Pot fi insarcinata?
Buna fetelor,scuze ca ma bag si eu printre voi dar am nevoie de parerea voastra,ultimul CM l-am avut pe data de 7 august pana in 11 dar a fost diferit fata de cum era tot timpul adica acesta era foarte putin si mai inchis la culoare,CM e regulat la 27 zile ,alaltaieri am facut un test deoarece nu ne protejam pentru ca am incredere in iubitul meu dar nu se stie....bun acum testul de alaltaieri a fost barza si a iesit fff slab pozitiv,am auzit ca nu sunt bune Barza si ieri am facut altul Clearblue care a iesit la fel slab pozitiv dar sa vazut mai bine decat Barza,azi am facut un Surechek dar nu cu urina de dimineata si a iesit negativ,azi observ ca am niste scurgeri maronii mai ingrosate, ce sa cred fetelor??Va rog o parere
Raspunsuri
cos_minutza spune:
Buna Karyy!!!
Cel mai bine te-ar lamuri un test de sange(Beta HCG).Acolo iti spune 100% daca e sarcina sau nu!!!
Sa fie asa cum iti doresti!
Cosmi 8+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
Karyy spune:
Ar fi frumos dar nu mai inteleg nimic,chear nimic,analiza de sange nu o pot face decat saptamana viitoare deoarece eu sunt la lucru toata sapt asta ptr ca e colega in concediu,testele astea cred ca sunt o porcarie,scurgerea ce o am acum e inchisa de culoare si groasa nu e ca un Cm nu stiu ce sa cred ma omoara incertitudinea asta imi vine sa ,multumesc ptr raspuns
tnicoleta spune:
Cum a zis si cos_minutza mergi sa faci testul de sange beta HCG.
Nu iti trebuie o zi intreaga ca sa faci analiza. Recoltezi in orice moment al zilei si in 4-6 ore maxim ai raspunsul. Daca HCG-ul e marit esti insarcinata.
Testele de sarcina din farmacii masoara acelasi hormon numai ca din urina.
Nicoleta 23+
VIOIKA76 spune:
Buna Karyy !
Testele acestea le-ai citit in intervalul recomandat pe prospect?
Daca le-ai citit mai tarziu de 5 min. este posibil sa faca urme de uscare si sa-ti dea un fals pozitiv (,barza si clear blue sut renumite pentru asta).
Mie niciodata un test nu mi-a aratat fals pozitiv ,pentru ca le-am citit in interval.
Tot un test de sange te-ar lamuri sau poate sa mai astepti o zi si sa mai faci un surechek.
Bafta multa si sa fie cum iti doresti!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum4+
anouk3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Karyy nu ne protejam pentru ca am incredere in iubitul meu |
Off topic: daca nu vrei sa ramai insarcinata, ar trebui sa-ti regandesti metodele de protectie. Increderea nu te fereste de o sarcina nedorita!
On topic: asa cum ti s-a zis, un test de sange beta HCG si o vizita la ginecolog te scapa de nedumeriri.
Karyy spune:
Rezultatul testelor le-am citit nu mai tarziu de 10 minute,de barza am auzit ca poate da rezultat fals pozitiv dar tot citind diferite site-uri am vazut ca majoritatea spuneau de ClearBlue ca ar fi cel mai bun si nu dar rezultate fals pozitive,se pare ca nu sunt testele astea atat de bune,scurgerile acelea maronii ce le-am avut ieri sau oprit pe seara,deci au curs ffff putin,azi dimineata cand am fost la toaleta nimic nici urma de CM am inceput eu sa ma fortez sa vad poate poate curge ceva dar a curs tot asa putin sange daca pot sa ii spun asa maro inchis si gros ca un spotting normal.....o sa fac analiza aia daca nu vine desi pana atunci nu stiu ce sa fac sunt stresata.....va multumesc,va pup
xtraordinary spune:
Buna Karyy,
nu este exclus sa fie sarcina, majoritatea gravidutelor pe care le cunosc au avut spotting la 3-4 saptamani de la ultimul CM. Daca esti insarcinata trebuie sa ai si alte simptome, sarcina ar avea acum 4 sapt dar fatul ar avea 2 sapt (de la ziua ovulatiei).
Eu am avut sanii durerosi ca inainte de ciclu, umflati si o stare f. nasoala (plangeam fara motiv, radeam fara motiv). Daca te observi atent o sa vezi singura ca ti s-a modificat corpul...
Alta metoda f. usoara pt cele care nu pot ajunge la testul HCG: iti masori temperatura rectala in fiecare dimineata inainte de a te ridica din pat, daca trece de 37 de grade mai mult de 18 zile de cand trebuia sa apara CM ESTE SARCINA.
Mami +15s
P.S. Daca vreti sa aveti un bebe in viitor, cel mai bine este sa te pregatesti inainte, sa vb cu medicul de fam sau ginecologul tau, sa faci ceva analize (sa afli daca ai avut pojar etc) pentru ca unele lucruri nu le mai poti face dupa ce apare bebe, daca este bebe surpriza :-D
xtraordinary spune:
Daca este sarcina, trebuie sa ai grija de bebe chiar de acum, sa nu iei substante interzise sau medicamente pana nu afli sigur si sa iei acid folic imediat cum afli, indiferent ce vrei sa faci mai departe. Astea trei luni sunt ff importante pentru tine si bebe
Simptome de sarcina aici
www.desprecopii.com/info-id-14.htm" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info-id-14.htm
mihahegarty spune:
Buna karyy!
Am avut sanii foarte tari si durerosi, si am stiut ca in clipa in care nu mi a venit ciclul in a 28 a zi e bebe! Nu mi a intarziat niciodata!
Tu iti doresti sa fie bebe?
Daca da, bafta multa! Pupici.
Karyy spune:
Buna fetele,nu am mai bagat de seama nimic ptr ca aseara am inceput sa sangerez de-a dreptu,foarte foarte rosu si cu mici chegulete,nu am planificat o sarcina si daca era sa fi fost insarcinata ma bucuram pentru ca nu sunt adepta avorturilor,acum ca mi-a venit CM parca imi doream sa nu imi mai vina,sa fie bebe acolo:(asta este inseamna ca nu trebuia sa fie,va multumesc pentru raspunsuri si sper sa vi se indeplineasca dorinta de a avea bebe cat mai repede la cele care nu au reusit inca,va pup