Fetelor va rog sa va rugati pt mine,maine incep pachetul de monotorizare pt FIV,cu DUMNEZEU inainte,ce-o fii o fii.... eu sunt la primul fiv,sper sa iasa cu .Voi care ati facut fiv cu trebuie sa te comporti,adica sa nu mai faci efort(eu sunt agricultor) in timpul stimularii sau dupa embriotransfer? cum se procedeaza? va rog astept raspuns! sunt ffffffffffffff derutata ,uni zic intr-un fel altii altfel,dar voi stiti mai bn,ca ei doar ati trecut prin asa ceva! va pup!
mult succes .
cred ca cel mai important este sa nu fii stresata . fa ceea ce afci de obicei , dar cu ceva grija la ridicat / aplecat . in rest , vitamine si injectii . liniste . somn .
Multa bafta !
Ca recomandare, e bine sa reduci la min activitatile fizice in zilele 6-8 de la punctie, unde z1 e ziua punctiei. In perioada aia se implanteaza embrionul si e bine sa ii oferi conditii optime. In rest te comporti normal, cat mai putin stres (stresul scade sansele !), dupa ET fara exagerari cu munca fizica, fara dusuri fierbinti, bai in cada, fara expunere la caldura mare, fara contact sexual, sa te hidratezi (min 2l apa/zi). O sa iti insire (sper) si dr indicatiile.
multumesc mult Gabriela pt incurajari,am niste emotii ,iti urez bafta si tie!ai grija de tine
buna fetelor! azi am facut recoltarea de ovocite,o interventie usoara zic eu,cu toate ca ma mai doare un pic ovarele,dar cred ca o sa treaca-sper.. mi-au recoltat 8 ovocite,7 dupa dreptul si unul dupa stangul,voi ce ziceti e putine? maine o sa-mi spuna cati embrioni au ramas,deabia astept,sper sa fie multi,nu mi-a fost teama de anestezie cat mi-e teama de evolutia embrionilor...Voi ce ati mai facut?
Doamne ajuta la toata lumea!