Clubul "babelor" FIV-oase 57

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, e tare frumusel! M-am gandit la tine cand am distribuit cazul, dar nu am indraznit sa iti spun direct ca stiu cum e sa ai un animalut, doua si lumea sa iti propuna sa mai iei unul...mai ales lumea care nu are niciunul...
In alta ordine de idei, m-am enervat...am primit rezultatele de la Synevo si nu inteleg nimic:
Mycoplasma si Ureaplasma echivoc
Proba contaminata bacterian. Rugam repetarea recoltarii dupa efectuarea tratamentului adecvat.

Din punctul meu de vedere, daca un rezultat e echivoc, trebuie repetata analiza, fara tratament. Prin proba contaminata, inteleg ca nu s-a recoltat corect...deci ar trebui sa execute inca o recoltare, dar fara sa platesc. Ii sun sa vad ce si cum.

Qiao, Elly, Velvet, Aadina, va multumesc pentru incurajari!
Carla, nu ma pricep deloc, nu stiu de sa iti zic.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Elly gugulushenia o sa o cantaresc cred ca vineri, sunt si eu curioasa daca s-a ingrasat de cand l-am luat acasa
velvet de aia zic ca voi nu stiti daca obtineti embrioni, ca sa zici ca problema e la implantare. oricum, cazuri de sarcini naturale de te miri de unde tot apar, asa ca intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Qiao - sper sa fie grasunel Gugu .

..eu ma duc azi la acupunctura ... am emotiuni, nu am mai facut de vreun an si jumatate ...
- sper sa fiu mai energica, mai relaxata , detensionata ...
- sper sa elimin constipatia si balonarea ... care ma streseaza ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Qiao pai noi cam asta facem ca banuti oricum nuavem acum pt FIV si am tot sperat sa se imbunatateasca spermograma ca sa avem sanse mai mari natural.mie nu mi-au gasit nimic.ovulatie-da,trompe-permeabile,hormoni-in interval.cele 2 mutatii,in rest toate analizele de trombofilie bune.endometru bun.nu s-a vazut nimic la ecografia transvaginala in nici o zi a CM ului.si atunci ma gandesc ca ramane spermograma.desi au ramas fete insarcinate cu o sperm ca a noastra sau mai slaba.om vedea.

Mergi la inceput

Discutie cu o persoana de la Synevo:
Eu: Cum sa fac tratament daca rezultatul este echivoc si nu am antibiograma? Cu ce sa tratez?
Ea: Mergeti la medic si va spune.
Eu: Nu are cum sa imi spuna, de unde sa stie la ce antibiotic e sensibila Mycoplasma-Ureaplasma mea echivoca?
Ea: Sigur va gasi ceva...
Eu: Da, dar nu este corect sa tratam dupa ureche cu antibiotic de spectru larg (rumoare...aici am dat-o pe spate).
Ea: Nu avem cum sa dam antibiograma daca nivelul bacteriilor nu a ajuns la un anumit nivel.
Eu: De acord, inteleg ce inseamna echivoc...e la limita, nici pozitiv, nici negativ...dar de ce scrie sa repet dupa tratament ?
Of, of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

repeta in alta parte, fara nici un tratament.

Mergi la inceput

Da, asta voi face...ma duc la Medlife...uuuuf. Nu cred ca am nimic, niciodata nu m-am captusit cu infectii, in afara de streptococ care traieste in mod normal in intestin...
Si ma enerveaza si faza cu contaminarea...pai io am contaminat proba??
Mai astept rezultatul si pentru culturi din col si mai sun sa ma mai cert putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

alex,si eu zic la fel,repeta analiza.echivoc asta inseamna,ca trebuie repetat

ne-a venit si rezultatul la spermocultura
levuri-absente
pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena.

e de bine,nu?ce ma mira este ca rezultatul este in chenar negru si deasupra scrie ca tot cee in chenar negru e in afara limitelor.presupun ca e o greseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

buna seara
imi permit sa va adresez o intrebare , chiar daca nu am postat aici si eu sunt o "babuta" , sunt la al 4 lea fiv, iar in ziua 4 de la et am facut progesteronul la indrumarea medicului si valoarea este > 60 ng/ml. pana atunci luam 800 utrogestan : 400 dim si 400 seara, iar de vineri de cand am aflat rezultatul mi-a marit doza la 1000 pe zi. voi ce parere averti?

Mergi la inceput

Mariuca, stiu ca se poate urca pana la 1000 mg, dar ar fi indicat sa le fractionezi mai mult, sa zicem 200 mg de 5 ori pe zi, trebuie sa asiguri un nivel constant de progesteron. E foarte util sa iei si Duphaston, eu as zice 20 mg pe zi cel putin, dar nu stiu daca cu asa de mult Utrogestan. Totusi nu cred ca excesul de progesteron ti-ar face rau.

P.S. La 7 zile dupa ovulatie eu aveam 30 ng/ml, din pacate, si eu si dr. meu ne-am raportat la faza luteala, si era ok...dar dupa aia nu ne-am mai gandit ca era inceputul sarcinii...am luat initial 600 mg, apoi 800, dar nu am mai verificat nivelul progesteronului.

Mergi la inceput