Ce este mai frumos decât un bebe mic ?

Ce este mai frumos decât un bebe mic ? | Autor: AlexandruL

Link direct la acest mesaj

Ce este mai frumos decât sä ai un bebe mic care sä te asculte si sä îtzi arate dragostea lui fatzä de tine ?
Asa sentiment pläcut am când mä ia în bratzele lui micutze la nici un an si îmi face "ai ai" îi simtzi bucuria cä esthi cu el si ai grijä sä primeascä tot ceea ce are nevoie !
Este cel mai puternic sentiment pentru mine !
Iar când nu se simte tocmai bine sä îl vezi câtä afectziune are !

Bebe al vostru ce face ?
Cine îmi spune si mie ?
Multzumesc !

http://www.geocities.com/andreasnoel2002/andreasN.html

AlexandruL

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Dragos este mai mare, are aproape 2 anisori.
Aseara ne lua pe rand de gat, cand pe mine, cand pe sotul meu si ne pupa si ne strangea in brate. Este nemaipomenit dupa o zi lunga ce poate sa-ti incarce "bateriile"!

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Da AlexanduL , asa e.Un sentiment foarte placut.
Andy al meu are putin peste 9 luni,e tare dulcic mai ales cand il vad cum isi intinde manutele sa-l iau in brate sau cand ne mangaie pe fata. Iar cand nu se simte bine,se calmeaza usor cu vorbe dulci,povestioare.
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Maria e mai mica decat Andreas cu cateva zile asa ca ne pregatim si noi de petrecerea de 1 an. E o draguta si ne lumineaza fiecare clipa din viata. E asa haioasa sa o vezi mergand prin casa in picioruse, rascolind prin sertare sau punand botic cand o supara ceva!
Acum am descoperit masinutele din parc si cum sa dam pupici lui mami (o forma de muscatura mai putin evoluata). Toata ziua urla tata prin casa iar mie banuiesc ca imi spune nana.

Cam pe aici suntem la aproape 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Un bebe...putin mai mare!
n Spofia are un an si 2 luni, si tare iubitoare.O apuca iubirea...seara dupa baie, in pielea goala! ( hm.....)Ne pupa si ne tranteste in pat la orizontala( adica ne impinge fetele ca sa ne culcam) dupa care incepe giugiuleala...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

mai frumos decat un bb mic...sunt 2 bb mici..sau eu stiu..unul mik si unul mare...de ex la mine asa e..dar cand asta mik de 6 luni zice..."ngiii..va..mva..."iti dai seama ca ma topesc toata si-mi vine sa-i pap guritza aia mika

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Chiar daca eu am un bb mai mare, intradevar nimic nu e mai placut decat atunci cand vine si ne da pupic sau ne imbratiseaza.
Si pe noi ne tranteste pe pat si vrea sa inceapa giugiuleala.
Nimic nu e mai placut decat sa simti manutele lui strangandu-ne tare in brate!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

puisorul meu are aproape un an(pe 1 dec)si mi se pare o minune!!sta la pupat ca pestele in apa si cateodata are si el tentative (adica casca gura,scoate limba si mi.o lipeste de fata)dar ma topesc pur si simplu cand intinde manutele sa il iau in brate si cum dimineata (e treaza mult inaintea mea) ma trage de nas,isi pune capsorul pe mine si se cuibareste(de fapt isi cauta pozitie sa ma caute prin gura/nas/ochi,sa ma traga de par dar e ...minunat de dulce!!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Se pare ca in aceste momente suntem multi membrii ai comunitatii pe aceeasi lungime de unda: la acelasi lucru ma gandeam si eu cu al meu sot duminica: nu mai putem concepe viata, sau stilul nostru de viata de acum, adica cu Claudiu care va implini 1 an si 4 luni in curand, mereu vesel, pus pe joaca permanant, cautator, dornic de dans, muzica si cantecele.
Intr-adevar, seara cand venim acasa, cred ca nu exista ceva mai valoros decat sa te stranga de gat micutul tau si sa-ti dea un pupic!
Iti trec toate supararile din zi, nervii, etc.
NIMIC NU E MAI FRUMOS DECAT UN BEBE MIC!

Iuliana si Claudiu 1an si aprox 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

O sa-tzi arat eu anul viitor ce e mai frumos decit un Andreas mic, anume un Andreas mic shi o Yasmin mai micutza, asha ca tre sa ne punem pe treaba.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Yasmine

O sa-tzi arat eu anul viitor ce e mai frumos decit un Andreas mic, anume un Andreas mic shi o Yasmin mai micutza, asha ca tre sa ne punem pe treaba.

Corinna

When she's right she's right!!!!
Succes!!!!
cu drag,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput