Burtici de mai-iunie 2013

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Schimbare de plan.Plec si eu in Bucuresti ,ca trebuie sa ma duc sa-i iau celui mic masura pt ghetute ortopedice ,iau si scrisoarea medicala si cred ca reusesc sa iau si medicamentul.

flafi stiu ca tu astazi te duci la eco.Bafta si tie!
Bafta si tie Vicky !

Celelalte fete ,ce mai faceti?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Ne-am intors de la eco. Avem 4 saptamani si 3 zile de sarcina. Sarcina este instalata unde trebuie, dar prea mica sa auzim inimioare si sa imi spuna mai multe info. Ma mai duc peste 2 saptamani. Dar.. sansele sunt foarte mari sa fie doi :) Sper din tot sufletul sa fie doi, ca altfel nu stiu ce reprezinta a doua pata. Nici medicul nu era sigur, dar mi-a zis ca ar fi bine sa ma obisnuiesc cu ideea.
In rest mi-a dat o lista lunga de vitaminte, fier si acid folic pt anemie. Si sa speram ca peste 2 saptamani totul e ok .
Eu am slabit 2 kg si mi-a zis ca e timpul sa incep sa rontai, ceea ce imi este foarte greu sa fac, dar pana la urma orice pentru bebei :)
mcoca bafta la eco :)
Vi4i Felicitari si bine ai venit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gata, am venit. Am vazut sacul, sacul vitelin, dar inca nu se vede embrionul. A dat-o la 5s3z. A zis ca totul e ok. Mai merg peste 2 sapt, la doctorita mea.

Flafi, ma bucur pentru vestile bune!

Cu rontaiala :)), hmmm, ai grija nu se stie cum vei evolua :).

La prima sarcina am luat in primele 3 luni 1kg, iar apoi cate 1kg pe saptamana!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Bine ca ai vazut puiul si ca e bine :)
Sper sa nu fie cazul sa , dar mi-a spus sa rontai sa previn gastrita. Nu sa mananc ca o purcica .

Mergi la inceput

Flafi, nu prea tine de ce mananci din pacate :). Am o prietena care rontaia de numa, pentru ca avea arsuri. A luat fix 12 kg, ca la carte ...
Tu ai prob cu stomacul? De ce sa le previi? Adica, nu ai cum sa le previi, daca le ai, le ai si basta.

Eu nu am avut arsuri. Am avut in schimb diabet :).

Any way, principalul e sa avem un bebe sanatos!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabb spune:

Buna burtici, ce faceti?
Eu sunt cam suparata am fost la ecograf si nu s-a vazut bebele, insa este saculetul dar in el nimic s-a uitat pe trompe totusi si nici acolo... Sa vedem acum, sunt programata peste o sapt.. Doamne ajuta... Imi este frica
Pupicei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabb spune:

Bravo tuturor pt ecografii.. sper doar sa fie si la mine bine. Dr a zis sa imi pastrez calmul ca nu are cum sa fie altfel si in plus e destul de devreme.. dar totusi.....
In fine. iau acid folic si dupa ecograf in care sperm sa vad un bebe o sa fac analize...Pana atunci stau cu frica in piept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonabb

Bravo tuturor pt ecografii.. sper doar sa fie si la mine bine. Dr a zis sa imi pastrez calmul ca nu are cum sa fie altfel si in plus e destul de devreme.. dar totusi.....
In fine. iau acid folic si dupa ecograf in care sperm sa vad un bebe o sa fac analize...Pana atunci stau cu frica in piept

_
Ramona, fericita posesoare a unei burtici de 5 mai 2013
http://lmtf.lilypie.com/tGfMp3.png

Draga Ramona, iti tin pumnii si sa fii optimista, sa ai incredere in dl. doctor. O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna seara fetele!
Am venit ,am inghitit si duphaston de acum om vedea ce va fi.

Flafi oau! 2 ce bucurie pe tine!
Felicitari!
Vicky felicitari pentru saculet!

ramonabb mai asteapta un pic ,nu te supara din cauza ecografului ,bebe e inca mititel ,poate tu ai ovulat mai tarziu si poate e mai mic ,ia vitamine si ce ti-a mai dat medicul si ai sa vezi ca va fi bine.

Noapte buna !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum4+

Mergi la inceput

Ramona, tu ai sarcina de aceeasi varsta cu mine. E normal sa se vada numai sacul. Nu-ti face probleme!!
Ceea ce nu am inteles eu, este de ce iti cauta embrionul prin trompe, cand sacul era in uter? Ti-a spus el ca il cauta? Asta mie mi-ar pune mari, mari semne de intrebare.
Embrionul se afla in sac. Acum el poate sa fie vizibil sau nu, ar nu este posibil sa fie unul in uter si altul prin trompe.

Pentri cine stie franceza, aici un www.uvp5.univ-paris5.fr/mere-enfant/basereference/SGF/SGF-Campus/cours-echoobstetricale.pdf" target="_blank">curs de ecografie fetala.

Simona, tu ce mai faci?

Vio, cum stai cu secretiile?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput