CONCURS: Yo, bucuria fructelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

sirop de visine + vodka +/- apa = visinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARI34 spune:

DESERT PISCOTURI CU CREMA /PREGATIM UN PAHAR DE SIROP YO DE ZMEURA,LUAM 3 PISCOTURI ,LE INSIROPAM CU SIROPUL YO,LE PUNEM PE FARFURIUTA UNUL LINGA ALTUL,PESTE ELE PUNEM O CREMA DIN BUDINCA DE VANILIE,MAI PUNEM TREI PISCOTURI PESTE BUDINCA LE STROPIM CU SIROP YO SI PUNEM FRISCA PESTE ELE SI GATA ,E O PRAJITURA GUSTOASA SI USOR DE PREPARAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Va reamintim ca nu este obligatoriu sa scrieti o reteta cu siropul YO pentru a intra in concurs!

Puteti trimite poze cu copiii vostri band sirop sau preparand sirop! Nu este neaparat nevoie sa fie Yo dar sa ne aratati ca ii place siropul :)

Asteptam pozele la adresa pozedc@gmail.com

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Noi bem mult frappe facut in casa, mai ales ca face el hombre niste frappeuri bestiale asa:
cafea solubila decofeinizata cu cacao, zahar si lapte impreuna cu multa gheata se fac praf la blender. Te tapeteaza paharul cu sirop de coacaze, se toarna licoarea, i se pune mot de frisca si putina ciocolata rasa.
Foarte bun, mai ales ca nu-l fac eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu stiu daca se pune,insa am folosit siropul YO dupa ce s-a dus prima tura de visinata. L-am adaugat cu o tuica buna peste visinele secate (prima transa a plecat in august prin stainatati) si acum nici nu se cunoaste ca e "la mana a 2-a".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Catalina:

Buna,
Eu folosecs siropul de fructe in iaurtul natural.

Adaug intr-un iaurt cateva fructe uscate, sirop de fructe Yo si chiar cereale - este delicios! POfta buna!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Iullyanna85:

Budinca cu sirop de fructe

Reteta mea e simpla: cumpar un pliculet de budinca, il prepar dupa instructiunile scrise, si il pun la racit. Dupa ce este gata, rastorn budinca pe o farfurie si torn dupa preferinta niste sirop de fructe (capsuni ideal) si adaug fructe proaspete. Un desert simplu si rapid!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Vio99001:

Orez cu lapte,alune si sirop

Pun orezul la fiert in lapte, cand este gata adaug cateva alune, mere taiate in cubulete si zahar ; si il servim cu putin sirop deasupra!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutu81 spune:

Gris cu lapte si sirop Yo

Se pune la fiert 500 ml lapte si 2 pliculete de zagar vanilat. Cand laptele clocoteste se adauga in ploaie 7 linguri de gris. Se lasa la fiert 10 minute timp in care se mai amesteca din cand in cand dupa care se mai adauga 1-2 linguri de zahar. Se lasa la racit si se serveste cu sirop Yo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Catalynaa88:

Bezele cu sirop si capsuni

Ingrediente bezea: 3 albusuri, crema de tartar, 175g zahar pudra
Pentru servire: 300ml smantana, 425g capsuni taiate de-a lungul ,1 lingurita zahar

Se incalzeste cuptorul la 100 grade C . Se bat albusurile cu crema de tartar pāna cānd se intareste. Adauga treptat zaharul, si amestecati pāna cand se formeaza falduri ferme lucioase.

Toarna imediat compozitia de bezea in 6 forme rotunde de 8.5cm, 6 forme mai mici de 5cm si 6 coifulete mai mici (asemanatoare unor palarii, le puteti da forma cu ajutorul unei linguri) . Se lasa in cuptor 1 ora si cele mari 1 ora si 10 minute. La final se lasa la racit.

Bateti smantana frisca. Turnati cate putin sirop Yo de capsuni peste bezelele cu forma de 5 cm. Acum, peste bezelele cele mai mari asezati jumatati de capsuni, un start de frisca, urmatorul strat de bezele cu siropYO, inca putina frisca iar in varf micutele coifulete cu inca putin sirop.



O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput