Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!
Raspunsuri - Pagina 3
MeAlex spune:
Catalyyna, si eu zic sa faci test. Sunt sanse foarte mari sa fii gravida. Tin pumnii!!!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Ana178081 spune:
Babyv si Mihaela va tin pumnii si va
Laima ati facut ceva analize sa vedeti o posibila cauza?
Sa vina bebe la toate!
Maimi de 23saptamani
catalyyna spune:
Va multumesc pentru sfaturi, am facut testul si nimic, nici de data asta , pana si sotul meu e dezamagit, poate luna viitoare
MeAlex spune:
Catalyyna, ar trebui sa il repeti dimineata, la primul pipi, e foarte posibil sa fi fost prea mic nivelul de hormon din urina. Cel mai sigur ar fi sa faci beta HCG daca poti.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
mrenescu spune:
Mai fetelor, acum eu stiu ca nu intru foarte des sa scriu ( dar va citesc zilnic) dar cu toate astea sunt azi va cert: cine v-a dat voie sa fiti asa triste????? Suntem aspirante optimiste, nu? Pai atunci ne pastram optimismul. Ne imaginam ca punem foc butoiului, il privim linistite cum arde pentru ca bebe vine sigur. La fiecare dintre noi, parol! Monique, Miha sa nu va mai prind cu starea asta ca va alerg! Vine bebe dar vine cand vrea el nu cand vrem noi. Noi trebuie doar sa-l asteptam.
Eu mi-am inceput dimineata si saptamana foooooarte bine: am vazut pozele cu printesica de Bob. Vaaai, m-am topit, nu alta. Multumim Bobule ca imparti cu noi clipele astea. Sa va traiasca si sa fie o incantare in fiecare zi!
Sunt z7 DPO cred asa ca astept, ma uit lung, pana pe 11 septembrie, cam asa.
Ana, felicitari pentru fetita cu fundita. Esti o graviduta relaxata si asta se simte. Bravo mami, abia astept poze si cu voi
Sa nu uit: bun venit fetelor noi si imbratisari tuturor.
miky82 spune:
Neatza fetele!
Gata am revenit si eu din minivacanta!
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta!
Ramona felicitari pentru sarcina, un bebe sanatos iti doresc!
Ana felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa!
Bob ma bucur tare mult ca ai puz poza cu titita ta, este o scumpa, va doresc multa sanatate.
pe toate.
kmy_black spune:
buna fetelor!!
la apel si eu cu un butoi dupa mine!!!se pare ca sotul meu nu mai cocheteaza cu ideea de bb2, numai k nu are inca curajul sa mi-o spuna si mie!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
flory_blanca spune:
Neata' si o saptamana faina sa avem plina de vesti bune.
Moni hai nu fi suparata ca ai facut tot ce se putea. O sa vezi ca o sa fie bine. Dupa menopauza indusa a ramas si o prietena gravi. Si a ramas usor asa ca fii optimista.
Kmy ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa discuti cu el sa vezi ce parere are daca el nu zice nimic. Oricum chestiile care tin de familie parerea mea ca trebuie discutate, si trebuie sa se tina cont de ambii parteneri ca sa nu fie nimeni ranit. E o problema delicata care pana la urma trebuie sa o rezolvati cumva.
Sa va zic ce tampenie am facut eu duminica. Mai aveam un SC in casa si cum in ultimele zile nu m-am simtit bine (m-a tot durut capul si mi-a fost rau)ce m-am gandit eu sa imi fac un test. M-am grabit sa il fac sa nu ma prinda sotulache, ca ma cearta ca nu am rabdare, ca fac prea devreme si dupa aceea ma supar, asa ca nu am vrut sa mai generez discutii. Si cum eram eu tare grabita am pus picaturile pe ecran in loc de unde trebuie, apoi mi-am dat seama si am pus bine dar nu se mai intampla nimic nici cu linia de control. M-am chinuit eu sa sterg unde e ecranul cu o mana pe test cu una pe clanta sa nu ma prinda si am spart ecranul la test. Asa ca m-am enervat si l-am aruncat.
Dupa vreo 20 de min impinsa de aghiuta ma duc si il caut in cosul de gunoi si vad liniuta de control, de fapt un capat de al ei ca numai atat se mai vedea pe testul stricat si il tot rasucesc si il sucesc pana mi se pare mie ce vad slaaaaaab de tot si un capat mic, mic la liniuta de test. Super bucuroasa zic ca plec sa iau fructe si hop ma duc sa mai imi iau si un test. Il fac repede, repede si surpiza: NEGATIV.
M-a mancat in partea dorsala si m-am scarpinat. Asa ca iar m-am dezumflat ca butoiul. Vineri ar trebui sa imi vina CM asa ca pana atunci nu mai fac nimic si nici nu mai dau banii degeaba.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot