morcovi congelati de anul trecut

morcovi congelati de anul trecut | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

hello

anul trecut fiind primul an in care mi-am luat congelator, mi-am stocat zarzavat pt iarna, portionat gata, si acum constat ca am exagerat cu morcovul, mai am cred ca portii pt inca o parte din iarna care vine. Oare mai sunt buni/nutritivi, sa gatesc cu ei sau sa-i arunc ?

merci
lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Dorsilia, cum arata ? Daca s-au uscat, crapat si au gheata pe ei, nu mai sunt prea buni (si-au pierdut din calitatile nutritive). Daca nu au avut prea mult aer in punga, nu miros si nu si-au schimbat culoarea, poti sa incerci cu citiva sa ii fierbi sa vezi ce gust au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Sunt ok. Eu am patrunjel, vinete si ardei de anul trecut si sunt ca noi.
Gandeste-te la legumele congelate, pe care le gasim in comert, au termen de valabilitate cativa ani. Cu o singura conditie, sa nu fie recongelate.

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu au nimic. Insa orice morcov din acest an va fi "altfel" decat oricare alt morcov din alt an.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sunt cuburi, nu -s crapati, sunt sigilati, deci cred ca nu-i arunc, mi-am morcovit mainile anul trecut curatand la ei:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cu ocazia asta mi-am adus aminte ca am o punga de morcovi rasi, congelati (ramasi de la o salata de cruditati unde am ras prea multi). ia sa fac o prajitura cu morcovi ca-n bancurile cu iepurasu'

Mergi la inceput