Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angelique, dr a zis asa: no-spa la nevoie, maxim 6 pe zi si in caz de contractii dureroase gynipral (stiu, e controversat )
Cand mergeam la serviciu luam cam 2 no-spa pe zi, de cand sunt acasa nu am nevoie decat daca plec pe undeva, si atunci iau cel mult 2 (si fac tot posibilul sa ajung repede de tot acasa).
Daca nu plec nicaieri n-am nici o problema si nu trebuie sa iau nimic

Onutz 29+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Multu' fetele pentru explicatii.

Mai vin cu o intrebare pentru fetele care au avut/au baby warp. Din ce fel de materiale e facut? Am vazut ca e o bucata de panza destul de lata si lunga. Cam de dimensiuni are?
Ca ma gandesc sa caut material si o pun pe soacramea sa il finiseze.

Bubu pupa nicul Nicolas. Uite il saluta si pitica mea.

Apropo, domnisoara de va numi Corina. Nume ales de tasu. Macar de data asta nu m-a mai pus sa iau lista cu numele cu A de la capat ca i-ar fi placut lui un nume de acolo.

Sa va zic ce am pati acum vreo ora. Am fost cu o colega in Cora sa mancam si apoi am intrat in supermarket. Cand ne-am asezat la casa, un domn din fata mea a trecut pa langa mine si m-a impins. Nu am zis nimic, dar cand s-a intors a facut la fel. Si i-am spus politicos ca putea sa zica macar pardon sa ii fac loc, nu de alta da eram taaare micuta. Si tot el s-a otarat ca cica nu m-a vazut .
Mie lehamite de astfel de oameni care se fac ca nu te vad pentru ca le este greu sa spuna niste cuvinte de politete.

Nicoleta 25+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Pup burticile iarasi in goana mare! Am avut iste zile de pleosteala totala si acum tre sa recuperez. asa ca azi am 2 sedinte si stau si peste program!

Mena, ai grija de tine! Inteleg sentimentul ca nu poti sa ii lasi cu fundul in balta ca si eu simt la fel de multe ori, dar nu uita ca nu iti ridica nimeni statuie. Tensiunea ti-ai verificat-o? Si testul de glicemie, inclusiv cel de glicemie provocata? sa stea puiul la caldurica si mami sa fie bine!

Bubu, intrebai de cadita. Eu zic ca e mai ok cea cu suport mobil pt ca atunci cand bb se face mai mare, scoti suportul si are loc in cadita. Cand el incepe sa se miste - max 6 luni, suportul nu va mai fi util pt ca se va foi pe el si tu te vei chinui sa il tii asezat. La noi a fost cam asa. Am avut suport mobil pe care in primele 2 luni nu l-am folosit pt ca bb era prea mica si cand o puneam pe suport aluneca si se chircea. o tineam pe mana. Apoi pe la 2,5 luni am inceput sa punem suportul pana pe la 4-5 luni, iar la 6 luni am renuntat definitv la cadita ca se balacea prea tare si faceam lac in dormitor si ne-am mutat la dus - eu o tineam lipita de mine si sotul o spala cu sapun si ma ajuta sa o clatesc. Inca o data va sugerez sa fiti atente la dimensiunile caditei, in functie de cat timp vreti sa o folositi.

Am uitat! Ieri am fost la dr, control pe masa, ascultat inimioara, col ok, bb cu spatele/ fundul la noi. Altfel inghionteste mereu, dragul de el. Pt cine naste la polizu, sa stiti ca de luni maternitatea intra in renovare o luna. Restul sectiilor sunt deschise. Doamne ajuta sa nu avem nevoie.

Gata, fug ....

Iulia, mami de Sara Andreea si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Tnicoleta, un frustrat idiot! Mor pe astia!

Fetele care ati mai nascut prin cezariana, cum este? Cum v-ati revenit? Cum a fost alaptarea? Dupa cele doua episoade cu dureri critice mi-am dat seama ca nu o sa reusesc sa nasc natural. Eu chiar nu rezist deloc la durere si ma ia imediat cu lesin. Nu aruncati cu rosii. Mi-as dori natural din suflet si stiu ca e mai bine asa, dar sunt ingrozita dupa cele doua experiente atat de dureroase si imi dau seama ca nu as rezista unui travaliu de 12 ore ... Nu as vrea sa raman cu traume sau sa imi fie greu sa ma apropii de bebe daca nasterea e prea grea...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

epopeasca,prenumele meu apare mereu la semnatura. Alina ma cheama. Te pup !

