Eu romanca vs eu japoneza(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuka30 spune:

nadaflorilor neatza!
Foarte amuzanta faza cu sanii de carat in spate
Am avut si eu multe patanii cu baietii in tara si nu sunt 90/60/90 dar baietii Au hotarat sa mi verifice masurile in plina strada ( ce cupa am la sutien si ce marime la bikini ) pe atunci si eu am raspuns la provocarea lor nu desbracandu-ma de haine ci desbracandu-ma de caracter tot in plina strada acum ma amuza acele amintiri
in ziua de azi daca ma claxoneaza un tip sau imi face un compliment nu ma Mai supar rad in sinea mea si mi zic uite ca nu sunt chiar atat de batrana a Mai ramas ceva atractivitatea mea de-odinioara ( daca ma ia la pipait sigur il pocnesc)
Ps de semnatura lui Deceneu ma simt cu musca pe caciula
( nu sunt suparata) pentru exact asta am facut eu aici in loc sa vb de mine si japoneza din mine am vorbit Mai mult de Soacr#65345;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuka30
Ps de semnatura lui Deceneu ma simt cu musca pe caciula
( nu sunt suparata) pentru exact asta am facut eu aici in loc sa vb de mine si japoneza din mine am vorbit Mai mult de Soacra

"Cine poate oase roade cine nu nici carne moale"
Mami de Leon Mihail 12.09.2009

Semnatura mea vizeaza dezbaterile politice si dateaza anterior acestui topis.
La discutii despre relatii interpersonale este dificil sa eviti sa discuti si despre persoane, pentru ca atunci ar fi discutii psihologice pur teoretice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuka30 spune:

Deceneu Multumesc pentru explicatii nu era necesar neaparat sa mi dai mie explicatii pentru semnatura ta ; apreciez gestul tau
Fetele , intrunirea de familie a decurs bine ; eu am discutat doar ceea ce era legat de copilul meu pareri idei propuneri . Ei si daca ati sti cat de Bine mi-a prins discutia cu voi
Pe tema religiei si partea cu soacra acum nu mi Mai pare rau ca am amestecat subiectele ca mi a prins tare Bine ieri imi pare rau doar ca v am zapacit pe voi .
Asadar ieri vizita noastra a constat in sarbatorirea membrilor fam nascuti in luna septembrie si "surpriza" in paralel am participat la -inhumarea ramasitelor cainelui lor
Cu tot cu moment de reculegere . Nu nu m-am suparat ca Au amestecat una cu alta si nu m am suparat nici ca ne am fotografiat si cu fotografia cainelui chiar daca unul dintr-e sarbatoriti Ai lunii septembrie este fiul meu . Am avut si discutii religioase !
Soacra mea convinsa ca la crestini si animalele merg in Rai a spus ca prefera crestinismul in cazul cainelui lor decedat . Eu am fost intrebata daca Asa este am vrut sa impac ambele parti spunand ca sunt de acord si cu ce spune religia de viata de apoi
Dar si cu ce spune anatomia , zoologia si stiinta in general despre viata de apoi asa am impacat ambele tabere si am fost bucuroasa ca soacra mea japoneza mi a dat ocazia sa mi spun parerea pro si contra crestinismului ; am avut un cuvant de spus si am fost Mai mult decat multumita am fost foarte calma in general si cum v-am spus Mai sus nu m-am suparat pe absolut nimic din ce Au facut ei sau Au zis
aseara I-a venit randul soacrei sa ma consoleze si sa mi intareasca credinta in Rai si Dumnezeu si a reusit cu brio Soacr#65345;mea sa ma intareasca . De ce spun ca i a venit ei randul sa ma consoleze ? Pentru ca aseara dupa ce am plecat de la ei
Am mers la cumparaturi si in timp ce faceam plata la casa uitandu ma la telefon sa vad ce Ora este pe ecranul telefonului a aparut un mesaj de la mama care mi spunea ca unchiul meu ( fratele tatalui meu ) a decedat ; nu m-am putut abtine Asa cum ar face un japonez si lacrimile Au inceput sa curga siroaie pe fata mea ; fapt observat de cei din jur
Dupa spusele sotului meu ;desi nu m am tavalit pe jos n am urlat in magazin in vazul lumii lacrimile nu le-am putut opri . Unchiul meu avea doar 49 de ani si a fost inhumat vineri eu afland abia ieri . Si acum imi intaresc din nou gandul ca ar trebui sa ma duc Mai des pe-acasa si sa I vizitez pe cei dragi inainte de a fi prea tarziu .......

Mergi la inceput