Bv Stelutz, Vero! Hai Luluta, hai Andreea!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salut !
raspundem la apel !

suntem inca 2 in 1 si deabia astepatam sa ne vedem mandra .
astazi la 11 ne-am trezit si am avut asa un chef de plimbare ca la 12 eram deja iesite din casa ; am facut o super plimbare la cascat gura la vitrine si nu numai - si la cateva cumparaturi ... din pacate dupa vreo doua ore de stat in picioare , mi-am dat seama ca aveam deja sacose grele . mi-am sunat sotul si l-am "convins" sa plece mai devreme de la munca doar ca sa vina sa-si "culeaga" fetele ... siiii , daca tot stiam ca vine , am profitat si am intrat sa fac cumparaturi deale gurii si am incarcat carutul - a trebuit saracu sa vina sa ne scoat din magazin , ca de nu ne mai plimbam ...
am urcat scarile singura de data asta , dar nu pentru ca am fi fost mai breze , ci doar ca vroiam sa ne sustinem punctul de vedere : NU SUNTEM OBOSITE ... in 10 minute dormeam pe canapea , jumatate dezbracata , fara nici cea mai mica urma de energie ...

nu am dormit mult ,dar suficient cat sa dau motiv domnului sa ma "certe" ca am iesit singura ...
si mi-a amintit ca nu trebuie sa ma grabesc cu nascutul de vineri la pranz pana sambata seara , ca medicul nu-i in oras si ca el tine musai sa fie prezent la nastere ; ca pentru el fetele sunt speciale si e foarte mandru cand ajuta la nasterea uneia !!!

eu imi doresc mult sa il am pe el la nastere asa ca nu grabesc lucrurile in nici un fel ... dar daca pana duminica nu am nici cel mai mic semn , nici cele mai mici contractii , am sa aplic metode adiacente ...

si mai e si faptul ca as vrea sa donez sangele ombilical ( daca asta poate ajuta cu adevarat pe cineva ) - iar asta aici se face de luni pana vineri , pentru ca in weekend medicii care recolteaza nu lucreaza ; asa ca ori pana vineri la pranz , ori dupa ziua de duminica ...
glumesc , oricand vrea sa vina e mai mult decat asteptata , dar daca s-ar potrivi si cu planurile de "acasa" nu ar fi rau deloc ...

vad ca somnul ma ocoleste , deci am sa ma pun pe urmarit vreo doua filme .
noapte buna fetelor !!!

39 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Felicitari Ramo! Felicitari mami.ilinca ! ma bucur ca bebeii sunt bine,la fel si voi!
eu am mai scapat de un stres,nu mai pleaca sotul. a terminat aseara masina si-a rugat un prieten sa plece el in germania. stresul meu ii ca nu vrea bebelina sa vina...marti am facut 38 de sapt. de 2 seri,fac baie calda si i-am spus sotului ca azi avem program .mi-a zis ca,daca dr a zis ca-i colul moale si caputul bebelinei preseaza,el nu face nici un ,sa nu-i faca rau fetei . cred ca-l iau cu forta . deseara mai fac o baie calda si sper ca maine sa ma apuce durerile,ca dr ii in arad maine si merg la control.asa poate sa-mi zica daca sa merg la spital sau nu. mi-i frica sa nu merg degeaba la spital la timisoara si sa zica ca nu nasc . si nici nu vreau sa stau prea mult cu dureri si ce ma mai asteapta,sa nu nasc pe drum
va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Buna dimineata,
Felicitari noilor mamici.
Am de recuperat ceva, promit sa citesc tot astazi. Am ajuns la mesajul in care Stela se intreba daca poate sa plece cu bb direct la Alexandria. Eu am plecat cu bebe din maternitate direct la Pitesti, l-am pus in scoica si a dormit tot drumul, nu am vrut sa-l deranjez sa-l scot la 40 de minute cum stiam ca se procedeaza, dar parea ca se simte f bine in scoica chiar daca noua ni se pare incomoda pozitia.

mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)

Mergi la inceput

Elfica le anunt pe fete cu draga imima, daca decizi sa iei nr meu de tel :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Adriana, l-ai pus pe bebe direct in scoica, la inclinatiei ei, n-ai incercat cu pernite, paturici sa indrepti putin locul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata dragi cucuiete! Va invit la un ceai de tei cu un pic de menta, miere si lamaie din belsug

Cum mai sunteti? Noutati ceva?

madaiulia, ma bucur ca esti bine! Si doctorita mea tot la congres este, asa ca boboceii nostri ar fi bine sa stea la caldurica pana se termina congresul

Ce de activitati Stelutz! E bine ca mai poti! Maine la 8 dimineata zici? Inca 22h Nu ca nu ai sti si tu Cine stie, poate iti face vreo surprizica pana atunci don'sorul Matei

Ce bine sa te "aud" Lulutza, recunosc ca intrasem nitel la ideica poate-poate ne faci si tu vreo surpriza asa pe nepusa masa. Asta imi aminteste, ai whatsapp? Sarmanul sotior, dar si tu nebunatica sa te istovesti asa de tare, dar cred ca ti-a prins bine si te-ai odihnit ca un puiut de urs

Didi al meu nu a vrut sa auda de sexi time deloc in sarcina. A zis ca gata, ce inseamna asta, deranjam culcusul lui pingu mic Bine nici eu nu am avut cine stie ce chef, iar cum a fost mai mult plecat... Sper sa ai parte de o nastere usoara si un drum rapid la Timisoara!

