Urgent!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Eu am dat copilului dupa 2 ani tinctura de propolis (cred ca tot alcool de 90 de grade) pentru giardia, imunitate generala, pofta de mancare. Pediatrul ne-a zis ca el calculeaza doza la 2 picaturi de tinctura pt fiecare an din varsta copilului. La noi a functionat foarte bine. Cu giardia un copil se poate reinfecta oricand mai ales in mediul de gradinita cu program prelungit. Intre a tot face tratamentul clasic in mod repetat si varianta asta cu tinctura de propolis, eu am ales-o pe cea de-a doua si nu regret. Numai ca si la propolis pot fi reactii alergice, din fericire la noi n-a fost cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ca sa fiu clara - sunt impotriva prescrierii unui extract alcoolic unui copil de 8 luni (si prima oara la 6 luni!) doar pentru ca a fost marait sau ca ii trebuia ceva "pentru imunitate".
peste 2 ani, peste 5, atata timp cat nu exista o contraindicatie clara - nu e o problema.
la 8 luni de viata unui sistem imunitar ii trebuie doar contact cu agenti patogeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

ca sa fiu clara - sunt impotriva prescrierii unui extract alcoolic unui copil de 8 luni (si prima oara la 6 luni!) doar pentru ca a fost marait sau ca ii trebuia ceva "pentru imunitate".
peste 2 ani, peste 5, atata timp cat nu exista o contraindicatie clara - nu e o problema.
la 8 luni de viata unui sistem imunitar ii trebuie doar contact cu agenti patogeni

Pacat ca nu exista optiunea "Like" la comentariu ca pe Facebook .

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai mai ca poti sa imi dai "aprob"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am hotarat sa intrerup administrarea de extracte si homeopate.. ceea ce a scris Histamina m-a speriat f tare, nu vrea sa le provoc probleme grade de sanatate fetelor cu acele extracte miraculoase si atata timp cat nu stiu exact ce au in continutul lor si granule homeopate si atata timp cat nu stiu ce reactii dau in organism(cum se simt fetele de la ele) nu mai risc sa ma joc cu sanatatea lor.. ma simt vinovata..sper ca fetele sa nu pateasca nimic de la ele..

Celei mici nu i-au mai aparut acele "blande" ieri si nici aseara..insa is curioasa in seara asta ca azi a mers la dadaca(ieri nu a fost) si daca ii apare at inseamna ca ceva de acolo ii provoaca aceea reactie..insa si chiar asa eu prostii cu alcool in ele nu le mai dau...
Cea mare in schimb se simte rau, si nu stiu exact ce are, ca-i e greata, ca ma intreaba daca vomeaza, ca o doare ceva si cand imi arata unde, arata in mai multe locuri, e f plangacioasa, se vede in ochisorii ei ca nu e bine, astept din ceas in ceas sa-mi faca febra, ca e cam fierbinte la cap...pe noapte a fost agitata...iar prostia mea e ca ieri le-am dat din nou acele extracte dupa ce doctora mi-a trimis un mesaj 'sa continui cu ele" iar cumnata mea mi-a zis ca nu crede ca ar fi acele blande din cauza tratamentului si sa-l continui..si asta am facut..pana am citit mesajul histaminei...asa ca da sunt o mama inconstienta!

Poate ca cei care citesc aici vor crede ca ma las prea usor influentata de ce scrie x si y dar credeti-ma ca nici eu nu mai stiu cum sa procedez...cu toate chestile astea ca is bune, ca nu-s bune, ca unul zice asa ca altul zice asa am ajuns sa nu mai stiu ce sa cred..si cu atat mai putin sa cred un doctor..is patita cu cei de aici..deja sunt f stresata din cauza asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

piky, linisteste-te.ai luat o decizie buna.
sanatate multa strmfitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Am hotarat sa intrerup administrarea de extracte si homeopate.. ceea ce a scris Histamina m-a speriat f tare, nu vrea sa le provoc probleme grade de sanatate fetelor cu acele extracte miraculoase si atata timp cat nu stiu exact ce au in continutul lor si granule homeopate

Pai iti zic eu, homeopatele nu au nimic din substanta activa, doar informatia acelei substante. E exact ca cd-ul inscriptionat, doar informatia sta acolo, nu cantaretul cu microfonul in mana .

Sunt curioasa, cand le vei da alopate, in plin sezon viral, nu le vei da pentru ca nu stii ce e in continutul lor ?

Multa sanatate la fetite!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu incep sa ma simt vinovata,pentru ca d-na dr a fost recomandata de mine .
Picky,unul dintre tuburile de bilte,Cina ,este impotriva viermilor intestinali,asa ca mare minune sa nu fie giardia cei care dau reactia aia de bubite. Fetele tale au tot facut tratament cu antibiotic,au avut stari febrile timp indelungat, cu infectie ce iesea si nu prea in analize. Tratamentul homeopatic este unul de durata , cu efecte pe termen lung,nu imediat ca tratamentul alopat.

Softurela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Picky draga, in primul rand trebuie sa le faci analize fetelor. Multe analize. Nu le mai da nimic pana nu vezi rezultatele. Ca le faci in Belgia sau in Romania, tu stii. Dar fa-le si alergenii. In Romania analiza asta se face la Synevo, stiu ca este scumpa.
Ce vad eu, sunt multe schimbari in viata fetelor. Stiu ca viata nu e intotdeauna roz, dar sunt copii care nu reactioneaza prea bine la asta.

O colega de serviciu de-a mea o creste pe nepoata ei, parintii fetei sunt ambii medici in Spania. Tot asa au plimbat-o pe la bone/crese/gradi, era tot bolnavioara micuta. Au adus-o aici, merge la acelasi camin de 2ani deja si este mult mai bine. Poate reusesti si tu asa ceva. Stiu ca-ti va fi greu fara ele, dar ar fi spre binele lor.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

dana vio .
cele mai bune analize de alergeni se fac la synevo.iti recomand si analiza DAO sau intoleranta la histamina. costa 150 si se lucreaz ain Germania. se poate ca IgE sa fie ok,dar organismul sa aiba probleme cu descompunerea histaminei si reactiile sa fie ,ca cele specifice unei alergii.

Mergi la inceput