FIV cu Dr. Dragos Albu 66
Raspunsuri - Pagina 4

QiaoBing spune:
QiaoBing spune:
 rlk dorinta ti-a fost indeplinita 
Annika  fata din miscarea de rezistenta. cum sta ea cumintica pana vineri ...
 fata din miscarea de rezistenta. cum sta ea cumintica pana vineri ... 
liza tie niste  dubli si pt fetita cu fundita
 dubli si pt fetita cu fundita
si eu ar trebui sa ajung la Albu la o discutie dupa aventura fivoasa de luna trecuta, dar daca ziceti ca e asa de aglomerat, o las pt sapt viitoare. toate fetele cu sau fara burtici, cu sau fara sterilete
 toate fetele cu sau fara burtici, cu sau fara sterilete 

QiaoBing spune:
QiaoBing spune:
 rlk nu dispera. duphalacul e f bun. nu provoaca deranjamente stomacale, doar inmoaie "produsul" ca sa se poata deplasa cu usurinta. ai rabdare si daca vezi ca nu are efect poate ca iti trebuie o doza mai mare. mamei ii luam sticla care are un capacel gradat si reglam doza, nici nu am stiut pana la fiv ca exista si la pliculet.

Annika spune:
Annika spune:
 eu am ceva arsuri la stomac  ... or fi de la duphalac? ca de mancat am mancat cartofi cu branza la cuptor si papanasi - facute in casa, am mai mancat si in trecut si nu am avut probleme
... or fi de la duphalac? ca de mancat am mancat cartofi cu branza la cuptor si papanasi - facute in casa, am mai mancat si in trecut si nu am avut probleme

Annika spune:
Annika spune:
 alta acu' ... mi-e putin jena  sa zic da' n-am cui sa zic si sa-si dea cu parerea: am scapari de aer din vagin
 sa zic da' n-am cui sa zic si sa-si dea cu parerea: am scapari de aer din vagin  ... e de la utrogestan?
 ... e de la utrogestan?

liza79 spune:
liza79 spune:
 Annika,  ce figura esti... da, probabil de la ovulele alea, si eu am mai avut senzatii de-astea.
 ce figura esti... da, probabil de la ovulele alea, si eu am mai avut senzatii de-astea.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie,  13+  

Annika spune:
Annika spune:
 pai acu' ce sa zic ... sunt si la servici ... si sa-mi dau atatea aere pe aici, nu prea ma simt bine 

Annika spune:
Annika spune:
 am fost ieri si mi-am facut o eco la san bilaterala. Si mi-a gasit, ca in fiecare an, micro-chisturi si chisturi. Mi-a placut explicatia doctorei, carei ii spusesem ca am facut FIV cand m-a intrebat in ce zi a ciclului sunt: "sunt pungute cu lapte si daca bebel-ul va fi harnic si va suge vor disparea" 

dar voi castiga razboiul cu problema...
 dar voi castiga razboiul cu problema...