Alina 30+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

M-am intors si eu de la eco.
- prezenta craniana
- lichid amniotic in cantitate normala
- DBP -78
- LF -60
-Operatia va fi programata pe 5 nov.
Deja am emotii cu carul !
Mai merg pe 1 oct.ca sa-mi prelungeasca prenatalul.
Mena,sa stii ca eu am deja o operatie cezariana la activ.E adevarat ca in prima zi am stat in pat si incepand cu a doua zi am inceput sa ma misc.Mi-am revenit repede,recuperarea n-a durat mult.Beam mult ceai si laptele a venit f repede.Am avut chiar furia laptelui.Poate am fost un caz fericit,nu stiu dar n-am avut niciun fel de probl.Si de fetita a trebuit sa ma ocup singura pt ca ai mei sunt in afara,socrela muncea,sotul meu la fel si am luat haturile in maini,fara vaicareli si m-am descurcat. N-am avut incotro.Am avut anestezie generala,mi-am revenit inca de pe masa de operatie pt ca imi aduc aminte si acum cum le auzeam pe asistente spunand: "fetita,3,400 kg,51 de cm." Partea urata a fost montarea sondei inainte de operatie...Urat moment !M-a durut dar nu a fost o durere insuportabila.Se uita...Ma rog la Doamne Doamne sa trecem cu bine si acum peste tot si sa ne bucuram cu toatele de minunile pe care le vom tine in brate.

Alina 30+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Va salut si eu de la munca!

asa zboara timpul, am calculat si eu ca mai am 8 sapt, ma astept sa nasc mai repede, pe Robin l-am nascut la 38s si 4 zile. Imi caut o comoda cu sertare pt hainele fetitei si in rest am cam de toate, le-am pastrat de la baiat, doar hainute de fetita am mai luat, am profitat la reduceri si mi-am facut stocul de chestii roz .

Mena si eu zic odihna cat mai multa, lasa-i pe aia la servici ca nu iti fac ei statuie oricum. sarcina e inca mica si nu risca o nastere prematura. Sa iti prelungeasca medicalul si asta e, copilul pe primul loc si abia apoi vine restul lumii.

Bubu eu am spatiu mare in baie asa ca am luat o vanita din aia ridicata pe un cadru cu roti, nu stiu cum sa explic exact. De fapt era ca o masa de infasat pe roti de sub care se tragea o vanita. ne-a fost f utila in primele 6-8 luni, noi amandoi fiind inalti nu ne mai cocosam peste vana. dupa ce a crescut baiatul de il puneam in scunelul special de vana am tinut masa/vanita in continuare in baie si foloseam pt sters, masat si imbracat masa in infasat.

In rest totul ok, ma supara tare bazinul, deja merg ca o rata, noaptea ma doare tare cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta ma trezesc mereu de durere, trebuie sa vad ce zice ginecologul.

va tuc si un weekend cat mai fain!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 30+ s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Nicoleta eu am cumparat un baby sling (de bumbac din ala mai gros) are latime cam 80 de cm dar e lung, as zice vreo 3 metrii :))) daca il porti ca in linkul ce incerc sa il pun as zice ca poti sa iei chiar 4 m.

www.make-baby-stuff.com/make-a-baby-sling.html" target="_blank">http://www.make-baby-stuff.com/make-a-baby-sling.html

sper sa imi ia linkul.

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 30+ s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Intru si eu in vorba despre cezariana, ca sa o incurajez pe Mena.
Stiti ca am si eu o prietena pe care o dau exemplu mereu
A nascut prin cezariana, s-a recuperat repede, fara probleme, lactatia a intarziat putin si cand a venit nu a fost cine stie ce, nici nu s-a omorat sugand dar n-a murit de foame si acum e ditai flacaul.
In ceea ce priveste montarea sondei poti avea norocul sa nu simti nimic. Astea sunt mai grele, montarea sondei si lactatia- daca nu vine trebuie sa nu ne pierdem speranta si sa insistam si cu si cu pompa.
Asta e, vor fi 2-3 zile mai grele, dar le depasim noi

Onutz 29+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Intru si eu in vorba despre cezariana, ca sa o incurajez pe Mena.
Stiti ca am si eu o prietena pe care o dau exemplu mereu
A nascut prin cezariana, s-a recuperat repede, fara probleme, lactatia a intarziat putin si cand a venit nu a fost cine stie ce, nici nu s-a omorat sugand dar n-a murit de foame si acum e ditai flacaul.
In ceea ce priveste montarea sondei poti avea norocul sa nu simti nimic. Astea sunt mai grele, montarea sondei si lactatia- daca nu vine trebuie sa nu ne pierdem speranta si sa insistam si cu si cu pompa.
Asta e, vor fi 2-3 zile mai grele, dar le depasim noi

Onutz 29+ cu Lucian

Multam de raspuns!!! Dupa cele doua episoade de dureri insuportabile imi e goaza acum sa nasc natural. Incerc sa strang informatii si sa vorbesc ulterior cu dr.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput