FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Annika FELICITARIIIIIIIII
Ai si de ce sa te simti in

Peste 8 luni o sa plimbi un !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Felicitari Annika!
Sarcina usoara si bebe sanatos!
la toate fetele

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

ARTISTICA ,da eu asa as vrea ,sper sa reusesc sa fac un fiv chiar pina in sarbatorile de iarna ......dr imi spunea sa astept rezultatul de la dosarul depus ,dar i-am zis ca eu nu stau luni de zile dupa un dosar care ar putea fff bine sa fie un raspuns negativ ,sau in cazul cel mai fericit sa mi-l aprobe ,dar sa stau dupa bani lor ca nu au fonduri .........asa ca indiferent de dosar eu sunt hotarita sa mai fac un fiv !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Angicule,de data asta va fi bine.
De sarbatori vei fi cu bebe la purtator.

.

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

Annika,felicitari !
sarcina usoara si fara emotii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

EllaE, despre primirea schemei de tratament vorbeste cu Lucia cel mai bine. Poti sa o suni, nu se supara, iti raspunde daca e disponibila. In schema ti se explica tot, ce injectii trebuie sa faci, cand le incepi, cat timp le faci etc. Eu de exemplu (si cred ca mai multe din fete la fel) am avut de luat anticonceptionale o perioada (pana la o data fixa specificata in schema), iar in penultima zi de anticonceptionale am inceput Diphereline. A, si anticonceptionalele le-am inceput in ziua 5 de ciclu, deci mai ai timp. Daca o sa mai ai intrebari dupa ce primesti schema, te lamurim cu placere
Succes.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

Qiao, m-a sunat Lucia... mi-a zis sa-mi fac programare la eco pe 28.09 la Stan sau Muntean ca dr. Albu e super aglomerat pana la mijocul lui Noiembrie ... sau Octombrie ... am uitat ... ce-mi aduc aminte e ca a zis ca atunci ar trebuie sa-mi fac a2a eco...

Mergi la inceput

multumesc lumi , multumesc echinox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, fa-ti programare la Sanda Muntean. E foarte draguta si are si experienta, face doar eco. Eu am facut cu ea morfo de trim.1 saptamana asta.
Si nici nu astepti cu orele, intarzierile sunt mici.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 13+

Mergi la inceput

mercic rlk

Mergi la inceput

mercic liza
chiar stateam in cumpana .. ca nu stiam incotro s-o iau

Mergi la inceput