Spre prima zi de scoala.. cu speranta!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

In primul rand, mult succes in noul an scolar tuturor copiilor, elevi sau 'gradinari'. Sa fie un an plin de realizari frumoase, lucruri minunate invatate si experiente de neuitat.

Ieri am reusit sa ajung si eu la Cristi si Gheorghita, baietii de la Izvoare. Erau plecati prin vecini si cand i-a chemat mama lor, au venit intr-o fuga, razand de bucurie ca am ajuns la ei. Le-am cumparat adidasi noi, chilotei si sosete, o sacosa cu alimente (zhar, ulei, orez, paste, un pui congelat, salam , ceva dulce) , plus tot ce mai aveam pentru ei (haine, rechizite). I-am pus sa probeze adidasii (din pacate aparatul era la mine in geanta si am uitat sa i-l dau sotului sa faca poze in acele momente) si nu va pot spune in cuvinte cum le straluceau ochii si cat de fericiti si emotionati erau ca vor aveau adisai frumosi, noi. Din pacate, Cristi (desi este mai mare ca varsta), e mai mic decat fratele lui si adidasii pt el sunt mari, dar ii mai iau o pereche mai mici si ii trimit duminica viitoare la ei.

Am si cateva poze, sa le vedeti veselia din ochi (in poze mai apare un baietel, de prin vecini, venit si el sa vada care-i treaba ). imediat ce reusesc sa le pun in album, dau link.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari tuturor celor implicati in acest proiect. Impresionante pozele, fericirea din ochii copiilor ai ai parintilor si, nu in ultimul rand, eforturile voastre!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cu scuze pentru intarziere, pun pozele de duminica: http://laurasn.shutterfly.com/2220

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput