Urgent!
Raspunsuri - Pagina 7
histamina spune:
corina dani,mai da amanunte,ca am si eu niste banuieli.
te rog.
softurela, mistourile nu isi niciun sens.
alea 3 capacele de nu stiu ce nu au vindecat-o in niciun caz de deficitul de diaminoxidaza. cel mai probabil el a fost cauzat contextual de administrarea de Medicamente care elibereaza histamina sau inhiba DAO (unul dintre ele)
- miorelaxante: pancuroniu, alcuroniu, D-tubocurarina- narcotice: tiopental
- analgetice si antiinflamatorii: acid acetilsalicilic, metamizol, antiinflamatorii nesteroidiene, opioide
- anestezice locale: prilocaina
- anti-hipertensive: verapamil, alprenolol, dihidralazin#259;
- antiaritmice: propafenona
- diuretice: amilorid
- antiemetice: metoclopramid
- antibiotice: cefuroxime, cefotiam, isoniazid, pentamidin, clavulanic acid, chorochina, peniciline,augmentin
- mucolitice: acetilcisteina, ambroxol
- bronhodilatatoare: aminofilina
- antagonisti de receptori H2: cimetidina
- chimioterapice: ciclofosfamida
- antidepresive: amitriptilina
eliminarea medicamentului cu pricina, plus un tratament cu singulaire,xyzal aduc DAO la limitele normale.
asta-i toata filosofia si nimic mai mult.
de precizat ca cefalosporinele dau reactii alergice incrucisate cu penicilinele(inclusiv augmentin)
pt tine,sa stii ca spanacul are 25 de unitati de histamina pe kg.daca e natural,ar trebuie sa manance vreo 4 kg sa intre in soc si un kg singura ca sa i se faca rau.odata,fireste.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina corina dani,mai da amanunte,ca am si eu niste banuieli. te rog. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
la nepotica mea s-a manifestat cu un fel de rosu in gat, mai exact puncte albe pe amigdale, febra maricica timp de cateva zile, medicul a prescris antibiotic (nu stiu de care), dupa 2-3 zile de tratament febra a cedat, insa fetita nu avea pofta de mancare, era cam maraita, ca in final zilele trecute sa-i apara si eruptia caracteristica pe piele. medicul a confirmat ca este roseola. acum parintii asteapta sa vada daca nu a luat si fratiorul...
andiaroro spune:
"Da, eu sunt una din "bucuroase" si ce vezi rau in asta? Si daca numai pentru 2-3 ani astmul/alergiile sunt remise eu ma declar multumita. Daca ele revin la 7 ani, va avea alta imunitate si va suporta mult mai usor virozele. Deci, ce am pierdut, ca mie imi scapa ?
Alternativa propusa de alopati era singulair pana la 6-7 ani si periodic flixotide si ventolin. Toate astea nu faceau decat sa creeze un cerc vicios si sa-i agraveze si mai mult astmul. Nu uita, ca ea avea reflux si medicatia bronho-dilatatoare nu se recomanda pe reflux-gastric.
Eu sincer, nu am intalnit pana acum nici macar o singura persoana care sa se vindece de astm/alergii cu tratament alopat, nici macar una. Tratamentul alopat e doar paleativ, sustine copilul pana ajunge la 7-8 ani si atunci la marea majoritate se remite de la sine. Vorbim de astm si alergii in forma grava, nu din ala la care medicii le prescriu 3 luni de singulair ca asa e trandy."
Softurela- Daca esti curioasa sa citesti povestea unei "persoane", care s-a vindecat de astm si alergii doar cu tratament alopat (exact cel descris de tine), poti sa cauti prin arhivele DC-ului, ca am povestit la vremea rspectiva cu lux de amanunte ce ni se intamplat. Nu sunt doctor si nu pot aprecia gravitatea unei boli, dar nu cred ca au fost crize simple de astm din moment ce prima (la un an) a sfarsit cu spitalizare de 3 zile. Altadata l-au luat pompierii (aici vin pompierii la urgente) de acasa si l-au depus la spital, ca ei n-au reusit sa-l stabilizeze. In + aveam si noi pb "refluxului"
Nu am administrat niciodata homeopate (nici nu emit judecati asupra lor, ca nu sunt de specialitate), dar uite ca dupa toate episoadele si doar cu "hidosul" ala de trat alopat, n-am mai avut pb dupa 3 ani. Toata gradinita a avut educatoarea un babyhaler si ventoline la indemana si n-a avut niciodata nevoie sa le foloseasca. Acum nici nu mai avem ventoline in casa.
