Bv Stelutz, Vero! Hai Luluta, hai Andreea!
Raspunsuri - Pagina 17
Olivette spune:
Kytanutz, nu stiu, nici eu nu o vad intotdeauna, credeam ca e de la telefonul meu. Acum de exemplu la Bob vad poza cu cutzu
Elfica spune:
Felicitari Stella si Veroboroda! Fetelor, asa multe au nascut deja, si s-a dus doar jumatate din prima luna a odiseii noastre!
Multumim, Kytana, pentru informatiile despre modificarea paginii. Eu le-am salvat intr-un document unde am si link-ul catre pagina actuala, sa nu caut mereu. Incerc sa intru si eu sa vad cum e cu logatul si modificatul. Sa dormi in noaptea asta, sa fii odihnita maine, da?
Mirabelac: Te-am inteles si nu te supara pe noi, discutia nu era sa te "certam" pe tine, ci sa invete fetele noi corect, sa nu faca asa, crezand ca e bine. Si nu ar fi fost o rusine sa nu cunosti aspectul, ca multi pediatri recomanda ceaiul chiar si mie mi l-a recomandat prima pediatra care a venit la cateva zile de la nastere. Si ma punea sa ii dau o gramada (50-100-150 ml/24h de Baby Drink dat intre mese sau dupa masa, daca mai plange), dar nu am ascultat-o, in schimb am renuntat la ea, ca avea niste teorii de acum 20-30 de ani (era de varsta parintilor nostri, automat si scoala o avea tot de atunci...) Daca ar fi sa va enumar sfaturile, v-ati cruci pur si simplu! Iar noua ne-au recomandat-o nasii, care au fost foarte multumiti de ea. Dar fiecare are propriul sistem de raportare, spre ex. eu sunt anti antibiotice si un pediatru care recomanda imediat antibiotic nu ar fi fost pe gustul meu. Soacra mea si-a crescut copiii dupa sfatul farmacistei si antibioticul e oricand la indemana, va dati seama ca sotul nu ar fi fost surprins de astfel de sfaturi, ca asa a crescut... Asa ca fiecare apreciaza altfel o persoana si un sfat primit.
Olivette si Bobpixel: Rezistati cu sanii, vor fi durerosi o perioada, la mine chiar lunga, nu mai stiu cat, dar a trecut totul brusc. Doar garmastan am folosit si am stat cu sanii goi. Faceti si voi, ca ajuta mult, iar temperatura din casa e favorabila. Eu faceam tot felul de artificii, ca era racoare in casa si mi-era frig sa stau complet goala in partea de sus, dar la voi nu sunt probleme. Sau stoarceti putin laptic si dati pe sfarc si lasati asa sa se usuce. Oricum, nu cedati in fata ragadelor ca trec la un moment dat, desi nu pare. Nici eu nu imi imaginam cum sa treaca, pentru ca frecusul suptului mi se parea ca intretine rana si ca nu o lasa nicicum sa se vindece, dar... la un moment dat s-a rezolvat, asa ca ganditi pozitiv si nu va lasati descurajate! Chiar daca acum pare mai obositor sanul, o sa fie altfel, va veti obisnui sa dormiti si voi langa pui, in timp ce sug, pe cand daca alegeti varianta biberonului, trebuie sa va ridicati, sa aprindeti lumina, desi sunteti moarte de somn, sa incalziti apa, sa preparati laptele, sa il raciti putin si apoi sa i-l si dati. Bine, e drept, la biberon mai poate face altcineva operatiunea, dar tot si pe voi cade beleaua si nu e deloc placut Plus ca exista riscul ca daca ii dati biberon, sa nu mai vrea deloc san si atunci e si mai rau. Sa va mulgeti mereu e dificil, sa il treceti la LP, cand ii puteati da LM, e mare pacat.
Legat de colostru sau lapte, daca e sau nu e, nu va faceti griji, ca apare. Si nu inseamna ca daca strangeti voi si nu iese, nu e, pe mine ma strangea doctorita si era din plin, tasnea ca dintr-o stropitoare, iar la mine nu iesea, nu stiam eu cum sa apas, asta era explicatia.
