Bun gasit! O aspiranta

Bun gasit! O aspiranta | Autor: Laima

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit! Va citesc de ceva vreme de la distanta, acesta este primul mesaj pe care vi-l scriu.

De un an jumatate incercam sa avem un copil - fara success insa. Apreciez mult ca sunt atatia parinti/ viitori parinti care impartasesc din experienta lor - multumesc.

Laima

“GWENDOLEN, If you are not too long, I will wait here for you all my life.”#8213; Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bine ai venit.
Va fi bine si pentru voi , ai incredere!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laima spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Bine ai venit.
Va fi bine si pentru voi , ai incredere!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Multumesc!
Foarte faina ideea cu pagina legislativa

“GWENDOLEN, If you are not too long, I will wait here for you all my life.” Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicris2005 spune:

Buna,

D-zeu e mare! Eu am facut tratament 2 ani si cand am renuntat si vroiam sa adoptam am aflat ca eram insarcinata. Acum fetita noastra are 2 luni si1/2. Ti-o recomand cu toata increderea pe d-na doctor Munteanu Daniela pe care o poti gasi la Polizu sau la Sanador. Datorita dansei acum am aceasta scumpete de fata. Succes si nu-ti pierde rabdarea si speranta.

Cristina

Mergi la inceput