FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

multumesc fetele.... sincer aveam si eu emotii ptr ca nu am semne de sarcina ... doar durere de sani, la genul ca trebuie cateodata sa ma pipai ca sa-mi dau seama ca ma dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, stai linistita cu semnele... la mine prin saptamana a 7-a a inceput distractia (greata, foame dureroasa etc), mai asteapta un pic. Sau poate n-o sa ai nimic, ceea ce iti doresc Oricum pt noi, care asteptam de ani de zile un bebe, nu prea mai conteaza micile "neajunsuri".
Qiao, domnisoara danseaza acolo, am vazut la eco, dar inca nu simt eu
crystyne, dupa ce ai sa vezi cum decurge prima eco de monitorizare, ai sa te convingi ca nu merita sa stai stresata. Ecografia ajunge la dr.Albu oricum, care se uita si pe analize (estradiol si progesteron) si ia decizii in continuare. Important e ca el face punctia si ET.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

annika, ne-ai speriat!!!!
la asa valoare, subscriu la ideea de gemeni!
aveti idee, pentru laparo imi accepta dl doctor analize (HLG, probe coagulare, uro, secretii vaginale, cultura col) facute in iunie sau trebuie sa fie la zi?
pupici gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amargar spune:

Rlk_2009 eu am intrebat cat sunt valabile analizele tot in vederea laparoscopiei si el a spus 3 luni. Probabil daca este putin peste 3 luni nu conteaza. Eu mi am facut analizele pe la mijlocul lui august in vederea unei laparo in noiembrie dar acum nu stiu ce sa fac. Sonografia la medlife a aratat trompe infundate . Azi am facut alta sonografie in anglia si aici mi au spus ca sunt ok. Asa ca nu stiu ce sa mai cred si nici ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

fetele imi pare rau de sperietura ... da' eu in general sunt fata ascultatoare ... daca Qiao mi-a zis sa repet beta ... m-am conformat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Annika si nu cauta semne de sarcina, am avut o colega care pana in luna a 3-a habar nu a avut ca e gravida. si atunci abia s-a mobilizat sa isi faca un test, ca altfel probabil isi dadea seama cand avea burta cat casa. stomatoloaga mea la fel, imi povestea ca nu a avut la nici o sarcina nici o greata, nici un simptom, nimic. a facut naveta pana in ultima zi cand de la gara s-a dus la maternitate si in 30 de min a nascut. asa ca nu e regula sa ai simptome. daca nu ar fi trebuit sa ajungem sa facem copii asa de in grup (cu Albu, asistenta, embriolog etc) probabil ca am fi bucuroase sa avem o sarcina fara sa o simtim.
crystyne nici nu ai inceput bine si te stresezi. nu e bine. cuvantul de oridine aici e ZEN ! Albu ia deciziile in functie de evolutia foliculilor si de valorile analizelor din timpul monitorizarilor. eu am prins vacanta de Craciun si Revelion, a lipsit tot MMF-ul 2 saptamani, doar Lara era pe acolo si facea eco , dar totul ajungea la Albu, oriunde ar fi fost, si el a stabilit de fiecare data pasul urmator. RELAX !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Draga Crystyne, si pe mine m-a anuntat Lucia ca prima monitorizare va fi cu dr. Stan, nu cu dr. D. Gache asa cum apare in schema initiala. Si mie imi e un pic teama de injectii, asa ca prima o voi face tot la o clinica, urmatoarele.. trebuie sa le fac singura.. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Annika Super Beta, Felicitari! Tine-o tot asa si nu-ti dori prea mult sa simti semne ale sarcinii. Gandeste-te la fetele care prezinta din plin asemenea semne si care ar prefera sa fie in situatia ta, sa poata duce o viata "normala", fara program special dimineata sau peste zi, provocat la cel mai mic miros mai "neobisnuit".
Crystyne sa stii ca nu trebuie sa fii prea curajoasa pentru a-ti face singurica injectiile. In primul rand trebuie sa incerci sa faci haz de situatia cu acul in burtica, si sa iti distragi cumva atentia - pentru asta foloseam eu desenele cu Tom & Jerry. Cat despre injectiile facute la clinica, am incercat si eu dar am constatat ca desi am incercat sa ma folosesc de manutele delicate ale unor asistente diferite, tot simteam intepatura cand mi-o faceau ele. Si asta spre deosebire de momentele cand mi le faceam singura cand simteam cam a 10-a parte din neplacerea pricinuita atunci cand mi le facea un cadru medical - si chiar nici atunci nu ma durea tare - sa nu zici ca a10-a parte dintr-un infinit e foarte mult, caci nu e cazul. Cred deci ca la mijloc e vorba despre adrenalina , te concentrezi la ce faci iar burtica nu mai reactioneaza. Plus ca la fel ca atunci cand te lovesti, durerea apare la cateva secunde dupa momentul loviturii, deci tu nu simti absolut nimic in momentul cand introduci acul. Gandeste-te ca totul e in mintea ta si atunci, incearca sa ti-o ocupi cu altceva.
la toate fetele. Astazi am avut si eu prima zi de AC. Deci sa inceapa distractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Amargar, multumesc !
Eu le am in iunie si as vrea sa fac laparo cat mai repede, dar daca pe 5 oct ma duc la o intalnire premergatoare operatiei, probabil ca mai pierd inca o luna si mi-e teama ca dl doctor imi va cere sa le refac... alti bani, alta distractie!
Pupici gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Neatza doamne scumpe sa aveti o zi usoara
Liza ,
Qiao multumesc tare mult pentru sfaturi.

EllaMia cand ai prima monitorizare?

Mergi la inceput