Clubul "babelor" FIV-oase 57
Raspunsuri - Pagina 8

MeAlex spune:
Of...nu-mi vine sa cred...am infectie in col cu Klebsiella, n-am avut in viata mea vreo infectie...inainte de histeroscopie, la Medlife, nu aveam nimic...de asta spuneau ieri ca e echivoc rezultatul pentru Mycoplasma-Ureaplasma, pentru ca nu pot interpreta din cauza prezentei Klebsiella.
Sotul a facut o spermocultura saptamana trecuta la Medlife si a iesit OK...O sa repet si la Medlife. Voi ati avut suprize cu Synevo la analizele de secretii cumva? Tin minte ca mi-a zis cineva ca nu sunt prea buni pe partea asta...
Offf
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

elly_me spune:
Alex- nu prea ma pricep la aceste infectii... insa stiam ca Synevo sunt printre cei mai buni la analize ... se pare ca nu e chiar asa ..
Smaick - felicitari pt cocosel sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii..
Alina- multumesc ff mult pt explicatii..
Vineri ma duc la endocrinolog ... iar acum ma duc sa-mi fac o eco la tiroida ....
Apoi ma duc la cardiolog sa-mi dea jos holterul ekg pe care mi l-am montat aseara ..
Alerg in toate directiile ...
Cred ca voi slabi la cat alerg ...Asa ca data viit cand ne vom vedea voi fi o silfida ... si sper sa fiu si cu burtica ..
Aseara am fost si la acupunctura ... mi s-a parut cam dureroasa .... dar rabda baba la "frumusete" ....
Mai tb sa ma duc cu Sami la zumba ...
Sami ai fost ?? Cum te simti ?
Miky - cand iti va da tratamentul?
Adriana- parca azi te duceai la dr ... succes ...
Tot rusinos bb2?
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

MeAlex spune:
Elly, habar nu am...ori Synevo gasesc infectii care nu exista, ori Medlife are instrumentar contaminat...faptul ca bacteria e sensibila doar la 2-3 antibiotice injectabile si in rest e rezistenta, ma face sa cred ca ar fi infectie cu germene de spital, ca astia sunt rezistenti...
As zice ca universul mi-e potrivnic, daca as crede in asta...e prima oara ca riscam, cand nu asteptam sa avem toate rezultatele ca sa ne apucam de treaba (ca am fi pierdut luna)...am zis ca fie ce o fi si am fost pozitivi...se pare ca nu ne prieste gandirea pozitiva.

many_bani spune:
Alex eu am avut in sarcina cu Vlad infectie urinara cu Klebsiella, descoperita in primul trim. de sarcina, dupa tratare lunar am facut urocultura si nu a mai aparut. Bafta multa si astept data de 10.09.
Smaick felicitari ptr. cocosel, sanatos sa fie si tie multa putere, sa ajungeti cu bine la finish.
Va apasat

aadina spune:
Ari, la mine in oras sunt 2 posibilitati: -spitalul, a cazut din cauza povesti respective
-un cabinet particular, cu un ecograf nu prea performant, unde vine o doctorita de la Iasi, doar sambata. La ea am fost sambata trecuta, doctorita f draguta si saritoare. Dar e plecata 2 saptamani , la nu stiu ce cursuri.
De asta tr. sa ajung la Iasi, iar medicul de la Iasi e plecat si el , si vine pe 15 septembrie, si pt piticii din capusorul meu e cam mult sa astept 2 saptamani fara eco.
Asa ca voi merge la altcineva in Iasi.
Sa va fie de bine intalneala
Fetelor, am o nelamurire. Mi-am facut analizele si mi-a iesit INR-ul 1, si la valori de referinta scrie ca pt persoane in tratament cu anticuagulant val pt INR trebuie sa fie intre 2 si 3.5
Ce inseamna asta?
Alex ai fost la Strohmer?

