hello
anul trecut fiind primul an in care mi-am luat congelator, mi-am stocat zarzavat pt iarna, portionat gata, si acum constat ca am exagerat cu morcovul, mai am cred ca portii pt inca o parte din iarna care vine. Oare mai sunt buni/nutritivi, sa gatesc cu ei sau sa-i arunc ?
merci
lia
Dorsilia, cum arata ? Daca s-au uscat, crapat si au gheata pe ei, nu mai sunt prea buni (si-au pierdut din calitatile nutritive). Daca nu au avut prea mult aer in punga, nu miros si nu si-au schimbat culoarea, poti sa incerci cu citiva sa ii fierbi sa vezi ce gust au.
Sunt ok. Eu am patrunjel, vinete si ardei de anul trecut si sunt ca noi.
Gandeste-te la legumele congelate, pe care le gasim in comert, au termen de valabilitate cativa ani. Cu o singura conditie, sa nu fie recongelate.
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Nu au nimic. Insa orice morcov din acest an va fi "altfel" decat oricare alt morcov din alt an.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
sunt cuburi, nu -s crapati, sunt sigilati, deci cred ca nu-i arunc, mi-am morcovit mainile anul trecut curatand la ei:)
cu ocazia asta mi-am adus aminte ca am o punga de morcovi rasi, congelati (ramasi de la o salata de cruditati unde am ras prea multi). ia sa fac o prajitura cu morcovi ca-n bancurile cu iepurasu'