Scuze pentru off-topic....
Putem sa ne povestim experientele. E un mare ajutor pentru parintii macinati de intrebari, dar cred ca e bine sa evitam sa fim "categorici", in ceea ce spunem, cat timp santem "doar" parinti, care relateaza ce li s-a intamplat copiilor lor.
CorinaDani spune:
uitai sa zic : nepotica locuieste in Bucuresti, are un an si jumatate, deci nu merge in colectivitate, insa de undeva a luat virusul (sau a fost adus de adultii cu care intra in contact in fiecare zi), e la varsta in care baga mai tot in gura, inclusiv piciorusul cu tot cu sandalute .
partea buna e ca nu dureaza mult si ca va avea imunitate la aceasta boala, pe viitor. partea proasta e faptul ca febra care insoteste boala ajunge rapid la valori mari si exista riscul convulsiilor febrile la copilasii mai mici sau cu antecedente.
histamina spune:
corina multam mult.
la mine e cu febra,dar i s-a dat antibiotic ca l-a zgariat pisica in interiorul pleoapei.
in fine, nu a sarit de 38.
are deja 16 dintisori, nu cred ca ii mai ies masele.are 2 ani si o luna,pupa-l mama de strumf nazbatios!
roxanaz spune:
nu exista febra doar 38 la roseola.
(doar sa fie primul caz auzit de mine, mai stii.... ca tot am zis ca nu e buna exagerarea )
adriana30 spune:
picky si eu ii administrez baietelului meu remedii homeopate. eu stiu de la medicul homeopat ca alcoolul anuleaza efectul remediilor.de aceea, cand ne-a recomandat macerate (de macese si de vita de vie am avut noi) medicul a precizat sa le pun in apa fierbinte ca sa iasa alcoolul din ele si sa le las apoi sa ajunga la temperatura camerei.
cineva m-a intrebat daca maceratele nu-si pierd proprietatile punandu-le in apa fierbinte. nu stiu ce sa zic, dar daca medicul mi-a recomandat astfel, cred ca stie ce vorbeste.
daca medicul homeopat ales de tine este bun, eu zic ca nu ai motive de ingrijorare. in sens contrar, se poate ajunge la administrarea unui remediu nepotrivit care sa creeze simptomele bolii pt care este indicat.
homeopatia da rezultate f bune daca se administreaza remediul corect.
multa sanatate.
coraly spune:
Si eu stiu ca roseola e cu 39+ febra.
Histamina, tocmai, la 2 ani ies molarii. Trebuie sa aiba 20 de dinti, dentitia de lapte completa!
inbox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CorinaDani
la nepotica mea s-a manifestat cu un fel de rosu in gat, mai exact puncte albe pe amigdale, febra maricica timp de cateva zile, medicul a prescris antibiotic (nu stiu de care), dupa 2-3 zile de tratament febra a cedat, insa fetita nu avea pofta de mancare, era cam maraita, ca in final zilele trecute sa-i apara si eruptia caracteristica pe piele. medicul a confirmat ca este roseola. acum parintii asteapta sa vada daca nu a luat si fratiorul... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Exact asa s-a manifestat si la noi roseola pe care mi-au facut-o ambii copii anul trecut aproape in acelasi timp. Febra mare, dureri in gat, tuse, lipsa poftei de mancare, letargie, urmate dupa cateva zile de o eruptie care a durat foarte putin, maxim 3 zile... am zis ca este alergie, apoi cand am pus cap la cap simptomele din ultima saptamana si am fost la medic, ni s-a pus diagnosticul de roseola. La noi insa a erupt mai intai pe fata, am zis ca a facut ceva de la soare ca era primavara si inca nu-i dadeam cu crema de protectie, apoi s-a extins pe membre! Noi am scapat de antibiotic fiindca noua medicul de familie ne-a spus clar si raspicat ca daca nu scade febra cu antitermice 3 zile consecutiv, se pune problema de antibiotic, asa ca nici nu ma mai duc la medic decat dupa 3 zile de panadol alternat cu nurofen si ncercat orice sa scad febra, de forta majora sunt supozitoarele si impachetarile- am trecut si prin astea. Multor copii am vazut ca li s-a prescris antibiotic prea devreme, mai ales la bolile astea ale copilariei!
Sanatate va doresc!