Cat ii voi mai simti lipsa?de ce nu pot sa uit?
Raspunsuri - Pagina 3
Tilia spune:
Ce treaba are ea cu copiii tai? Fiecare cauta sa-i fie lui/ei cat mai bine - daca tatal copiilr nu se preocupa de bunastarea lor, de ce ar interesa-o pe o straina binele lor?
puyuta spune:
Ai dreptate Tilia, in cateva cuvinte ai descris-o mai bine ca mine (desi eu nu am avut intentia asta, pe mine ma doare sa imi vad copiii cu lacrimi in ochii cand vorbeste de tatal lor)dar nu ma mai poti contrazice ca e o rapandula.Atitudine ei l-a " AJUTAT"foarte mult sa devina ceea ce e acum. Parintii si copiii n-i da Dumnezeu nu ii alegem noi si de aceea avem niste responsabilitati fata de ei,el nu isi cauta nici parintii,noi,eu si copiii vb de 2-3 ori pe saptamana cu ei,iar daca il suna ei le vb la fel de urat si le spune sa nu il mai dernjeze ca ii suna el cand crede ca e cazul;
O zi minunata!
Tilia spune:
Te contrazic.
Nu exista femeie sau barbat in lumea asta care sa aiba atata putere incat sa te faca sa uiti de copiii tai. Pur si simplu asta e o explicatie pe care eu refuz sa o accept.
Exista, in schimb, multi tati doar cu numele care-si dau arama pe fata, mai devreme sau mai tarziu.
cris_stef spune:
Daca este tatal copiilor, de ce nu trimiti copii la el cate 1 saptamana pe luna? Sau chiar doua? Crezi ca nu i-ar primi?
Ca parinti, corect ar fi sa impartiti timp egal cu copii vostri. Probabil ca la tine au copii domiciliul stabil, dar poate nu ar fi rau sa isi faca si in casa tatalui lor un loc al lor. Sa fortezi interactiunea tata-copii daca el a uitat de ea.
Matzaila_81 spune:
Adevarul e greu de gasit.
In primul rand eu cred ca o femeie poate suci mintile unui barbat in anumite circumstante. Sotul Puyuta era plecat departe, singur, facandu-si griji, un fond emotional instabil. Si apare doamna, aproape de el, putin manipulatoare care profita si de faptul ca anumite relatii care sunt normale intr-o casnicie nu mai au loc din cauza distantei.Poate are si niste trasaturi sau niste expresii care o fac sa semene putin cu Puyuta si na,ai toate ingredientele pentru un dezastru.
Si da,Puyuta o categoriseste pe duduie ca fiind rapandula, de ce nu? Pentru ea e o rapandula si chiar si pentru mine citind randurile scrise de Puyuta tot rapandula ramane. Eu nu m-as baga intr-o casnicie, voi ati face-o? In fiecare pereche exista anumite frecusuri, divergente si exista oameni mai slabi care cad in ispita ca sa zic asa. Ca vina lor e mai mare, mult mai mare asta e adevarat dar tot asa consider ca si o persoana care profita de circumstantele astea este o rapandula. Scuze,este strict parerea mea.
Sa ceri acum Puyutei sa vada ca vina sotului este mai mare e ca si cum ai cere unei persoane in coma sa se ridice si sa alerge in jutul patului ca-i face bine la muschi.
Serios, oare exista cineva pe lumea asta complet realist cand o durere asa mare te loveste? Pentru ea, sotul ei asa cum il stia a murit. Cam atat de mare e durerea ei. Cum sa dea vina pe cel pe care nu demult il considera sotul si tatal ideal? Nu se poate schimba asa de la o zi la alta, are nevoie de timp.
Referitor la copii si la relatia lui cu ei, ma gandesc acum ca e si vina foarte mare care-l face sa se poarte asa. Pentru ca ma alatur celorlalti care spun ca nu ai cum sa uiti de copii. Sper sa fie doar o etapa desi cred eu ca e mai bine sa nu-i ia la el pana nu-si pune viata in ordine.
Suferinte trece oricat de incredibil ar pare. Ai senzatia ca o sa dureze o viata si ca o sa te prapadesti din cauza ei dar incetul cu incetul se duce. Dupa care suferi dupa suferinta care trece pentru ca ea e tot ce mai aveai in comun cu viata frumoasa pe care ai avut-o. Dupa care incepi si simti un gol iar dupa o perioada se umple si golul si iei viata de la capat fara sa ti se mai opreasca rasuflarea cand te gandesti la trecut. Atunci esti vindecata.
Letitia1 spune:
MIe primul sot mi-a devenit indiferent in secunda cind am inceput o relatie cu altcineva. DIn acel moment sotul nu era altceva decit un strain, nici ura nici iubire, nici amaraciune nu am mai simtit pentru el.
Puyuta, stiu ca acum nu-ti arde de alta relatie, dar o sa vezi ca in secunda cind o sa intilnesti pe altcineva, toate sentimentele pentru primul sot or sa paleasca. Atunci nu o sa-i mai simti lipsa si o sa-l uiti.
puyuta spune:
Cris_stef imi doresc sa vad ca isi doreste sa-si petreaca macar putin din timpul lui cu copii nostrii;sunt vacantele de vara care sunt de aproape trei luni si asta e prima vacanta cand a stat cu ei aproape 2 zile;iti vine sa crezi ca de 2 ani nu i-a vazut deloc pana acum cateva saptamani?In schimb "arunca" cu vb ca rapandula cu care sta are apartament in centrul orasului, are casa la tara si masina;drept ii ca eu stau cu copii in chirie dar nu stiu daca toate astea poate sa ii "smulga" dragostea copiilor lui,care in ciuda reactiilor lui,acum cand s-a intalnit copiii cu el aveau saracutii niste emotii radiau de bucurie si ma intrebau pe mine:" Oare ce o sa zica tati cand ne vede?" Crezi ca ar trebui sa insist sa ii i-a la el (chiar si o saptamana?)oare nu ar insemna sa ma joc cu sufletelul copiilor mei vizavi de reactia pe care ar putea sa o aiba el?Ni i-a cerut niciodata la el.
O zi minunata!
babyblue spune:
O sa l uite dc se Indragosteste de alta persoana, nu dc are o relatie cu cineva care nu o face sa l uite...
Legat de copii, mai bine nu insista. Nu te umili si nu i umili. Se vor obisnui si asa. Dar demni.
Incearca sa te resemnezi. Plus, minus sa ti cauti pe cineva.
Letitia1 spune:
Citat: |
O sa l uite dc se Indragosteste de alta persoana, nu dc are o relatie cu cineva care nu o face sa l uite... |
Ai inteles gresit, m-am referit la la relatie amoroasa nu una de afaceri!