Manifestari astmatice la copii (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadalinaM

Asadar am fost la dr H, i-am spus povestea, asa cum stiti ca se face, mentionand ca nu as vrea sa urmam tratamentul de intretinere cu Flixo pentru 6 luni.
Dr H a raspuns ca ar renunta total la Flixo dar nu mi-a recomandat ceva pentru pregatirea organismului in vederea urmatoarei raceli sau ceva sa am la indemana pentru debutul viitoarei raceli. Vorbesc mereu de “viitoarea raceala” pt ca suntem in primul an la gradinita.

Madalina, noua dna doctor ne-a permis utilizarea ventolinului in paralel. Si mi se pare rezonabil, oricum medicatie de criza alopata trebuie sa existe intotdeuna in astfel de cazuri.
Flixotide, prednison si alti corticosteroizi - NU. Si la fel, mi se pare rezonabil. Daca citesti prospectul de la flixotide vei vedea ca e recomandat ca tratament de intretinere si nu de criza.
"It does not give immediate relief from an asthma attack and may take up to a week to start to work." Sursa: http://www.gsk.com.au/resources.ashx/prescriptionmedicinesproductschilddatadownloads/1971/File/882B4612EED59108E6FB2A7E1E7447A7/Flixotide_Inhaler_(CFC-Free)_CMI.pdf

Eu la Diana nu am mai folosit ventolin ca nu a mai fost nevoie, in schimb la Bianca am continuat sa folosesc in viroze, ce-i drept tot mai rar. Sper sa scapam si de el anul asta.
Deci cand nu o gaseam pe dna doctor...ventolin.
In rest comunicare cat mai stransa prin telefon. Lucrurile si remediile care merg pe acut la copilul tau le vei mai invata cu timpul.

Cum adica nu ti-a dta nimic pentru pregatirea organismului? Nu ti-a prescris nici un remediu ? De ce? erati pe tratament cu flixotide si nu a reusit sa contureze niste simptome ? Cum ti-a explicat asta?

Logic e ca medicul sa-ti dea un remediu constitutional care lucreaza in timp si restabileste imunitatea pe ansamblu. Iar atunci cand raceste daca remediu constitutional nu face fatza iti prescrie si ceva pe acut/la telefon in functie de simptomele acelei raceli.

La Diana nu a fost nevoie de suplimentare, in schimb la Bianca, da.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaIB spune:

Buna seara mamici,

MadalinaM, te inteleg perfect! si eu am avut aceeasi dilema.
Asa cum spunea si OanaRusu e f. important sa gesesti un medic H. dispus sa iti raspunda la telefon si sa te indrume cand ai situatii de acest gen.
Din pacate, tot din acest motiv a trebuit sa schimbam si noi medicul homeopat, comunicarea e foarte importanta cand vrei sa o apuci pe calea aceasta. Cand alegi sa tratezi alopat stii ca ai intotdeauna o camera de garda unde sa te duci (Doamne fereste!!) in caz de ceva, dar cand alegi sa mergi pe homeopatie nu cred ca poti sa stai si sa te uiti cum copilul iti intra in insuficienta respiratorie pana luni dimineata cand iti raspunde dr.
Parerea mea, la urmatoarea consultatie (si asa sunt scumpe) roaga medicul sa-ti spuna clar ce poti sa faci in situatiile de acest gen si dc nu te lamureste si nu-ti permite sa suni in caz de urgenta, schimba-l!
Sanatate multa copilasului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

softurela,fetelor,...imi cer scuze !!!
oboseala si nervi intinsi la maxim...

incep sa fiu de acord cu faptul ca mai nou in medicina exista cazuri si nu boli.
Si cred ca mai e nevoie si de noroc...sa intalnesti omul potrivit la momentul potrivit.

recunosc, ma simt nesigura...si dezorientata...si ma plang pe aici si va ca ma si "oftic" desi nu ma caracterizeaza un astfel de dialog..

multumes pt suport
softurela multu pt linkuri ma apuc de citit...
esti un "papagal" de colectie, informat si sufletist,...scrie in continuare...,da ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Madalina: ti-au spus deja fetele ca este nevoie de un h. cu care sa comunici.
Copilul trebuie vazut de catre homeopat de la primele semne de raceala.

Apoi: nu a avut cum sa-ti spuna ce poti folosi la viitoarea raceala. Remediul(in h. clasica) se stabileste pe loc, f-tie de manifestari.
Pregatirea organismului pt. a trece mai usor peste raceala se face in timp.

L-am intrebat la inceput daca trebuie sa am anumite remedii in casa, pt. diferite situatii. Mi-a spus ca nu, remediul il stabileste dupa fiecare consultatie, f-tie de manifestari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetele va rog mult nu va certati. fiecare experienta este importanta fie ca se rezolva alopat sau homeopat, important e sa gaseasca fiecare solutia potrivita copilului sau.
si eu am aceleasi dileme legat de homeopat. ce fac daca incepe criza si nu imi raspunde la tel. pe alopat stiam ce si cum sa-i dau sau ma duceam repede la clinica dar asa e greu. recunosc ca si mie imi este cam frica de acel moment.
deocamdata pare binisor. adica mai tuseste dimineata si seara. ciudat este ca la gradi mi-au spus ca nu tuseste . o fi ceva in casa care declanseaza tusea? din cand in cand pare sa mai aiba ceva secretii pe gat, e ca atunci cand incercam noi sa ne dregem vocea. in schimb ma omoara nasul, mai ales noaptea, infundat rau rau. toata noaptea maraie ca nu poate respira cum trebuie . cum inchide gura gata e pauza de respiratie...momentan suntem de sambata fara flixo deloc si astept sa vad ce si cum...am asa un morcov....
PS. fetele umblate pe la toti medici, de alergolog Rares Simu stie cineva ceva? am vazut ca e si homeopat si foloseste si nu stiu ce metoda de diagnosticare pe baza vizualizarii irisului sau ceva de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Poftiti la capitolul nou aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175054&nm=Manifestari-astmatice-la-copil-7

P.S. Acesta este un subiect general despre manifestari astmatice, tuse, muci si ce-o mai fi.
Adevarul absolut NU il detine nimeni

Mergi la inceput