Anul scolar incepe pe 17 septembrie
Raspunsuri - Pagina 16
ina.click spune:
Inteleg acum! Am recitit mesajul tau, ai fost explicita si citeatza, eu nu eram atenta. Daca eram, pricepeam din prima.
Multumim de pontul cu IDRul.
aka spune:
poate nu stiati.
Vacanta mare se termina pe 31.08. diferenta dintre 31.08 si 17.09 nu are nici un nume. informatia este primita de la ismb sector 4.
si vina este a mea ca nu am stiut ca gradinita este inchisa incepand de azi, cu toate ca pe situl ismb sector 4 este scris pe durata vacantei de vara. dar nu este precizata durata acestei :(.
mi se pare un mod "interesant" de abordare. sincer, nu m-ar fi deranjat daca as fi fost anuntata, cumva, oricum. dar la 7.30 dimineata sa ma "trezesc" ca nu am ce face cu fetita mi s-a parut chiar...
acum am rezolvat cumva, un bunic chemat de urgenta de la 150 km.
CristinaT spune:
Eu chiar nu inteleg care e treaba cu gradinitele care incep cu o saptamana mai tarziu. Cat timp copilu mergea la gradi o saptmana da da, 3 ba, aveam mereu pe cineva care sa stea cu ea, ca doar nu puteam sta numai in concediu. La cat de des se imbolnavea cred ca ma dedeau afara. Probabil ca aici scriu doar mamele care nu au mai avut prunci la gradi si cred ca ei vor merge constant 1 an de zile fara intreruperi de raceala... etc
Bineinteles ca nu astept raspunsuri, ma bag si eu in seama pe aici.
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT Eu chiar nu inteleg care e treaba cu gradinitele care incep cu o saptamana mai tarziu. Cat timp copilu mergea la gradi o saptmana da da, 3 ba, aveam mereu pe cineva care sa stea cu ea, ca doar nu puteam sta numai in concediu. |
probabil treaba e ca altii n-au. si una e sa platesti eventual pe cineva sa stea cu copilul bolnav, si alta sa il/o platesti sa stea cu copilul pentru un capriciu al guvernului.
dana vio spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Daca vreau analize gratuite, iar am sanse sa fiu programata peste o luna? Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
Analizele ptr intrarea in colectivitate nu sunt compensate.
Alexandra Maria
14.12.2007
loryi1974 spune:
Un raspuns la intrebarea "si toata vara cum ai procedat?": doua saptamani gradinita cu programe de vara(daca se poate dpv financiar), o saptamana la unii din bunici, o saptamana concediu mama, o saptamana la ceilalti bunici, vacanta comuna, o saptamana impartita intre parinti, poate o bunica in vizita. La copiii mai mari intra si o saptamna-doua de tabere, mai stau singuri acasa samd. Dar e greu sa faci o planificare si apoi, aproape de final, sa vezi ca mai trebuie sa adaugi ceva.
Ce e este asa de greu de inteles? Nu parintii bulversati sunt problema, ci aia care au modificat ceva pe ultima suta de metri.
CristinaT spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
probabil treaba e ca altii n-au. si una e sa platesti eventual pe cineva sa stea cu copilul bolnav, si alta sa il/o platesti sa stea cu copilul pentru un capriciu al guvernului. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... Eu inteleg partial ce spui. Mentionez ca am fost in situatia singura doar eu si copilul. In ac conditii plateam pe cineva ca sa fiu sigura ca am ce face cu copilul indiferent ca e vorba de capriuciul guvernului, de epidemimie de meningita la gradi sau mai stiu eu ce. Daca ma refuza cand imi ardea buza? Din salariul ala traiam si nu mi permiteam sa ma joc. |
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Lala_D Daca tot am dat-o in analize, IDRul l-a facut careva? cica nu se gaseste substanta in Bucuresti. |
IDR - in Bucuresti este o problema cu el de multa vreme.
Centrul de tratament Victor Babes facea dar nu stiu daca si anul acesta. Anul trecut am facut la ei.
[/quote]
Ce inseamna IDR?...