Felicitari Dana! Haide Ramo! Hai Stelutz!(30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Mirabelac: Mai pune-i laptic in ochi, ca nu strica, sterge-l si cu ser fiziologic si fa-i si un mic masaj, sa se dreneze, ca asa stiu ca au facut fetele care au avut astfel de probleme. Poate se rezolva de la sine...

Mamici noi, sa stiti si voi, laptele de mama e bun la orice are bebelul si chiar si voi, picurati putin lapte matern si face minuni.

Olivette: Merci pentru indicatii, a fost foarte ok cum ai scapat cu banutii, zic eu. Firele de la operatie sunt resorbabile, nu, adica nu te mai duci sa le scoata, doar tai tu capetele (nodurile), nu?

Pupici tuturor! Eu mai am inca vreo luna, teoretic, dar nu stiu de ce ma apuca o frica, nu stiu ce ma fac daca nasc acum, ca nu am nimic pregatit. In patututl lui bebe sunt inca hainele fetei mari, ca daca nu mai dormea acolo, i-am facut un sifonier la vedere, impartind hainele ei pe categorii: body-uri, bluze cu maneca scurta, lunga, fuste, rochii, pantaloni etc. Tot zic sa ii fac loc ei in alta parte si sa las patutul gol, sa ii pun si hainele bebelinei, care sunt inca necalcate, se afla intr-o punga si tot aman, ca nu ma lasa fatza mare sa le calc . Bagajul nu e gata, am pus intr-un colt al patutului un halat si doua camasi de noapte, in ideea de a le pune in bagaj, altceva, nimic. Sper sa am timp, sa nu ma ia prind surprindere... Ai mei pleaca zece zile de pe 17 pe 27 si sper sa nu nasc atunci, iar sotul ar trebui si el sa plece un week-end la ai lui la Galati. Ii spuneam ca sper sa nu nasc tocmai atunci si ii relatam patania Mirabeleic. Zicea ca nu mai pleaca, dar... cred ca ne asumam riscul, avem si masina si ajunge relativ repede, dar nu imi imaginez cum ar fi sa fie asa: ce fac cu fata cea mare, cum ma duc val-vartej la spital etc. In fine, sper sa le ordoneze Dumnezeu cum trebuie!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Adina, ti-am vazut puiul pe Facebook, e un dulce. Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea si cum esti acum, proaspata mamica? Speram ca in final a fost ok cu cezariana si ca nu mai ai probleme.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Pentru cine se pricepe la modificari, sa treceti va rog si la mine pe prima pagina datele complete: Maya Cristina, 51 cm, apgar 9.

Multumesc

Carmen, foarte frumos filmuletul. Am incercat si eu aseara sa-i masez burtica, dar mi-fost frica sa nu o deranjez pe la buric. Astept sa se vindece apoi umblam cu incredere pe acolo

Ma bucur sa vad ca aveti bobocei cuminti care stau la caldurica. Las si eu niste motate.

Haide Stela! Haide Ramona!

Mami de Maya Cristina (06.9.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimi (ziua)

Eu ma simt cam rau, de ieri ma doare capul, imi ard ochii si abia ma misc. Sper ca sunteti bine, las si eu o serie de motate. Incerc sa va raspund fugitiv caci abia imi tin ochii deschisi si ma deranjeaza lumina monitorului.

Haide Stelutz!! Haide Ramo!!

Modific Olivette, cum sa nu Multumim si pentru inside news, sa invatam si noi din experienta proaspetelor mamicute

Elfica, cu Adinutza am vb eu ieri, ea era f bine, isi revenise dupa operatie si astepta sa ii externeze astazi (spera ea) Era asa de fericita si parca m-a incarcat si pe mine pozitiv cand am auzit-o vorbind despre puiul ei Sigur le vei rezolva cu bagajul pana vine bobocica Dar sa stii ca si mie imi statea pe creier ca mai erau cinci chestiute de pus si mi se parea ca e jale ca nu e gata. Cred ca e mai mult psihologic.

Multumesc Mirabela de raspuns, de cand cu musetelul si bicarbonatul este mult mai bine. Cam de cate ori pe saptamana e okay cu bicarbonatul? Sa nu exagerez Multa baftala oftalmolog, sper sa fie doar ceva usor la ochisor

Imi pare rau Carmen ca te chinui asa tare. Eu pot sta oricum, cred ca si in cap daca as incerca, ma ridic repede, ma aplec, pot face si geno-flexiuni ( nu ma intreba de ce mi s-a nazarit sa incerc intr-o zic, am facut 10 ) Noaptea dorm ba pe spate ba pe dreapta caci pe stanga nu ii place dlui pingu mic, e pretentios de-acus Dar o invidiez pe Mirabela pentru somnul pe burtica, ce as mai dormi si eu regeste pe burta! In 14 zile vei avea si tu minunea in brate si toata lumea ti se va schimba

Corinuka, am intrebat eu de Elias cat e o rezerva, cica sunt rezerve de lux dom'le, 150 EUR pe noaptea Stiu sigur ca la un hotel de 5 stele din Bucuresti este pe noapte 500 RON, inseamna ca la spital deja or fi ajuns la 7 stele? 27 septembrie! Uau si tu stii deja cand, asta daca micul David nu vine naturel pan' atunci

Lulutza ma bucur enorm ca esti mult mai bine si mi-a placut cum ai povestit tu acolo cu plimbareala

Stelutz, vazui si eu burtica de la poza Ne plaaace

Sandy si eu as bea must; nu am auzit sa fie vreo contraindicatie... In cel mai rau caz te ajuta sa fugi mai repede la baie

Carina, tu cum te mai simti?

Chris70, bine ai revenit printre noi. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea singurica (adica fara noi ) Te asteptam mai des sa ne spui cum te simti.

