-ti implini visul.pentru tine si ola DD
Sandy2707 spune:
Amalia esti extraordinara cata grija ai de surioarele din Romania.
Sunt happy pt tine si sa iti de DD in octombrie bebeii mult doriti ca ii meriti cu prisosinta.Multi
Fete dragi va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, dar mie pipi test mi-a iesit negativ nici macar o umbra. Nu stiu daca sa imi fac beta maine sau vineri, oricum cel mai probabil e negativ.
Va pup pe toate cu drag
amaliaro spune:
Sandy tu nu te lasi pina nu iei bataita cum adica nu faci beta pai e alt test mai concludent decit beta?hey putin optimism nu strica
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
In ce priveste fetele din tara daca as putea le as ajuta si mai mult pentru ca nu mi se pare corect prin ce trebuie sa treaca ele pai cind am vazut ca dau tratamentul de stimalre si clexane gratis in sarcina si fetele din tara cit trebuie sa sa se chinuie sa le gaseasca dupa ce ca le plateste si pe durata sarcini cit trebuie sa astepte pe la usile la doctori
amalia tsakoniati
irilac31 spune:
Buna soratelor...offf ce de vesti
Noi2 felicitari draga mea, sa ai o sarcina usoara, fara peripetii, bebe la termen si schimba-ti te rog Id-ul in noi3 sau noi 4
Rodica, offf ma doare sufletul pt tine, imi pare atat de rau. Acorda-ti o perioada de repaos, sa-ti revii atat fizic cat si psihic, vorbeste cu cei de la clinica, mai fa niste analize in plus si apoi mergi cu incredere la FET. Chiar si acel mic embrionas care te astepata are sanse.
Sandy, in a cata zi de la ET esti (scuze dar eu nu retin deloc datele), ce fel de test ai folosit. Eu zic sa nu te iei dupa rezultatele date de teste, ele pot da un rezultat fals cateodata, sfant este analiza de sange....asa ca maine dimineata ar fi bine sa mergi sa o faci.
Amalia Dumnezeu sa te rasplateasca pt tot ce faci pt fete. E o reducere destul de mare, e clinica personala a dr-lui de poate sa faca asa reduceri de mari? Ai vazut-o pe donatoarea ta, ti s-a aratat o poza cu ea sau ti- a povestit dr despre ea? Vestile de la tine sunt super bune...sa-ti mearga in continuare tot asa si incepand cu 23 oct sa-ti schimbi titulatura din matusica in mami amalia .
Cocolino ma bucur ca esti ok si totul decurge bine la tine. Eu sper din suflet sa-l tin cat pot de mult sa nu fiu nepoliticoasa sa ma bag in fata .
Nasha pupici multi, multumim ca ne ajuti la administrarea casutei
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
26+
Sandy2707 spune:
Amalia cred ca m-am exprimat gresit am vrut sa spun ca ma duc dar nu stiu daca sa fac beta maine sau vineri
S-ar putea ca maine sa fie prea devreme in cazul in care implantarea a fost mai tarzie ceea ce e foarte posibil pt ca embrionii au fost un pic mai lenesi la dezvoltare.
Sandy2707 spune:
Iri pe tine si burtica.
Eu am facut transfer in 10 sept in aceeasi zi cu Noi 2, dar embrionii mei au fost mai putin buni calitativ decat ai ei si nici eu nu mai am varsta ei. De aia ma gandeam ca maine ar pute fi prea devreme pt beta. Testul l-am facut cel de la Reprofit; oricum cei de la clinica mi-au zis sa fac beta luni 24Sept.
amaliaro spune:
Irilac da este clinica lui si se ocupa personal unde poate face reducere cum a facut si cu Miracol in una dintre discutiile noastre mi a zis asa in domenuil meu trebuie sa fiu cit pot de uman sigur nimeni nu munceste gratis dar unde pot sa ajut ajut si asa suntem multumiti toti doctor si pacient
amalia tsakoniati