Olivette: Nu te speria ca are panaritiu neaparat (si pediatra ti-a zis doar auzind, nu vazand cum arata), poate fi o simpla mica infectare. Si Iulia a facut la un moment dat si a trecut de la sine. Ti-am spus si eu de betadina, dar incearca si cu laptele tau, ca e panaceu universal :) Si mai lasa unghiutele netaiate, ca nu pateste nimic abia le tai mai bine cand va fi cazul, ca sunt mai mari si apuci mai bine (macar prima data, ca pe urma capeti experienta).
Pupici tuturor si week-end placut!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
35 +
adrianadana spune:
Va pup pe toate.
Felicitari Vero si Stela!
Voiam sa intreb si eu ce marci de pompe de muls folositi si daca sunteti multumite si eventual ce fel de interfon
Eu sunt inca in butoi dar, cum imi spuneau fetele de la cealalta odisee trebuie sa ies curand pentru ca se culeg viile si e nevoie de butoi
va multumesc
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
raluca22 spune:
Buna fetelor ,
Felicitari Stella ! Felicitari Veroboroda!Sa va traiasca puiutii mici.
Corinuka multa sanatate sa te refaci cat mai repede .
Bobpixel sa treci peste aceasta perioada , stiu cat este de greu ,m-am confruntat si eu la primul baietel , am cedat oboselii si i-am dat completare cu biberonul credeam ca nu se satura si mi-a parut rau.
Olivia la unghiuta sa treaca.
Kytana nu iti face probleme o sa vina sigur lapticul.
Adina incet incet o sa uiti cand o sa vezi puiutul langa tine cum creste ,eu dupa 4 ani mi-am facut curaj pt bebe 2.
Eu sunt suparata si nu stiu exact cum sa procedez ,am fost marti la ginecolog si a vazut ca am valoarea trombocitelor mica si mi-a zis ca daca mai scade o sa-mi faca anestezie generala.Azi am fost la medicul de familie si a ramas uimita ca nu mi-a dat niciun tratament mi-a spus ca daca imi da trimitere la fundeni la hematologie sigur imi da tratament avand in vedere ca la prima cezariana am facut hemoragie si am primit sange.Mi-a recomandat sa repet hemoleucograma si sa-i spun dr-lui dar nu stiu cum va reactiona.
Robert Andrei (15.03.2007) 37+
Kytana spune:
Acum vad poza Olivette! Ce fatuca scumpaaaaa
Adrianadana, pai sa stii ca avem nevoie de butoaie pentru vin asa ca hai, repejor, iesi din el! Eu am primit de la o prietena o pompa manual de la Chicco. Sper ca bebe sa fie pompita ideala si sa nu o folosesc decat in cazuri de lasat lapte pentru bebeic.
Imi pare rau ca nu ma prea pricep la explicatii in scris Elfica, sper sa se poata intelege
Fetelor ati intrat deja in weekend? Haideti la raportul de seara Andreea, Lulutza, voi sunteti baza, cum va simtit?
Corinuka, cum te mai simti?
37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
MoRo_K spune:
Si eu sunt la capitolul...am scris...si cand sa termin msgul l-am inchis din greseala...m-au luat nervii ...si de-abia acum scriu iar...
Felicitari Stella!
Felicitari Veroboroada!
sa fiti sanatoase si voi si bbii,refacere rapida si bb mancaciosi si necoliciosi :)
Nu-mai_stiu merci mult pt site-uri am incercat isohunt dar la mine vrea sa schimbe setarile de cautare/prima pagina altfel nu ma lasa sa-l instalez si mi l-a vazut ca thread desi i-am dat decline...asa ca e f bun celalalt site
Anidaz multam mult pentru povestea nasterii cu urcusuri coborasuri dar asa emotionanta si sper si pt tine si pt M_M sa gasiti cat mai repede ritmul ....asa cum sper si pt mine cand va veni momentul...sa ne adaptam si noi si bbii ..sa ne obisnuim unii cu altii si cu noua viata si noile cerinte...si sa fim cu totii sanatosi...ca asta-i baza...
