Sept-oct 2010(15)La multi ani copilasi iubiti !!!
Raspunsuri - Pagina 11
andreea88 spune:
Nu am reusit sa va mai scriu..am recuperat din urma..ne-am reintors acasa la noi...gata cu zilele la tara a venit frigul...
Eu din primavara o voi duce la gradinita pe Elenys...sper sa nu ma razgandesc:) si sa o dau din toamna:)
Va pup pe toate! O zi buna!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
pianna spune:
Fetelor eu am o curiozitate....cum reusiti sa pastrati curatenia in casa? La noi e aproape tot timpul ca dupa razboi. Oricum fac, dupa cel mult o ora e totul la loc...... Intotdeauna am dureri de cap, la vizite neanuntate.....
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Fetelor eu am o curiozitate....cum reusiti sa pastrati curatenia in casa? La noi e aproape tot timpul ca dupa razboi. Oricum fac, dupa cel mult o ora e totul la loc...... Intotdeauna am dureri de cap, la vizite neanuntate..... *********** |
Razboi??? Inseamna ca nu stii cum e dupa tzunami
Buna ziua si de la noi.
Vlad e la cresa, eu pe aici, cica ma ocup de cele trebuincioase clasei mele...trebuie sa fac totul cat mai bine, ca deja au inceput fitzele si talentele in randul parintilor: o mamica e suparata ca fata ei sta intr-o anumita bancuta si ca nu o las sa stea unde vrea ea...am pus-o putin la punct intr-o sedinta fulger in care i-am intrebat pe toti (parintii) daca accepta sa le stea copii grupati sau ii pun fiecare in banca lui si nu vor avea voie sa interactioneze unii cu ceilalti. Bineinteles ca au sarit parintii in capul nemultumitei si i-au spus ca toti vor sa fac eu ce e mai bine pentru clasa, nu sa ii las de capul lor, ca altfel nu vor invata nimic...plus multe alte discutii...
ana_25 spune:
Multumim de urari!
Si Maia va merge de la anul la gradi.
La noi e vraiste tot timpul,nu apuc sa fac nimic
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
just_me31 spune:
hello
Greu cu munca si copil .....am un program tare nasol la o scoala ,pauza si cate 3 ore in care abia ajung acasa ,stau cu gaza si inapoi la munca ....cel care face orarul spune ca nu poate altfel
D sta cu mama ,pana vin eu de la scoala si evident doreste joaca ,asa ca am in plan niste vitamine ,ca ma lasa bateriile.
De cand am inceput scoala ,D doarme cu mine si asa se trezeste noaptea ,mai plange se foieste cate o ora . Cand plecam la serviciu ne da pusi si spune pa .
Legat de ordine ....la noi e simplu ,strangem seara toate jucariile ,iar domnul sot este educat deja asa ca ,nu ma pot plange .
As dori idei de cadou pentru bebelina ,ceva uitil mai ales pentru toamna -iarna cand sta mai mult in casa .
Va si noapte buna
ancamak spune:
Buna dimineata!
Va las o cafeluta pentru cine doreste!
De mult vreau sa ne laudam cu o maseluta iesita stanga jos( al doilea rand)
Just_me, din fericire am ore intr-o singura scoala si numai de dimineata. Am deschis un subiect pe forum si caut remedii antistress, deoarece am o clasa de a 12-a care imi fac nervii praf.
O zi buna va doresc
alynta27 spune:
O la doritoare!
Anca e greu cu copii mari. Trebuie sa le gasesti coarda sensibila, dar daca mai sunt si prosti nu prea ai ce face. Acum notele mici nu-i prea "dor", de bun simt nu poate fi vorba...Sa le raspunzi si tu cu aceiasi moneda!
Curatenia cu copii in casa nu se pastreaza. Mereu trebuie strans! Doar sa stai toata ziua drepti cu mopul, matura si carpa de praf pe pozitie!
andreea88 spune:
Buna fetele!
VA SERVESC CU O CAFELUTA/CAPUCCINO!
Eu am gatit pana acum ciorbita de pui si felul 2 tocana de cartofi cu penne...
Astept sa vina socrela pe la mine, si o prietena...
Ieri am fost la cuparaturi de hainute, si sunt suparata ca nu i-am gasit niste adidasi de la adidas s-au dat...
Va pup o zi buna....
andreea88 spune:
Neata doamnelor! Poftiti la cafeluta!
Sa aveti o zi buna!
o intrebare: ce lapte continuati sa le dati coilasilor dupa 2 ani?
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!
Ioana Catalina -de didadi
Radu Costin- de ayda_m
Dimitris -de vanyy2009
David Dominic -de simonaelena
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana