cls. a VIII a 2012/2013
deci mamici, tatici, domnisori si domnisorici, inca 10 zile si luam taurul de coarne. Relaxare maxima in ultimele zile de vacanta, bateriile incarcate si mult succes in acest an scolar cu asa mare importanta!
Raspunsuri
Lala_D spune:
Bafta lui Ozi in acest an scolar, numai note bune si concentrare maxima sa isi atinga scopul propus
CristinaT spune:
grati.ela, va doresc sa treceti usor si bine peste acest an scolar, sa aveti amintiri frumoase si desigur sa reusiti ce va doriti !
Asta imi doresc si eu, sper sa avem un an linistit, sa nu ne agite altii cu false probleme si obiective.
vacanta placuta in continuare
CristinaT spune:
Am luat cartea asta :) pentru ultimele zile de vacanta
Cei mai na#351;pa ani din via#355;a mea (Generala, vol. 1)
http://www.grupulcorint.ro/magazin/index.php?dispatch=products.view&product_id=2133
dar vad ca nu a avut acelasi succes ca si junalul unui pusti sau jurnalul unei pustoice, abia astept sa vad ce zice la final :)
isabela spune:
Si noi, anul acesta in clasa a VIII-a.
Deja a venit de la scoala. Mi-a povestit putin de noua diriginta, si de orar. Era uimita ca vor avea 2 ore de istorie si 2 de geografie pe saptamana. Si eu sunt curioasa sa-i vad orarul, cand voi ajunge acasa.
Programul zilnic 7:30 - 13:30 sau 14:30. O sa fie greu cu trezitul dimineata. In cei trei ani de gimnaziu au invatat dupa-amiaza. Acum trebuie sa se adapteze noul orar. O sa fie un an greu.
Sper sa-l incheiem cu bine.
Bafta in acest an scolar!
CristinaT spune:
Va doresc un an usor! Si cu realizari desigur
Cum de aveti cate 2ore pe saptamana Isabela? Si ore de dimineata, ce super!
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT Va doresc un an usor! Si cu realizari desigur Cum de aveti cate 2ore pe saptamana Isabela? Si ore de dimineata, ce super! am fetita de 10 ani! si :) |
Banuiesc ca au cate 2 ore de geografie pe saptamana deoarece in a opta geografia e materie cu teza. Sau istoria, la alegere.
Bafta multa fetelor!
Lala_D spune:
Cred ca deja ati vazut calendarul admiterii pentru 2013 dar daca nu il puteti consulta aici :
http://mate.info.ro/UploadedMaterials/Mate.Info.Ro.2151%20C%20A%20L%20E%20N%20D%20A%20R%20U%20L%20ADMITERII%202013%20-%20EVALUAREA%20NATIONALA.pdf