Astazi, cu riscul de a mi-o lua de la Olivette () voi iesi cu 2 prietene in AFI. Doar traversez strada, iau masina 5 statii si merg cativa metri pe jos. In AFI promit sa stau pe scaun Ieri am crezut ca innebunesc incercand sa adorm; mi-a fost mai bine cat am stat pe o banca la umbra unor castani citind o carte.

Va pup pe toate si sper ca sunteti bine: si burticile si mamicile si boboceii

37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Buna dimineara burtici, mamici si bobocei!
Felicitari mami Ilinca, Ramona si Dana! Sa va traiasca boboceii, sa fie sanatosi si necolicosi, iar mamicilor, recuperare rapida si usoara!
Tinem pumnii pentru viitoarele mamicute Stella si Lulutza!
Noi, astazi am schimbat saptamana. Mai avem un pic pana pe 21.
Bebe nu da inca nici un semn sa vina mai repede. Nu ne confruntam cu contactii, ci cu dureri de solduri si de degete. Mainile nu le avem umflate.
Bebe nu s-a intors inca, si nici nu cred ca o va face.
Va pupam dulce si va dorim o zi excelenta!

39w
Raul-Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata bulinici & mamici & bebici !

Am vazut ca se vorbea de puseurile de crestere, bifam si noi unul, m-a zapacit beib azi-noapte. A mancat la foc automat, ca haplea, a si vomat. Acum 2 seri am si sunat pediatra, ca ne ingrijora comportamentul. Ne-a zis sa-i dau san des si s-o ragai bine, dar ca e normal sa mai si verse lapticul.
Kytanut, avem nume, eee ! Tare frumos, ienglejii or sa-i spuna Luke ! O sa tin tv-ul deschis pe stiri, poate te vad nascand in mall, na ! De ce nu asculti sa stai cuminte pana sambata si apoi sa-ti faci de cap cu pingu mare de brat?!! Vrei sa patesti ca mine?! Azi beib la bulina, maine sus pe umar, sa-l bati pe spatic !?

Ma scuzati ca nu scriu mai mult, domnisoara s-a potolit nitel si profit sa ma intind ca am facut noapte alba. Apropo de asta, curand am sa scriu un mesaj tare sincer despre cum bebe imi poate manca si ultimul firicel de stapanire de sine, incat sa ajung sa-i spun : "Daca nu adormi ACUM, te arunc in cap lui tac-tu (care tac-su dormea, deh)!!" Si nu glumeam...

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput

Mihaela l-am pus direct in scoica, scoica mea are niste pernute ca niste colacei, nu stiu daca toate sunt la fel, oricum el se simtea f bine acolo, a adormit instantaneu.
Stela am uitat sa-ti spun ca atunci cand mi-au adus foile mele de externare am rugat o asistenta de la obstretica sa-mi faca un calmant pt ca imi era cam groaza de stat in fund in masina, mi-a facut un ketonal si am fost ok tot drumul.
Laptele a venit a doua zi dimineata, dupa operatie, m-au ajutat sa ma ridic dimineata pe la 9 am facut cativa pasi sustinuta de infirmiere si mi-au spus ca la urmatoarea ridicare din pat daca pot sa stau singura in picioare si sa merg ma duc in salon si il aduc pe bebe, imagineaza-ti ca a doua oara cand au venit pe la 10:30 m-am dus singura pana la baie, m-as fi dus si in curtea spitalului numai sa ma vad o data cu bebe in salon. Cand l-au adus au spus puneti-l la san si bebe a supt colostru, de atunci suntem nedespartiti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Kytana si eu am vrut Luca Andrei, a fost una din variante dar pana la urma s-a schimbat si Luca si Andrei, trebuia sa cadem de acord cu totii, mai ales cu David care a avut punctul lui de vedere.

Fetele care sunteti la termen, va urez nasteri usoare si bbei sanatosi! Asa a fost la mine prima data, am dus sarcina cu greu si am ajuns la 39 sapt fara semne de nastere. Cine urmeaza?

Kkciosul meu s-a iritat la fundic, il dau cu toate cremele si parca degeaba, de ieri sta ziua cu fundul afara la aer, parca e putin mai bine deja.

Voiam sa va spun ca de data asta sunt mai relaxata si spal rufele cu detergent obisnuit insa le clatesc de 2 ori, nu le calc decat pe cele de iesit afara, pana acum e bine, nu are nici o iritatie. Pe David cat l-am ferit de alergii si tot a facut dermatita atopica, asa ca nu conteaza. La boboc ii dau ceai cu biberonul, la David m-am temut sa nu refuze sanul, ce-i drept ca dupa biberon cam refuza sanul, Calin vad ca e ok, nu da tzatzica lui pt nimic in lume.

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput