**Prichindei nazdravani 2008 in blugi!** (1)
Raspunsuri - Pagina 19
alina_satena spune:
Eu imi depun cv-uri in disperare si nu gasesc nimicsi nu m-a sunat nimeni pana acum
alina_satena spune:
ultimele pe care le mai dau ptr k am de gand sa ma retrag ca bantui singura prin casa
MarianaPop spune:
Buna dimineata Alina! Multumesc de cafea ! Nu esti singura, suntem doua.... Ce planuri ai pentru azi?
Fetelor ne este dor de voi !
alina_satena spune:
Pentru astazi niste o ciorba de perisoare un pic de mai ales ca mi-a adus o mamica de la Delia de la gradi o solutie de la ea de la spital care este buna pentru baie si bucatarie sa si uite asa imi trece ziua
MarianaPop spune:
Sa ai spor ! Aseara la ora 22:00 plantam seminte de salata de la danonino . Sper sa iasa ceva sa nu fie dezamagit copilu'.... Ati scapat de tuse si muci? Ce v-a mai prescris ?
alina_satena spune:
Noi am scapat de tuse k Ketof si Kumex ptr tuse seaca, mucu mai avem cat de cat ne-a dat Nasonex ptr nas dar nu am avut bani s ail cumpar costa 50 de lei
alina_satena spune:
Eu am facut calculele si voi ramane doar cu 50 de lei ca sa supravietuiesc pana pe 10 luna viitoare
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Eu am facut calculele si voi ramane doar cu 50 de lei ca sa supravietuiesc pana pe 10 luna viitoare http://alinahandmade.blogspot.com/ |
...imi pare tare rau....
Mai ai orele de curatenie, de pregatire? Poate mai iei ceva si de-acolo....
Nici eu nu stau prea "roz" la capitolul asta. Am un avantaj ca mai jonglez cu cardul de cumparaturi, alocatia cupilului, mai un ajutor...daaarrrrr...eu nu mi-am optimismul....traiesc cu speranta ca voi ajunge sa nu mai am grija zilei de maine .
O sa fie bine !
alina_satena spune:
Doamne ajuta Mariana sa fie bine sa trec si peste asta, curatenia nu o mai am si nici meditatiile criza asta