seara! ca la noi e ziua cam tot mereu. in fine...!am bebe 1luna si 1/2 si mi-a facut diarie de doua ori in o saptamana. prima data a facut zeama,am facut zeama deorez ceai de menta ,debridat,lichid 3mg de 3 ori pe zi, smecta 1/2 dimineata si restul seara si s-a rezolvat pt 2-3 zile si a aparut iar azi. igiena e stricta, nu am lume straina, totul bine. e al 3-lea copil,deci cam stiu ce rezerva viata.acum mananca bebelac 1.oare sa fie de la lapte?sa iau milupa? ce sa fac? voi cum ati reusit? ziua buna mamelor. astept sfaturi. multumesc
De ce nu mergi la medic?? E atat de micut si tu vrei sa faci experimente?! Mergi la medic....pot fi multe, poate fi un virus, poate fi laptele, poate fi infectie...nu te uita ca restul sunteti ok, doar el micutul e bolnavior, voi puteti fi purtatori iar el, cu imunitatea imatura, l-a luat.
fa-i urgent coprocultura ca sa stai linistita ca nu-i infectie (rezultatul dureaza aprox 5 zile) si trece-l urgent pe lapte fara lactoza facut in zeama de orez pana ai rezultatul.
Si mergi la medic.
Nu stiu daca e chiar indicat zeama de orez fiert la un bebe de 1 luna si jumatate, eu mai degraba as fi intrebat un pediatru , are experienta si stie cum se procedeaza la varste asa de mici.
De urgenta la medic! Diareea la copilul f mic se poate agrava foarte repede, ei se deshidrateaza foarte usor. Lapte de mama nu mai ai? Ar fi alimentul ideal la varsta asta.