Buna ziua,
am deschis un subiect si la Umanitare despre cazul unui baietel de 9 ani diagnosticat cu tumora cerebrala. Deoarece parintii nu reusesc sa adune suma de 45.000 euro pentru operatia din Germania si datorita faptului ca de ieri starea baiatului s-a inrautatit foarte mult l-au contactat pe dr. Stoica Sergiu si maine sunt asteptati la dansul.
Daca sunt persoane care au fost operate de dl. dr., le rog sa-mi raspunda la subiect si sa-mi ofere cat mai multe informatii despre dl. Dr.
Multumesc.
Laura
CIneva din familie a ajuns de curand la dumnealui. Nu a fost cazul de operatie, dar oricum, s-a purtat foarte frumos si cu rabdare, iar referintele gasite la cunostinte si pe net au fost foarte bune. DIn pacate nu iti pot da mai multe amanunte, dar cel putin din ce-am aflat noi este cel mai bun neurochirurg pediatru. Sper sa reuseasca sa faca ceva, macar sa-l stabilizeze pentru a merge in Germania.
Natasa, multumesc mult pentru raspuns; pe net am gasit si noi multe lucruri bune, dar parca preferam sa "le aud" aici, in comunitatea noastra, de la oameni care au avut legatura cu dl. dr.
Multumesc.
Laura
E nepotica si face bine, multumesc de intrebare. Hematomul nu a mai crescut si daca se va retrage nu va fi nevoie de nicio interventie chirurgicala.
Laura, imi pare rau nu stiu mai multe. E teribil ce poate fi in sufletul parintilor lui Luca! Sper sa aiba vesti bune maine si sa poata pleca in Germania!