Corinuk-a imi pare tare rau ca te chinuie enterocolita aia nesuferita iti doresc sa se amelioreze cat mai rapid situatia
Lulutza tu unde vezi filmele?si noi suntem cu documentarele...eu am aici digi si vedem multe acolo pe national geogr.,discovery,viasat...pe astea..
Adriana77asa-i eu credeam c-a fost usor...imi pare rau ca te-au durut/chinuit..bine macar ca au rezolvat ceva si vb lui Carmen bine ca le-a pasat si te-au ajutat!sper asta sa fi fost greul...sa mearga totul perfect in rest
MamiIlinca ma bucur ca merge totul bine cu Ana
Anaomaria sunt bine-venite toate info!
Kytanutz...final countdown?vine pingu? pingu mare...si dp usor usor si cand vrea el pingu mic :)
RamonaCopot ma bucur ca sunteti bine si ma gandesc ca te tin sub supraveghere...ca presupun ca sunt obligati sa o gaca cateva zile...dar las ca vine ea lunea si ajungeti acasica
PaulaFrida ...ma gandesc ...deja stiti ziua de nastere a comorii...de-acum incolo 24 sept e a mai mare zi
Olivette rezista rezista puseului si oboselii...nu de alta dar ti-am zis u're my hero
In rest la noi zi linistita,s-a racorit si e asa de bine...acum de ceva ore ploua si miroase frumos :) si ne pregatim pt un weekend calm ...relaxant..
Trimit msg-ul sa nu-l pierd iar si dc mai am ceva de spus mai intru dp..
35
MoRo_K spune:
Intru sa scriu ca-mi place ce si cum scrii Elfica....sunt asa bine-venite toate sfaturile mai ales pt noi care suntem la primul copil...si e valabil pt toate mamicile care au deja un-doi copii scrieti scrieti ca sunt info f folositoare Mirabelac,Mami.Ilinca,Carmen...si toate celelalte mamici!
Adrianadana eu am de la cumnata pompa electica medela...tre sa ma bag sa citesc instructiunile dar vad ca e desteapta asa cum mai spunea cineva reglezi cat de tare trage ideea e sa nu te doara...si cica sunt mai bune decat cele manuale...vom vedea :)
Puuup si weekend placut si cu vesti bune!
35
Olivette spune:
Noapte buna fetelor!
Am facut baita, ne-am plans de mama focului de foame la cremuit si pansat si acum papam langa mami in pat. Sa vedem cat si cum dormim in seara asta
Moro
Pup toate burticile, mamicile si boboceii!
nu_mai_stiu spune:
Kytana,chiar noi trebuie sa incheiem seara tot timpul?
Eu am fost la ai mei la tara putin...nu era planificat.Am ajuns acum vreo jumatate de ora.Mi-am facut un ceiuc si vreau sa ma bag in pat sa-l "savurez".
Sunt putin obosita si cam atat.Bebe ma impinge foarte tare in partea stanga.
Moro,mai am site-uri unde poti vedea filme online.Daca o sa vrei.Dar e foarte bun cel pe care ti l-am dat zilele trecute.Eu doar la ala ma uit.
Cred ca va spun noapte buna.Nu stiu daca mai revin sau nu in seara asta
ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
Kytana spune:
Se prea poate Andreea, se prea poate! Acum mi-am luat si eu un film, caci nu prea ma fura somnul si sper sa atipesc curand.
Moro Ce ma bucur ca s-a mai racorit si la tine. Te simt mai optimista asa
Ma impinge pingu asta mic de ziceti ca nu-i adevarat. Cred ca mi-a ciopartit ficatul fug sa ma intind. Am un sentiment ciudat ca nasc in noaptea asta, sper sa fie cat se poate de FALS!
Noapte buna dragi surate, pe maine!
37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-