FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30
Raspunsuri - Pagina 13
Ruxandrica spune:
Buna fetelor,
Va citesc din umbra de ceva timp, ma bucur pt fiecare reusita si ma intristeaza fiecare esec. Am decis sa scot "capul" din cutie pt ca dupa 3 FIV-uri esuate cu "materialul clientului" ne-am hotarat sa incercam si variante ajutatoare .
Nu am avut o indicatie expres catre ovocite donate, in schimb mi s-a recomandat sa iau DHEA-S pt imbunatatirea calitatii ovocitelor, dupa ce am sucit problema pe toate partile, am decis sa o luam pe scurtatura si sa trecem direct la donate.
Am trimis un mail la Brno asa intr-o doara, stiind de la voi ca dureaza destul de mult pana gasesc donatoarea potrivita. Ma gandeam ca voi prinde un loc undeva anul viitor martie-aprilie, si chiar vorbisem cu sotul ca intre timp sa mai incercam unul cu materialul propriu. La nici doua saptamani de la primul mail - am primit data punctiei donatoarei: in noiembrie!
Ne uitam unul la celalalt si nu ne venea sa credem, am luat-o ca pe un semn si am decis sa mergem inainte.
Pt ca nu suntem chiar "clientii perfecti" i-am scos ceva peri albi Svetlanei cu tot felul de intrebari. Am decis sa facem FIV la ei cu 2 conditii: 1. donatoarea sa fie testata negativ pt balariile mele (mutatii de trombofilie si thalasemie) si sa ni se puna la dispozitie rezultatele testelor si 2. vrem pICSI .
Cum au acceptat, iata-ma azi cu schema tratamentului in brate, gata sa-mi rod unghiutele .
Multumesc lui Tusferi si Miracol, ca mi-au suportat cu stoicism intrebarile si Sper ma bucur ca ai revenit .
Ruxandrica spune:
Si pentru ca lista cu intrebari nici vorba sa se scurteze.. am venit pregatita.
Inteleg ca majoritatea dintre voi v-ati cazat la Brno, initial ma gandisem sa iau doua nopti la Brno (cele de dinaintea punctiei si ET) si restul de zile sa stam la Praga - oras frumos, multe chestii interesante de vazut.
Insa acum tocmai ce am gasit cateva oferte de cazare super pe langa Praga la 180 E/6 nopti .
Din propria-mi experienta stiu ca punctiile si ET nu se fac niciodata la prima ora ci in jur de 9-10-11, presupun ca si aici este la fel.
Voua intre ce ore vi s-a cerut sa fiti la clinica pt punctie si ET?
Pana acum, la niciun FIV nu mi s-a spus sa stau inca o zi in "repaos" dupa ET, noi plecand spre casa imediat dupa. Voua ce vi s-a recomandat?
Multumesc
sper spune:
Ruxandrica te felicit pt initiativa, mult noroc !!!
Nu cred ca ora punctiei sa fie mai devreme de ora 9 , vor intra fetele sa-ti spuna cum a fost la ele.
Matusico frumos costumasul bucalatei tale
amaliaro spune:
Sper fa si tu bucalata ca eu iti fac costumase sapci numai copilul sa il faci tu
amalia tsakoniati
fumi spune:
matusico, felicitari pentru rezultat!!!!
Cu ajutorul lui DD o sa reusesti!
Ruxandica, bine ai venit si sedere cat mai scurta
in ce data esti programata?
Sandy2707 spune:
Bune fetele,
Am scris sambata un mesaj si inainte de a-l trimite mi s-a blocat calculatorul
Noi ieri am sfintit noua casa. Am vrut sa o facem inainte de Brno dar nu am apucat. Am avut emotii dar a iesit totul bineIn rest asteptam, semne ioc, si moralul undeva prin butoi
IrilacNuj te necaji; Ai grija de tine si bebel si nu lasa pe nimeni sa-ti rapeasca aceasta perioada minunata.
Fumi nu te stresa. Ai sa vezi ca o sa fie bine
Noi 2 mai ai putin si ai sa vezi ca esti graviduta. Esti tanara si ai avut blasto foarte buni.
Ruxandrica bafta multa si sa dea DD ca Noiembrie sa iti implineasca visul. Eu am avut programarea pt punctie la ora 9 si programarea pt ET la 10.
Bichi pe tine si bebeii tai si imi pare tare rau pt dublarea dozei de insulina? Cred ca nu ti-e usor deloc.
Amalia sa dea DD sa fie bine si maine sa vii numai cu vesti bune si pregatita de start?
Asia tinem pumnii stransi sa vii cu vesti bune si tu
Fetelor va pup pe toate si va doresc o saptamana de vis
Ruxandrica spune:
Multumesc fetelor pt primire
Fumi cf planului dat de clinica pe 7 noiembrie ar fi punctia donatoarei.
Aveti idee, s-a intamplat pana acum sa se decaleze data punctiei cu o zi-doua?
Sotul meu mai are fix 7 zile de CO, iar seful lui n-a fost prea incantat sa afle ca iar plecam in CO, mereu da ochii peste cap, cand se mai modifica datele.
Dorinta2012 spune:
Salutare dragutele mele!
Haideti fetelor nu vreti sa mai actualizam si noi putin prima pagina? Asa ne-ati da curaj si incredere - celor care speram intr-o minune...
Va pupic pe toate!