multumesc de raspunsuri.
corina dani laringitele lea facut primavara trecuta 3 la interval dd o luna si ceva, in iarna una, in primavara asta iar si acum in august ultima.
acum 2 ani am facut eu un exudat si mia iesit pozitiv, am luat antibiotic scris pe antibiograma dar nam mai repetat dupa rezultatul. o sa facem toti exudatukl pentru ca e cel mai sigur asa.
medicul de familie este mai in varsta dar am fost multumita pana acum de ea.
ink o data multumesc de sfaturi
Si noi i-am dat lui Iustin anul trecut timp de 1 luna si jumatate Colostrum cu probiotice lui Iustin, dar la vremea aia la noi racea ff des si pt asta ne interesa mai mult, in urma unui consult cu o ff buna doctorita pediatru de la noi am aflat ca acest Colostru e ff bun pt partea digestiva in timp ce pt raceli nu prea are mare efect asa ca ne-am oprit...Acum incep sa ii fac iar un tratament cu acest medicament pt ca Iustin are ceva probleme cu burtica, cu digestia...Pt raceli merg in continuare cu Bronho-Vaxom 10 zile/luna..Speram sa fie bine, mai ales ca in curand mergem la cresa!!
intrebare: la cat timp se face exudatul daca a luat antibiotic? la 2 saptamani am inteles?