MeAlex spune:
Many_bani, cam cand ai descoperit infectia?
Aadina, stiu ca acel comentariu se refera la anticoagulantele orale, pentru cele inejctabile e nerelevanta analiza. Cea mai sigura analiza este anti FXA, in rest, din cate am citit, INR, APTT si altele, nu sunt relevante in sarcina.
Am fost, acum scriam povestea:
Asaaa, intalnirea cu dr. S...Am stat 15 minute, am vorbit ca o cizma, dar nu pentru ca nu as fi stiut, ci pentru ca aveam un nod in gat, imi transpirau palmele, imi tremurau picioarele, etc...noroc ca aveam rezumatul pe hartie si ne uitam impreuna pe el...
Pe scurt, a zis ca am facut toate investigatiile ce se puteau face si erau relevante in cazul meu, tratamentul a fost acoperitor, daaaar, am putea incerca cu...perfuzia Intralipid...evident, eficienta lui nu e demonstrata, dar din experienta s-a observat ca da rezultate bune. A mentionat ca nu este periculoasa pentru mine.
A zis ca pot lua Prednison 20 mg de la inceputul ciclului pana la test pozitiv de sarcina si evident, eu cu gandul la Intralipid, am uitat sa intreb ce fac cu Prednisonul in sarcina si cate luni iau daca nu raman in prima, a doua, a treia luna...Dar sun mai la clinica ca sa imi dea informatii despre tratament: concentratie, cand incep sa fac perfuziile, etc. Le voi face la ei.
Si a mai zis ca pot face si 2 progesteron injectabil pe saptamana si a fost de acord cu doza de atac de 60 mg Duphaston si apoi 10 mg la 6 ore (in sarcina).
Am fost prin farmacii si nimeni nu are Intralipid, dar am aflat ca depozitul Mediplus care aprovizioneaza Sensiblue le distribuie si se pare ca se gasesc mai usor pe langa spitale.

balanta_tm spune:
aadina, ma bucur ca esti ok . eu nu as face drumul ala de 70 km pt eco. iti merge bine, de ce sa faci un asa efort si sa te expui?
despre INR, nu iti fa griji. zona terapeutica se refera la cei care consuma cumarinice: warfarina, oubaina, trombostop, sintrom, etc. la tine, cu clexane, INRul nu conteaza.
alex, imi pare rau pt rezultatul cu klebsiella. in sarcina, synevo mi-a respins doua proble de urocultura ca cica erau contaminate. apoi mi-a gasit o infectie pe care alte doua laboratoare din timisoara nu au gasit-o. asa ca am decis ca la ei voi face doar teste de sange. examenele ce tin de urina, la alte laboratoare.

MeAlex spune:
Balanta, ! Parca imi aminteam ca tu ai scris de Synevo...din pacate, din cele 4 antibiotice la care e sensibil, niciunul nu se pate da in sarcina...adica na, se poate, dar sunt din clasa C...acum sper sa nu fiu gravida...
Maine voi repeta recoltarea la Medlife.

QiaoBing spune:
balanta ce surpriza ! sa inteleg ca dorm piticii ?!? ati scapat de colici?
MeAlex eu am amanat FIV-ul din iarna din cauza unei infectii cu Klebsiela in urina (la Medlife facuta analiza). Nici nu stiam ce e aia si m-a pocnit in moalele capului. Nu am apucat sa repet in alta parte pt ca pana mi-au iesit rezultatele mi-a venit cm. Dupa 10 zile de antibiotice am fost ok, dar am preferat sa opresc schema de FIV si sa o reiau peste 2 luni. De atunci nu a mai aparut asa ceva. Eu inca cred ca a fost o gresala de laborator
smaick
elly si eu as fi vrut sa mai fac niste sedinte de ace, dar uite ca m-am luat cu una, cu alta si nu am apucat sa caut alt cabinet. unde am fost inainte m-a secat la buzunar.
aadina privind de pe margine, eu as zice sa stai linistita pana se intoarce dr cea draguta. daca as fi insituatia ta precis ca m-as duce la Iasi tolatita pe bancheta din spate si bombanind sotul cand ar mai da in cate o groapa
miky la urmatoarea intalnire te rog sa te preziti cu burtica, da ?!? si Elly la fel !
ari multumesc de rezumat. a fost frumoasa plimbarea prin centrul vechi, asta pana a inceput tona de limonada sa isi ceara drepturile
eu tot nu am chef de treaba, noroc ca azi dim am fost sa semnez ceva, maine ma duc la o sedinta, de acolo la endocrinolog sa fac eco la tiroida sa vad ce mai face nodulasul (am cam tras chiulul anul asta) ... ufff, ar trebui sa ma intorc din co joia. fete cucuiete

miky82 spune:
Multumesc de incurajari!
Mai devreme mi-a venit si menstruatia acum astept sa ma sune de la clinica sa imi spuna cand sa merg, dr este de garda si maine nu poate sa imi faca eco, de abia vineri este ( adica z3) ar fi ok sa merg vineri? totusi as vrea sa imi faca ea eco si sa imi dea tratamentul.
Alex imi pare rau ca te-ai pricopsit cu klebsiella.
Elly cred ca maine sau vineri o sa aflu si ce tratament voi face.
Smaick felicitari pentru baietel, pana la urma ce o fi sa fie sanatos.
Ari ce frumos ai descris intalnirea voastra dar data viitoare nu mai ratez. pe toate.