Didi, daca e langa tine sotiorul e tot ce conteaza! Al meu pinguin vine abia sambata si am niste emotii pana atunci, sa nu vina pingu mic fara tati din dotare

Fetele fug sa imi fac ceva de papa, abia am mancat de dimineata de rau, nici acum nu ma simt formidabil dar trebuie sa mananc au trecut 6h deja
Cum termin cu masa, promit un update pe prima pagina. Pup gajiciliii si burticilii si boboceii si bobocitele!

36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Merci Kytanurz Offfff, sper sa-ti treaca repede starea asta nasoala.

Elfica, joi m-a chemat sa-mi scoata firele. Dar la mine nu se vad fire decat in capete. Probabil mi le taie, cum zici tu. Oricum, vad eu.

Eu ma intreb daca am lapte suficient. Adica bebe mananca, doarme, plange doar de colici. Aaaaa, i-am invatat plansetele de foame si gaze

Mami de Maya Cristina (06.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

A nascut Dana (danagedoiu)
A intrat in travaliu si i-au facut cezariana de urgenta, Adela are 3,700 kg si 50 cm, e bine sanatoasa. Dana se simte bine.

mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Fetelor, marturisesc ca ma ia cu teama, dar teama nu gluma. Vad ca se ajunge cu greu pana la 39 sapt si eu trebuie musai sa ajung pana aoolo, in conditiile in care de la 23 sapt ma lupt cu contractiile nedureroase.
Danagedoiu, sanatate multa!
Stella, vezi ca nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste :))))).

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Uau! Tocmai intrasem sa modific prima pagina cand hop vestea adusa de Adriana!

Bine ai venit Adela!! Recuperare rapida Dana!!

Chiar ca ma iau si pe mine emotiile si mai tare... Nu imi vine a crede, Dana era programata la cezariana nitel mai incolo, pe 14 sept parca.

Fetele, cu Dumnezeu inainte!

Fug la un somn de dupa-amiaza caci mi-este tare somnica

36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burtici

felicitari dana pt adela, sa te refaci repede si bebe sa fie mancacios, somnoros si fara nesuferitii colici

fetelor sa nu ma dati disparuta, suntem tot 2 in 1 si speram sa fim asa pana la termen, chiar daca am intrat in sapt 37 si samb intram in 38, dar prefersa vina emma la termen sau un pic dupa
mai ales ca suntem foarte stresati momentan
ni s-au dat toate planurile peste cap si noua, sotul a ramas de sapt trecuta fara loc de munca, speram sa isi gaseasca altceva sapt asta, pe langa asta noi planuisem sa stea cu mine acasa 2 sapt , pt k nu avem pe altcineva aici,dar data fiind situatia nu cred ca ne mai permintem acele 2 sapt si va trebui sa ma multumesc cu el langa noi maxim 3-4 zile si apoi sa ne descurcam singurele
aici k roman knd ramai fara loc de munca sau cand e sarbatoare oficiala nu esto platit nici cu 1 leu si va dati seama k si la noi acum sunt destule cheltuieli, numai chiria e super mare 1100lire cu totul, deci avem de tras nu gluma dar sper sa mai vina zile senine si pt noi sa ne putem bucura linistiti de nasterea fetei noastre

kytana chiar nu te sfatuiesc deloc sa faci pasul cu mutare aici, nici unul din voi ne avand un job, la noi se pare ca is probl desi unul lucra cel mai bn si mai sigur e cand lucreaza 2 pt k asa se poate acoperi orice situatie de genul

iertati-ma k nu nominalizez, am citi ce ati scris, dar nu am deloc starea necesara sa raspund, parca is un muribund care asteapta doar clipa decisiva, ink nu am gasit un punct de spijin de revenire si trec de pe o zi pe alta cu stari din ce in ce mai nasoale

pup si multa sanatate tuturor

37+ Emma Gabrielle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

FELICIATRI DANA !!! BINE AI VENIT ADELA !!!

danielabejan e groaznic ce povestesti tu acolo ! eu am trecut deseori prin asta in 8 ani de strainatate . diferenta e ca eram doar noi doi . acum aveti nevoie de f mult curaj si de cap pe umeri ca sa nu intrati in vreo depresie amandoi ca-i rau tare !!!
capul sus , si cu Dumnezeu inainte ! NU UITA CA FIECARE COPIL VINE CU NOROCUL LUI ! multa incredere in viitor si muuuulta bafta !

Kytanutz nu te demoraliza . draga de daniela trece printr-o perioada f delicata . nu zic ca nu e o farama de adevar , dar la voi lucrurile sunt putin altfel .
adica tu niste banuti oricum ii primesti in Ro ( timp de 2 ani - daca nu ma insel ) ; si daca stai acasa in Ro sau stai in Anglia , tot acolo e ! eu sunt o mare sustinatoare a statului impreuna ; asa ca sustin sus si tare ca trebuie sa fiti impreuna 24 din 24 . greutati vor fi oriunde , dar se iau in piept muuuult mai bine cu sotul langa ... si in cateva luni poate reusesti sa lasi copilul la o cresa ( macar jumatate de norma ) si in timp sa gasesti ceva usor si tot cu jamatate de norma ... astea sunt doar propuneri , sa vezi si partea cu descurcatul in doi ...
ma rog tie nu te descuraja ... trebuie sa stati impreuna ca asta e frumusetea vietii ... va veti bucura de fiecare zambet al copilului vostru in doi !

tre sa fug ca am intalnire cu medicul meu ! poate imi conving mandretea sa se grabeasca ca imi este teama sa nu depasim termenul !!!

pe mai tarziu !!!

39 + Teodora

Mergi la inceput