Clasa a I-a...2012-2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
teolinda spune:
Aurash speeer sa fie rezolvat transferul maine. Sa nu faca figuri si cei de la care plec. M-am saturat de atatea plimbari pe la scoli..din ian. tot am mers pe la scoli si toata lumea m-a asigurat ca se rezolva... pana la depunerea dosarului cand au intervenit diverse chestii si nu s-a putut.Pana nu ma vad cu hartiile aprobate in mana..nu mai zic nimic.
Noi vom avea obligatoriu doar vestuta rosie si cravata la fel. Nu stiu cat costa. Restul tinutei o adaptam noi la alb si negru/bleumarin.
Pfiu...abia astept sa-mi iau grija asta cu scoala cred ca-s cea mai intr-o "ureche" mama de pe glob.Atata m-am sucit si m-am rasucit... si m-am zbatut , m-am complicat iar daca imi iese chestia asta cu scoala asta... dau de baut. Frate zici ca l-am inscris la Sorbona. In rest...birou am luat si scaun. Penarul este echipat. Mai trebuiesc bluzele/camasile albe si gata.Ce ne-o mai cere invatatoarea... ne descurcam pe parcurs.
JG zici ca nu iti place fusta. Lasa ca o bagi pe sarafan si pantaloni..din octombrie si pana in aprilie tot de pantaloni va fi. Urasc frigul...brrrr.
Dana - bravo ca ai rezolvat cu transferul
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
Aurash nu ai PM activat. La 149 am lasat azi cererea.
J G spune:
Teolinda, ce parere ai de chestia asta cu cravata?
La noi baieteii au pantaloni, vesta tot pepit si... papion! Papion mai, ca la nunta! Mi se pare SF...
Succes cu transferul :)
teolinda spune:
JG din cate am vazut pe site-ul scolii in fotografii nu prea se poarta cravata. Da' acum nu stiu cat de confortabil le-o fi bietilor copii cu nodul ala in gat. Nicolas areo cravata haioasa pt evenimente speciale da' se prinde cu arici la spate.Am incercat sa i-o dau de curand si a rfuzat. Acu' de-o fi obligat pt scoala ...asta-i fixist parca il vad ca nu-si mai da jos cravata... mai ales ca-l are si pe tacxu ca exemplu.,..ca poarta cravata every day.
Papionul mi se pare si mai complicat de purtat
gabitza2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aurash1 Cred ca stai pe undeva prin zona Buna fetelor, si pe mine m-a dat peste cap inceperea scolii pe 17 dar si festivitatile care se pare ca vor fi pe 15 (adica sambata) mai ales ca aveam programata o deplasare in tara in acea zi... La noi la scoala nu se mai aude nimic nou, a aparut doar un anunt care spunea ca putem incepe sa aducem adeverinta apt pt scoala si fisa cu vaccinarile. Teolinda...ma bucur ca ai reusit transferul pana la urma. Cred ca stai undeva in zona mea pentru ca la un moment dat targetam aceleasi scoli. Poti sa imi zici unde ati ajuns? Pe pm? Cosmi1975...am citit de dimineata ce ai scris si de atunci ma gandesc numai la asta. Avand in vedere ca sunt mai multe clase I decat a IV-a la scoala noastra vor trebui sa aduca invatatoare noi. Rezultatele pe care le-ai scris m-au ingrozit de-a dreptul... Mai e cineva bobocel la 195? Va pup si o saptamana grozava! |
Noi suntem bobocei la 195
Da din ce am auzit aseara m-a luat groaza : nu s-au facut clasele ca le lipsesc 4 cadru didactice , dar n-am inteles daca la clasa 0 sau la clasa I.
Aurash poate iti activezi PM sa discutam mai mult
gabitza2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Am fost azi sa dau comada de uniforma, am luat un sarafan si un deux-pieces. Cum arata? Putea fi mai rau, e tot ce pot sa zic ... 80 lei sarafanul, 100 fusta cu vesta. Fusta e f f urata, insa am luat ca sa-i dau pantaloni cu vesta (sper sa ni se permita!). Va rog sa-mi dati si mie pe PM numele doamnei despre care vorbeati acum cateva pagini, apropo de camasi etc. Maine avem sedinta, sper sa primesc si lista de rechizite ca sa merg sa le cumpar. Cu ghiozdanul inca nu m-am hotarat dar cred ca voi lua un Herlitz midi. Va pup J si Carla (05.02.2006) www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare |
daca este clasa I iti recomand herlitz compact , mini e prea mic sau cel putin mie asa mi s-a parut
E prea de dimineata , in loc de midi am citit mini.
teolinda spune:
In etapa a 4-a au fost locuri la 195...da' am tot stat sa pun in balanta una/alta si n-aveam nicicum sa ma ajut cu cineva in caz de "neprevazut".Asa ca am renuntat..cu sufletul strans...ca locuri erau...da' asta e... la 149 imi convine de minune
Gabita, Aurash..gata va imprieteniti acum... va invidiez, nah
aurash1 spune:
Buna fetelor
Gabitza, Teolinda aveti PM.
Ca veni vorba de ghiozdan al nostru e mini...dar si copilul e mini. Am verificat cu un abecedar de la Aramis si alte chestii acolo in Real si intrau binisor.
Zi faina tuturor!
danaionela spune:
Aurash cat de mic este ghiozdanul. Eu le-am cumparat de la SCOUT dar acuma mi se par foarte mari.. Le ajunge ghiozdanul in spate sub genunchi..
aurash1 spune:
Cum sa iti explic DanaIonela... intra un caiet "studentesc" in picioare fara probleme...este compartimentat si are buzunar exterior pentru penar (doar ca al nostru nu intra acolo) si pentru sticla cu apa.
Am luat mini pentru ca pustiul meu este micut de statura si cu ala midi arata ca un melc care isi cara casa in spinare...
Ghiozdanul il poti vedea pe herlitz.de (cauta variantele mini...al nostru e cel cu racheta si sistemul solar) dar si de fetite erau modele f dragute. Uita-te la Mini si nu la mini softbag (astea par de gradinita).
In rest la rechizite v-ati bagat la hartie colorata, betisoare, acuarele si alte chestii care stiu ca mai sunt necesare?