FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29
Raspunsuri - Pagina 20
noi2 spune:
Seara buna!
Va multumessc pentru urari, Doamne ajuta sa venim cu beta maaaaari!
Ma gandesc sa fac testul miercurea viitoare, ar fi Z9 de la ET, cu ziua 0 in ziua transferului. asta daca nu apare ceva neprevazut intre timp.
In rest doar activitati canapeloase, cu mici exceptii pt papa si toaleta. NU simt nimic si cred doar ca imi induc singura ceva jene usoare in burtica. Paranoia functioneaza deja! Am bagat si juma de ananas! Ma asteapta curcanul si rodia...
Sandy draga mea, ma regasesc in starile talesi eu, nu esti singura.
Amalia, nu stiu prea multe de mutati, insa iti doresc sa fie bine in cele din urma si sa iti indeplinesti visul!
Miracol,multumesc pentru tot
SMaick, sarcina usoara in continuare, ce repede trece timpul!
Asia si Rodica,
Criena, sarcina usoaara!
Pup pe toate !
ivisor spune:
apalina ma bucur sa aud ca totul e bine, va doresc sa cresteti cat trebuie in cele 4 saptamani si o cezariana reusita dupa petrecere, sa fiti fericiti inca 100 de ani impreuna!
criena felicitari, sa fie bine pana la capat iti doresc!
noi2 si sandy saptamana ce vine BETA MAAAAARE!
asia sper sa ai un rezultat bun la beta, nu te ingrijora prea tare pt pete, se rezolva numai sa fie puiut acolo!
ivisor spune:
rodica
imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta, am tot citit zilele trecute si ai fost in gandurile mele bune. eu nu inteleg prea bine, ginecologul tau nu are ecograf? de ce el vede numai pozele, dupa parerea mea el ar trebui sa faca eco si cred si eu ca alte fete care au mai scris ca ar trebui sa il schimbi.
sper sa fie totul bine si sa vezi cat de curand inimioara!
ivisor spune:
amalia
e bine ca ai descoperit problemele la timp, nu iti fa griji ca e destul de usor cu clexanul, sa vezi ce repede trece timpul, greva farmaciilor... si iti facem galerie inainte de beta...
miracol
urmezi la analize, trebuie sa intri si tu in "randul lumii" cu mutatiile, nu?
ivisor spune:
smaick
sunteti mari deja, trim 2....f frumos
eu am facut eco la 9 saptamani, totul era in grafic, urmeaza sa mai fac eco la 11 sapt. de cand ar trebui sa incep sa reduc medicatia, tu cum ai procedat, mai iei ceva? le-ai scazut pastilutele intr-o sapt sau mai pe lung?
pup toate burticile, puiutii din burtici si viitoarele burtici
ivi
amaliaro spune:
Apalina mi au dat lacrimile cind am citit mesajul tau iti doresc din suflet nastere usoara si intilnile fericita cu micutul tau print ma bucur tare mult ca ai ajuns cu bine pina la capat mai ai 4 saptamini ce repede a trecut timpul
Loana draga mea urmezi tu cu buzatul tau frumos bebica buzat si pe CEA MAI OPTIMISTA SI POZITIVA MAMICA
Sperpe unde umbli cuconito ce iti face picioruhai scoate capu din scorbura
Ivisor/blue] hai ca incet incet te apropi si tu
irilac si cocolino faceti prezenta
[blue]Miracolpe unde esti tinara domnita?
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
Noi2 ce mai conteaza acum important este sa fie totul bine tu cum esti asteptarea asta...e cam grea dar totul o sa fie bine
amalia tsakoniati