FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wish42 spune:

Fetele iata-ma din nou printre voi,am avut niste zile mai pline si abia am asteptat sa vin si sa citesc tot,tot.
Looana ce bine se vede bebe in poza pusa de tine la avatar,superrrr!!!
Mai ai putin pana la marea intalnire.
miracol ma bucur ca ai scapat de chiuretaj,poate ajuta DD sa elimini tot cu tratament si sa nu mai fie nevoie de interventie.
roadetot
irilac ce senzatie frumoasa trebuie sa fie sa mergi sa alegi hainutele.
bichi cred ca este greu cu cele 7 intepaturi zilnice dar gandeste-te ca merita tot efortul,gandeste-te ca buburuzele sunt bine si asta este tot ce conteaza acum.
asia te asteptam cu beta mareeeeeeeeee.
noi2,sandy suntem cu pumnii stransi alaturi de voi si va asteptam cu vesti bune.
sper ma bucur ca ai fost sa te vada un medic,era necesar zic eu si bine ca se poate rezolva cu tratament.Incearca sa nu fortezi foarte tare calcaiul.Iti doresc din suflet vindecare grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sperfata cu speranta hai ca o sa treaca pina te faci mare
Fetelor ce liniste e aici
Asia cum esti mamico?
Loana ai cel mai frrummos baby saa il pup eu de buzato sa moara toatte fetele de el
Miracol pe unde umbli micuta doamna de nu raspunzi nici la telefon?

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Buna dimineata!
Am ajuns cu bine acasa si acum nu-mi ramine decit sa astept testul,
pe 18/09.
Doresc succesc fetelor care tocmai au plecat spre Brno.
Va doresc o zii minunata!!!

Mergi la inceput

Buna dimi!
Sa aveti o zi frumoasa!
Irilac ce faci?bebe ?
Loana
Miracol servici usor!
Alina ce face micuta printesa?
Cocolino
Roadetot ma gindesc la tine
pentru toate fetele

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Buna, fetelor!
Asia, iti tin pumnii sa fie totul in regula si sa ne povestesti de beta mare si batai de inimioara.
Amalia, fata mea da din picioare si maini non-stop, parca e la sala de sport toata ziua. Ma bucur ca e activa si nu imi da emotii din punctul asta de vedere. Am inceput deja sa ma tot uit pe calendar si sa astept sa treaca vremea. Cand ma gandesc ca am deja 26 de saptamani, mi se pare mare treaba... dar, oricum, mai am ceva de asteptat.
Tu cum mai esti? mai ai un pic si intri si tu in proceduri. Bafta maxima.
Fetelor, va salut pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Alina, un pentru fetita jucausa
Asia, te asteptam cu beta mare
Amalia, unde te-ai ascuns draguto?
salutari la toata lumea

Mergi la inceput

Alina matusica pe ea de gimnasta mica ce este
Fumi aici sunt fata draga
Eu fetelor sunt intr o euforie continua al meu la fel facem pe noi de bucurie ca suntem asa de aproape de a ne implini visul sunt exact ca O GAINA BEATAnu imi vine sa cred ca sunt asa de aproape

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna ziua fete dragi!
Asia,bun venit acasa cu puiutii!Asteptam cu nerabdare vestea cea mare.
Noi,Sandy va asteptam si pe voi acasa sa ne dati vesti bune!Doamne ajuta,pentru implinirea visurilor voastre!
Bichi,nici nu vreau sa ma gandesc cate poti indura cu alea 7 injectii,Dumnezeu sa-ti dea putere in continuare,noi suntem alaturi de tine!
Mai fetelor,eu ma simt naspa toata ziua(sunt in statrea asta de vreo 8 zile)am stari de greata in continuu,nu ma slabesc deloc,mai tot timpul imi ploua in gura si nu mai suport mirosurile.Nu pot face mai nimik ca la un moment dat mi se face asa rau ca trebuie sa ma pun la orizontala,ca asa ma simt mai bine.Si uite asa stau in pat mai toata ziua,ma mir ca nu am anchilozat.Luni avem si noi intalnire cu ecograful sa ne spuna cate inimioare avem.
Mamicutelor,va imbratisez cu drag!DEASEMENEA SI PE VIITOARELE MAMICI!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...eu am fost destul de ocupata zilele astea...ziua cu munca...si dupa masa...a avut sotul meu grija sa imi fac program in fiecare dupa-masa....dar nu e bai mare...

in primul rand ,
Asia bine ai veniti acasa in noua formula...ai grija de tine, rasfata-te si fii linistita pana la beta!multa bafta...iti tin pumnii
noi2, sandy, fetelor ma gandesc la voi...sa veniti acasa bine si cu bebei lipiciosi!!

alina, nu imi vine sa cred ca deja ai 26 de saptamani...chiar ma gandeam intr-o zi...ca va venii vremea sa fiti toate cu bebei in brate...si ramanem f putine ...pana atunci si matusica se gravideste....si ramana solitara...of ...dar nu e bai mare...revin si eu din urma!

Looana, ti-am zis ca bebelul tau e absolut superb in burtica?...imi inchipui cum va fi cand va venii pe lume va pup

amaliaro, fii rabdatoare iubita...nu mai e mult si iti implinesti VISUL!!!...nu imi vine sa cred ce repede trece timpul!

dannyM, nu te plange, e cea mai frumoasa perioada!!!...eu dupa perioada aia plang si imi e dor ...asa ca nu conteaza prin ce treci...aia inseamna ca bebeii sau bebelul creste...si asta e tot ce conteaza...

asa de mult ma bucur pt voi, toate, si abia astept sa traiesc si eu din nou miracolul maternitatii!!
eu sunt bine acum, imi continui tratamnetul, mai am mici pete maronii...astept sa merg la eco sa vad daca s-a curatat...
va pup si va doresc o dupa masa frumoasa!!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Miracol sa iti dea DD o fetita asa ca tine cind erai mica

amalia tsakoniati

Mergi la inceput