Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!
Raspunsuri - Pagina 22
ankylya spune:
Buna la toate fetele
Despre mine ce sa va zic z15 dar luna asta nici o speranta ca nu cred ca ovulez asa cum a zis ginecologul am doar o mica mica speranta ca ovulez tarziu nu mi-am luat inca teste de ovulatie dar continuii cu temperatura bazala care luna asta chear nu a aratat nimic din z5 pana azi z15 numai 36,5 si 36,6. Suntem la inceput cu incercarile asa ca deocamdata profitam de cat mai mult
Va pup pe toate si mult succes la II
ramayanaa spune:
buna fetelor
am ajuns un pic acasa, am vreo ora pauza, m-am lipit de canapea si nu ma mai pot dezlipi...
va pup fetelor si poate mai intru diseara...acum nici nu pot gandi, am asa o lene cronica in mine....
cixinica spune:
buna fetele!
eu va citesc din umbra dar nu am nimic interesant de zis
eu sunt deja z4, nici macar nu mai sper
bob sa-ti traiasca mica minune
draguta,anckta
multi tuturor
velvet spune:
cand trec anii,chiar ca si speranta se modifica...iti zici -de ce tocmai luna viitoare cand pana acum nu a fost nimic atata amar de luni?....
ramayanaa spune:
Velvet, asa parca mi-ai luat cuvintele din gura...
si totusi, optimismul undeva in adancuri tot ramane...eu una, dupa 5 ani de incercari nu pot renunta...nu inca, inca nu am facut destul...dar pot sa zic ca am trecut demult de faza cu depresii si caderi...sotului ii e teama sa nu cad din nou...l-am linistit si i-am zis ca mai rau decat am fost nu pot fi...
hai fetelor, capul sus si curaj!!!
am plecat la lucru, tura a doua pe azi...
xdidi spune:
salutare fetelor, parca ne-a luat "astenia de toamna" pe toate eu nu mai zic nimic doar ca sunt in sentiment cu voi...anii nu ne asteapta eu luna viitoare fac 4 ani de la prima interventie si dupa atatea informatii am ajuns mai bulversata decat eram la inceput...acum ma incearca si sentimente ciudate, nu ma mai vad mama , cu toate ca inca imi plac lucrurile de bebe tanjesc dupa ele, insa atunci cand vad un copil mic nu ma mai incearca nici o emotie, chiar ma face sa nu-mi mai doresc...sper sa fie doar o faza insa demult am sentimentele astea...
deja cand ma gandesc la casa mea (cea plauzibila nu cea de vis), in camera unde o data imi imaginam dormitorul copilului , ma gandesc cum sa-mi fac un birou, un loc de munca si de liniste....cu toate ca daca voi reusi cu apartamentul va fi liniste peste tot
sper sa nu va imping mai jos in butoi cu mesajul meu, dar cam asta e situati la mine si sincer nu ma simt trista, aproape deloc
bobule suntem alaturi de tine cu noptile nedormite, sau aproape nedormite...eu lucrez acasa pana mai tarziu asa ca virtual iti tin companie.
va puuup pe toate
Bob_Pixel spune:
Va multumim de urari !
Didi, unde zici ca stai? Ca sa iti aduc un plocon cand o fi domnisoara mai agresiva si nu stim ce sa-i mai cantam/mormaim/promitem/bombanim
Mami de dragonita Iris !
xdidi spune:
hahaha bobule n-am cele mai bune instincte materne, dar stau pe lanaga un parc mare...adik pe la titan si daca nu mai facem fata o lasam ca pe mowgli, iti dai seama ca glumesc
oricum vb cu sotul tau si spunei ca acum chiar daca plange noaptea sa fie fericit, stii ce se spune tatilor cu fete , nu? sa se bucure ca o fata inseamna lumina in casa....asta pt ca va sta cu becu aprins sa o astepte la adolescenta