Manifestari astmatice la copii (6)
Raspunsuri - Pagina 8
eimotto spune:
Softurela, te rog sa mi-l trimiti si mie cand poti, eu am fost deja la medic insa nu strica sa il am, poate ii spun data viitoare. Semnalele dupa prima sedinta sunt bune, este medic care merge pe remediu unic si nici nu s-a uitat la noi ca la nebuni ca "permitem sa i se face cortizon copilului" (asa cum a fost la cea de dinainte). Y are o tuse reziduala si cand l-a auzit a spus ca tuseste cam urat, ma intreb ce ar spune sa il prinda in criza.
irinabobe spune:
eimotto ce a zis homeopatul opresti tratamentul alopat de tot? mergi la dr recomandat pe forum?
eimotto spune:
Tratamentul alopat nu il oprim deocamdata. Intai vrea sa il vada cum reactioneaza si apoi treptat va scoate din ele. Mi-a spus ca rezultatele se vor vedea lent avand in vedere istoricul de "cortizon". In plus am fost cu aproape toate internatile si si-a facut o idee la ce ajungem noi.
irinabobe spune:
eimotto multumesc. poate ne ia si pe noi tot treptat. sa vedem...acum are iar muci si astept sa vad daca se complica iar treaba si ajungem la bronsio sau e de ajutor flixotide-ul si scapam...
softurela spune:
Am pus aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174334&whichpage=4
Nu e mare lucru, cred ca deja ma repet cu sfaturile dar e tot ce mi-a venit in minte la acest moment.
Daca aveti intrebari, mai vorbim pe parcurs.
Si cititi mult despre homeopatie, o sa vedeti ca totul va parea logic si explicabil.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
AnaIB spune:
Buna mamici de pitici!!!
Ma bucur si nu prea sa vad ca s-a reactivat subiectul!
Va salut cu drag - OanaRusu, Softurela, ma bucur sa aud vesti asa de bune!
Noi am fost mult mai bine, am avut o primavara/vara fara "evenimente" (au fost doar 2 viroze usoare, care au trecut f. usor)... in rest am biciclit, am alergat, ne-am balacit si totul a fost cam cum ar trebui sa fie...
dar...am inceput gradinita de curand, si de joi ne-am procopsit cu o viroza urata, cu debut brusc, muci, febra si tuse chinuitoare... viroza aceasta este f. puternica, stiu asta pentru ca prietenul ei cu care a fost in contact a facut o bronsiolita urata care l-a trimis direct la urgente unde a primit prednison.
am trecut-o eu pe ipeca, dar aseara a fost varful, a inceput sa respire greu (n-am mai vazut respiratia asta de ceva vreme si speram sa nici n-o mai vad)si in disperare, i-am facut aerosoli cu ventolin, 0,3, si-a revenit instantaneu.
azi noapte a dormit f. bine, iar azi e mult mai bine, tusea e productiva, respira ok.
vreau sa spun ca ma simt putin vinovata, noi am tot amanat vizita periodica la homeopat, cred ca am intarziat mai mult de o luna, cu concediile si restul... poate ca daca i se administra remediul la timp nu ajungeam aici.
Oricum, sunt foarte multumita de evolutia ei, nu a mai luat flixo de ani, singulair am decis sa nu-i dau (asa cum imi fusese recomandat) si bine am facut, sunt mult mai linistita si sunt convinsa ca mergem in directia buna.
Softurela, pot sa te intreb cum se mai manifesta cea mica in viroze? voi mai luati ventolin? ma bucur din tot sufletul pentru Diana, sunt sigura ca si cea mica o s-o ajunga din urma cu imunitatea in curand.
Va doresc multa sanatate, sa ne "auzim" cu bine!
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnaIB azi noapte a dormit f. bine, iar azi e mult mai bine, tusea e productiva, respira ok. vreau sa spun ca ma simt putin vinovata, noi am tot amanat vizita periodica la homeopat, cred ca am intarziat mai mult de o luna, cu concediile si restul... poate ca daca i se administra remediul la timp nu ajungeam aici. Oricum, sunt foarte multumita de evolutia ei, nu a mai luat flixo de ani, singulair am decis sa nu-i dau (asa cum imi fusese recomandat) si bine am facut, sunt mult mai linistita si sunt convinsa ca mergem in directia buna. Softurela, pot sa te intreb cum se mai manifesta cea mica in viroze? voi mai luati ventolin? ma bucur din tot sufletul pentru Diana, sunt sigura ca si cea mica o s-o ajunga din urma cu imunitatea in curand. Va doresc multa sanatate, sa ne "auzim" cu bine! |
Ana, din pacate cam asta inseamna gradinita. Si eu astept sa vad ce va urma anul asta. Noroc ca mai pot lucra de acasa asa ca sper sa ne descurcam.
Bianca mi-a mers binisor pe Pulsatilla o lunga perioada de vreme pana in iunie cand a avut o recadere, din vina mea bineinteles. De atunci pana in septembrie nu a mai avut sustinere homeopatica si s-a simtit. Pe 1 sept ne-am intors in Bucuresti si am mers direct la dna doctor. Acum e bine, chiar daca a inceput gradinita de pe 3 septembrie, a luat o viroza dar cred ca a fost ceva banal ca au fost 2 zile muci iar Diana nimic.
Nu stiu sa-ti zic cum se mai manifesta in viroze ca nu a mai avut demult. De cand a inceput gradinita (mai) a avut vre-o 2 viroze dar nu m-au chinuit prea tare, cu tuse doar dimineata la trezire si putin cate o noapte. Ventolin tot i-am mai dat, asta pentru ca pe acut nu prea am gasit remediu potrivit sau mai bine zis ...nu m-am sincronizat cu dna doctor (avea episoade acute fix in weekend). Acum in septembrie am stabilit cu dna doctor si ce remedii sa-i dau pe acut ca sa renuntam si la ventolin. Bine ideal e sa o sun dar daca se intampla in weekend sa incerc dupa instructiunile date.
Oricum, avand in vedere ca Bianca de pe la 3-4 luni a dat primele semne de astm (avea permanent retractarea aia in piept) si penumologul mi-a zis ca e musai de trecut pe singulair, totusi, uite, au trecut 2 ani si chiar fara tratament cronic, astmul nu s-a agravat din contra.
Bianca a inceput cu adrenalina si ventolin de la 3 saptamani de viata, deci mult mai devreme decat Diana si totusi nu a dezvoltat un astm atat de grav pe cat l-a avut Diana (cu tratament cronic). Poate comparatia nu e potrivita dar totusi si asta spune ceva.
Mult succes si tinem legatura!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
AnaIB spune:
citat din mesajul lui softurela Ventolin tot i-am mai dat, asta pentru ca pe acut nu prea am gasit remediu potrivit sau mai bine zis ...nu m-am sincronizat cu dna doctor (avea episoade acute fix in weekend). Acum in septembrie am stabilit cu dna doctor si ce remedii sa-i dau pe acut ca sa renuntam si la ventolin. Bine ideal e sa o sun dar daca se intampla in weekend sa incerc dupa instructiunile date. |
La fel se intampla si la noi, data viitoare cand mergem o sa pun si eu problema ventolinului...
Ma intreb adeseori unde am fi fost azi daca nu alegeam calea aceasta...
Oricum e remarcabil faptul ca Bianca nu a mai facut viroze demult, de ce spui atunci ca nu ai rezultate? Mie mi se pare ca e extraordinar.
AlinaEmi ma bucur sa vad ca baietelul tau este bine, copilasii nostri aveau povesti similare, stiu ca m-ai rugat sa-ti recomand un dr. homeopat, ati mers pana la urma la d-na dr.?
Sanatate multa!
softurela spune:
citat din mesajul lui AnaIB La fel se intampla si la noi, data viitoare cand mergem o sa pun si eu problema ventolinului... Ma intreb adeseori unde am fi fost azi daca nu alegeam calea aceasta... Oricum e remarcabil faptul ca Bianca nu a mai facut viroze demult, de ce spui atunci ca nu ai rezultate? Mie mi se pare ca e extraordinar. Sanatate multa! |
Ana, a fost si perioada de vara cand virozele sunt mai usoare. Deocamdata nu ma pot pronunta, abia in sezonul asta imi pot face o idee.
Spuneam ca nu am rezultate spectaculoae, pentru ca fac comparatia cu Diana. Cand vezi la un copil cu mult mai multe probleme ca in 3 luni e ca nou iti formezi niste asteptari si cu cel de-al doilea.
Multa sanatate sa scapati de viroza cat mai repede!
AlinaEmi spune:
AnaIB, da, am mers la acea d-na homeopat, iti multumesc mult. Anul asta am fost bine, n-a vazut ventolin si nici altceva, am avut doar 2 viroze nu neaparat usoare dar fara complicatii pulmonare f serioase.
Acum stau putin cu frica in san sa nu prinda vreo raceala, ca mi-a facut de curand o infectie f nasoala la burtica care a necesitat 7 zile de antibiotic puternic, sper sa nu se fi anulat efectul tratamentului homeopat si sa ne trezim cu nasoleli in prag de iarna.
Doamne ajuta sa fie bine pt. toata lumea ! Eu sunt super fericita ca am avut curaj si am refuzat tratamentul cu Singulair !