FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor..
v-am citit zilele astea dar, doar de pe telefon, nu stiu ce are ca nu ma mai pot loga de pe tel...si la calculator nu am ajuns deloc...preconizez o alta sapatama full de treaba la servici...si colac peste pupaza...avem o campanie ce tine pana la sf lui octombrie si cica tre sa ne implicam in ea si in weekend...deci asolut GENIAL
amaliaro, ma bucur ca aud ca secretiile au iesit bine...totul e pregatit , trebuie doar sa mai treaca pana prin 19 octombrie, e??abia astept sa te vad graviduta!...ma intreb oare cati o sa ma asteptati la aeroport?trei sau patru???

ruxandrica, ma bucur ca te-ai decis sa ne scris si aici....eu una ma bucur pt decizia pe care ati luat-o...aveti sanse f mari si e pacat sa te tot amagesti si sa strici bani si fara rezultat...ai vazut ca ai scris la bascalie...si ai avut noroc!Sa fie cu inimioara pt tine in noiembrie,Doamne ajuta!si nu te stresa ca nu m-ai deranjat deloc cu mesajele...mi-a facut placere sa iti raspund!~

sandy, noi2 va bat daca nu sunteti pozitive!!...nici eu nu am avut nu stiu simptome si dureri...insa voi trebuie sa realizati ca aveti niste samburei in burtica ce trebuie sa creasca mari!...asa ca cu DUmenzeu inainte...sunt convinsa ca toate o sa aveti beta mari de tot!!!

fumi, succes la medic!
sper
irilac31, ai grija de tine pls!pupici

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Bunaa dn nou!
Va multumesc tuturor ca va ganditi la mine!

Sandy, draga mea, m-am rugat si ma rog si pentru tine sa fie bine, ai mari sanse cu 3 embrionasi, casuca e sfintita mai astepti doar beta mare mare mare. Acum imi pare rau ca n-am cerut si eu sa pun 3, pt ca nu au congelat nimic, desi cred ca mi-ar fi fost f greu sa il conving pe dr meu. Azi am fost sa fac beta de dimineata, stau cu emotii cat casa, mi-e frica maxima, testul de la Reprofit e pe birou si ma uit la el, trec de la ras la plans instantaneu, n-am mai trait asa ceva niciodata. Nu pot sa descriu ce simt. Lucrez ca o nebuna de azi dimineata de la 4 ca sa nu ma mai gandesc la asta si doar vreau sa-l fac pe sotul meu un gandac fericit.

Amalia, bafta maine la analize,ai sa vezi ca ies bine si intri in linie dreapta!

Fumi,

Ruxandrica, succes pe noul drum! Sunteti pe calea cea buna! Noi am avut punctia la 9 jumate si transferul la 11.

Va pup!

Mergi la inceput

rodica, tin pumnii pe maine la eco!
dorinta, te pup cum mai esti??
ivisor, sarcina usoara iubita!
Looana, pup burtica cu minunea din ea!
bichi, of doamne cat mai trebuie sa te chinui...nu e problema, ai sa vezi ca eforturile tale vor fi rasplatite cu o pereche de gemenasi de toata frumusetea!!
apalina, cum esti?asteptam vesti de la tine!
gravidutelor, sunteti toate in gandul meu...ma rog pt voi si prichindei!

Mergi la inceput

noi2, nu te mai necajii...sunt convinsa ca ai macar un sufletel in burtica, chiar daca ai pus doi...majoritatea fetelor au pus 2 si unele au ramas chiar cu amandoi!...asa ca nu dispera...test de pipi te-ai rabdat sa nu faci?bravo tie daca da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Noi 2 nu te mai necaji. Totul va fi bine. Ai sa vezi ce beta mare si frumos o sa iti daruiasca DD.

Draga mea, am vazut ca tu ai scris ca ai avut punctia la 9,30 si ET la 11. Spune-mi te rog, mai exact, ce a insemnat punctia aceasta? Daca ai facut cu donatoare nu ea a avut punctia cu cateva zile inainte? Sau e vb de 9,30 punctia donatoarei iar in alta zi ET pt tine...
Scuze, sunt bulversata rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Scuze, nu m-am exprimat bine. Sunt ametita
Punctia donatoarei a fost pe 5 sept la 9 jumate, la aceeasi ora la care a recoltat si sotul.
Apoi, pe 10 sept, a fost ET la ora 11.00

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Dorinta data punctiei corespunde cu data colectarii de sperma. ET are loc la 3-5 zile, de obicei 5, de la data punctiei.
Iti doresc din suflet multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Miracol ma bucur ca ti-ai revenit . Patania ta mi-a amintit pe primul meu FIV cand m-am bucurat nespus pt un beta pozitiv, dar din pacate noi n-am mai ajuns pana la prima echo, in 5 zile s-a naruit totul. Dar ne-am ridicat, ne-am scuturat si ne-am incapatanat si mai tare .
Pana la urma trebuie sa reusim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sandy Doamne ajuta si la tine
Fumi sa ne ajute DD pe toate sa ne implinim marele vis
Ruxandrica bine ai venit in gasca noastra vesele si plina de reusite si cit mai curind sa devi mamica

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Noi 2 esti curajoasa; la tine sigur va fi pozitiv; si eu m-am abtinut cu greu sa ma duc la beta; dar pe de alta parte parca nici nu l-as mai face. Nici noi nu avem fulgisori la Reprofit, de altfel la noi au fost mai putini si mai slabi decat la FIV-urile anterioare cu ovocite proprii.
Miracol ai dreptate dar...
Dorinta chiar m-am gandit azi la tine.te pregatesti de o noua incercare? Tu ai fulgisori?

Mergi la inceput