Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna fetelor. Am o durere de cap de imi vine sa tip, avetiidee ce pot lua in afara de alogocam ca nu a vrut farmacista sa imi dea decāt cu reteta . Silviu,a dormit non stop de dimineata si pana acum , parca vad ca iar sta treaz la noapte

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst
laura,ca sa vezi cu mama ta ce subantelesuri.
au voie femei la manastire??

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Femeile raman la bisericuta de jos , barbatii urca mai departe .

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

Buna fetelor. Am o durere de cap de imi vine sa tip, avetiidee ce pot lua in afara de alogocam ca nu a vrut farmacista sa imi dea decāt cu reteta . Silviu,a dormit non stop de dimineata si pana acum , parca vad ca iar sta treaz la noapte

cand ma doare cate ceva iau un paracetamol sau panadol si ma lasa , la mine a functionat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

si eu stiu, la fel k si laura, k avem voie sa luam paracetamol. oricum se transmite in lapte max 5% din orice luam asa k nu e probl.

Pup si sper sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare fetele!Maria,incearca cum au zis si fetele, paracetamol. e Mie-mi trece doar cu algocalmin.Danuta, poti sa o suni la nr. pe care ti l-am dat sau la urmatoarea adresa de e-mail,sireneanee@yahoo.com 0721752659.Ce fac oare restul fetelor?Biribu, Delia, Freedelia.va pup pe toate

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Am avut o zi obositoare azi, barbata-miu are planuri de reorganizare prin casa si eu incerc sa tin pasul cu el. Am dezinstalat aerul climatizat ca aici incepe sa fie racoare, am mai mutat lucruri de la si inspre "boxa'. Am fost si la cumparaturi, am mai luat un tv de pus pe perete ca sa optimizam spatiul in camera mica a mea si a lui bb.
A, mi-am luat si un shortz de alaptat, dragut, l-am si probat in masina.

In rest, nimic nou. Eric tot mai regurgiteaza, parca mai putin un pic, adica nu dupa fiecare masa. Toata lumea imi zice ca e din cauza ca mananca prea mult. Eu ce sa fac? Sa nu-i dau de cate ori cere san? El are semnele lui, cand se foieste intr-un anume fel, vrea papa asa stiu. Ce sa fac sa-i dau apa? Mi-e ca o bea, cumintel, dar apoi tot papa cere, nu-i usor de amagit. Astept pareri de la voi.

Laura, fascinanta istoria manastirii Frasinei. Ce zona frumoasa, imi doresc si eu sa ajung pe acolo. Poate la anul cand venim in tara, vreau sa mergem cu bb in locuri pe unde nici eu nu am fost pana acum: Bran, Transfagarasanul. Deocamdata e in faza de proiect. Apropo am citit ca Transfagarasanul a fost declarat cel mai frumos drum din lume.

Delia21, ti-am pus pozele in album pe picasa. Ce fetita mare si frumoasa s-a facut Laila si iti seamana perfect, este copia ta in miniatura!

Fetelor deocamdata vad ca se mai poate incarca fara probleme in Picasa. Am mai sters si eu din pozele proprii si vad ca si alte fete au facut-o, ma bucur ca ati fost receptive.

Chiar, Biribu, Freedelia, unde ati disparut? Mai dati un semn sa stim ca sunteti bine si voi si bebeii. Biri, te-ai si intors la lucru te pomenesti.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Neata, fetele!Nu mai pot sa dorm. Va invit la o cafea, capuccino, ce doriti voi. Noi, am fost cuminti, adica ne-am trezit de doua ori si acum dormim linistiti.Fetele, la bebeii vostri a aperut dupa o luna,vreun semn de la vaccin? La Nectrael, nu are inca o luna dar nu are niciun semn.In schimb, nu stiu cum sa va explic are deasupra umarului stang, asa ca si cum ti-ai bagat unghia. Nu e rosu, dar ma intreb ce poate fi.Vacinul nu cred ca il faceau asa deasupra. O sa merg pe 14 la control si o sa ma dumiresc eu ce este.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Neata buna fetelor,

Ada, multumim de cafea. Eu chiar acum o beau.
Referitor la semne de dupa vaccin, Sara are de ceva vreme o pata rosie la manuta stanga (cat un bob de piper), la incheietura mainii, in zona unde se poarta bratara. Deja incep sa ma ingrijorez, ca nu-i mai trece. Curand mergem la vaccinul de 2 luni si o sa vad ce zice si pediatra. Nu cred sa aiba legatura cu primul vaccin, cel facut in spital la nastere.

Dana, nu e de gluma, dupa botezul de sambata, chiar va veni coafeza mea sa o tunda putin pe Sara. . Leon al tau e un superbebe, a crescut mult..foarte frumoase pozele noi.

Fetelor
,
Ati facut careva sedinte de bronzare organica? Ma bate gandul sa merg inainte de botez. Cate sedinte trebuie sa fac sa se vada ceva? Cat tine bronzul?

Mami de Sara Ioana (21.07.2012)

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Ada multumesc de cafea
Si noi am avut noapte usoara,tot 2 treziri.I se infunda putin nasul,s-a trezit de vreo 2 ori ca nu putea respira.I-am pus ser,am mufat-o putin sa se linisteasca.Si Timi da semne de raceala,nas ba curgator,ba infundat,o usoara tuse,sper sa nu fie grav sa-mi raceasca amandoua
Bebe aseara a papat primul bibe de lm,vreo 70 ml,ca nu mai aveam nimic.Am tot mutat-o si eu de la un san la altul,dar se foia,lasa sanul,plangea.Deci nu-i place lp,ca ala nu-l vrea din bibe.

Michelle,wrap nu am luat,ca nu am avut nici cu Timi,si am zis ca nu iau nici acuma ,si in port bebe nu sta.O sa cer wrapul de la vecina sa incerc,si daca sta,cumpar.Sincer nu cred...ca are ea anumite pozitii,e sf,serios.

Iuli,nasa a cumparat rochita,doar ca am fost si eu cu ea,ca a zis ca-mi vrea parerea
Sunt aproape gata cu pregatelile,mai am de completat tinuta mea cu ceva accesorii,le cumpar azi,si sa aleg model de tort.
Revin,s-a trezit,are senzor de "mami scrie pe forum"

Mergi la inceput

Buna dimineata

Noaptea asta a fost la fel ca celelalte , chiar face minuni coleful , decat sa dai banii pe atatea sortimente de zamarci , ei de la inceput colief si stii o treaba .

La Andrei vaccinul se cunoaste , a copt, s-a facut bubita si acum este un pic locul rosu .

Ada , multumesc de cafea , eu m-am trezit de la 4.30 nu mai am somn ,nu prea sunt invatata sa dorm 4 ore legate . Am bagat si 2 masini la spalat , acum sunt gata si savurez cafeau si dupa aceea ma apuc sa triez hainutele ca am o cutie mare de la pampers care iau ramas mici deja . Nici nu imi vine sa cred ce a crescut , a avut la mana o bratarica rosie pe care i-am taiat-o ca ia ramas mica si il strangea si cand i-am pus-o la mana prima data era mareee

Va

Mergi la inceput