Cel mai frumos loc din Romania este... (2012)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Cu Bucovina votez si eu .M-au impresionat Gura Humorului (multe zone de agrement ,pensiuni puzderie ,mancare foarte buna ,bazine de inot) si drumul de la Humor spre Dracula .Mestecanisul ,Poiana Stampei . Sosele foarte bune.The best!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Eu le-as arata strainilor si Vulcanii Noroiosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Bucovina, mi-a ramas in suflet de anul trecut.
Manastirile din Nordul Moldovei, mai putin partea comerciala.
Transalpina, merita vazuta chiar de nu-i terminata.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Piatra Neamtz ... e mai frumos ca Iasiul - pentru ca e mai mic, mai cochet si are un loc aparte in sufletul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Eu i-as duce sa vada Dobrogea (de exemplu atolii de coral de pe Valea Cheia) sau Dunarea la Cazane.

In aceeasi nota cred ca merita sa urmarim campania www.digi24.ro/stire/Romania-Din-Interior-O-campanie-in-care-li-se-dezvaluie-romanilor-frumusetile-tarii-in-care-traiesc_41373" target="_blank">Romania Din|interior a celor de la Digi24. Am vazut cateva materiale promotionale si mi-au placut tare mult (cateva materiale www.youtube.com/user/digi24HD" target="_blank">aici). Emisiunea va incepe duminica viitoare, daca am inteles eu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Delta Dunarii nu pentru mult timp...procesul de degradare ireversibila a a biodiversitatii e aproape si nimeni nu face nimic sa il stopeze..mergeti in aprilie, mai sau septembrie in Delta si veti fi uimiti si impacati ca dupa (nu hulesc 0 o impartasanie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

I-as trimite in muntii Apuseni, s-o ia catinel pe Valea Ariesului, sa intre in munti pe la Pietroasa, pe valea Crisului Pietros si sa se piarda in Lumea Pierduta, sa admire Portalul de la Cetatile Ponorului si daca le e cald ... sa faca o baie in Somesul Cald pe traseul Cetatilor Radesei, sau pe Cheile Galbenei. Asta da-s iubitori de natura.
Daca's in schimb "animale de oras", le-as recomada Sibiul, Alba Iulia si Iasi-ul, fiecare frumos si original.
Si daca vor sa se roage ... i-as trimite in Moldova, la Manastiri.

viperisme

Mergi la inceput