despre vaccinul bcg

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sara_Maria spune:

Si la noi reactiile au fost ponderate. E adevarat ca a existat o galma rosiatica care a trecut dupa 6 luni, insa am inteles ca e normala.
Nu a avut ggl inflamati, nu a supurat. Acum are o cicatrice destul de maricica pt varsta ei...
Eu, spre exemplu nu am avut niciun fel de reactie la vaccinul din clasa a 8-a (daca va amintit toti vaccinatii aveau reactii destul de urate de la vaccin), cicactricea de la cel din maternitate aproape ca nu se vede, asa ca in cazul meu cred ca nu s-a dezvoltat nicio imunitate...

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

B.nica, apropo de mesajul tau, pentru mine e cel putin ciudat ca in Romania e un indice inca foarte mare de cazuri de tbc .....

In Romania nivelul de trai scazut isi pune amprenta si in acest caz.
Tuberculoza este o boala care apare pe un organism cu imunodepresie.Care sunt cauzele acesteia? Tot ce afecteaza organismul atat fizic( subnutritia dar si efortul organismului in crestere la copii, adolescenti si tineri) cat si psihic, mai ales.
Mai multe puteti afla de aici:http://www.terapiamedicala.ro/tuberculoza

Mergi la inceput

Daca veti asocia cele spuse de mine si cele din articolul citat de mine, probabil ca va veti edifica in privinta cauzei efectelor nedorite prin vaccinarea BCG cu vaccinul danez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

In completare la ce spune b.nica,nivelul de trai al majoritatii e sub limita minima.De unde regim echilibrat si sanatos?Pai parizer de oase macinate si pline de toate chimicalele,fucte ioc,doar ce e mai ieftin si mai prost de pe piata..fereasca dumnezeu.Suntem o natiune cu multi oameni la limita.E normal ca aceste boli sa faca ravagii.

Pacat ca din cauza ca oamenii fac tratamentul incomplet apar noi tulpini rezistente la antibiotice.

Mergi la inceput

Da eumada dar si educatia conteaza! Uite un exemplu: anul acesta este un record la productia si pretul scazut la mere, se pot cumpara si depozita. M-am referit numai la un fruct dar sunt o groaza de legume care se mai gasesc inca si la preturi modice.
Carnea insa este idispensabila in contextul citat! Lipsa vit. din grupul B este o problema care nu trebuie neglijata.

La adulti consumul de alcool este principala cauza de aparitie a bolilor consumptive.La noi este sport national mai ales cand nu ai un loc de munca si copiii sunt nemancati!

Mergi la inceput

De acord si cu educatia.Uite,mama are campanii de imunizari.La una cu rapel bcg,se trezeste cu o multime de mamici care "pai ne-a spus domana profesoara"..una care a facut facultate de patru ani in sapte ca o sa ne otravim copiii daca-l facem...mai bine..nu.
Cateva au vrut sa-l faca...coincidenta sau nu,cinci dintre copiii ai caror mame au refuzat sunt susoecti de tbc.Familii simple,genul pomenit mai sus.

Educatia ar trebui sa presupuna aducerea la cunostinta a consecintelor,in cazul in care se refuza imunizarea.
Unde,ei beau in crasma si refuza sa vaccineze copiii,riscand sa provoace aparitia unor noi tulpini de virusi.
Eu am vaccinat-o pe Eva cu schema privata,luate cu factura,variantele din strainatate.0 reactii...compatibilitate perfecta.Dar m-am informat,am citit mult,mama e in domeniu de 40 de ani am stiut exact ce fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Inseamna ca eu, daca am refuzat sa imi vaccinez copiii,atat anti-bcg, cat si altele, sunt din grupa celor amintite de tine? Bine de stiut.

Mergi la inceput

La fel ca noi astia ,care ne-am asumat raspunderea vaccinului ti-ai asumat si tu riscul ca unul dintre copii sa faca una din bolile astea grave.Cu toate consecintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
eumada, nu te grabi cu critica!
Uite in Franta, in anumite regiuni, inclusiv la noi, nu se face vaccinul de ani de zile!!!!!
DE CE?????Simplu, reactiile advere mult mai mari decat eficacitatea vaccinului!Si pana la urma tuberculoza o faci cu sau fara vaccin, sa fie clar!!!Si cei vaccinati de tuberculoza, si care declanseaza boala, primesc un tratament continuu, asa ca de ce sa supunem bebelusi la atata durere!!!!
Si pe pe langa Franta, sunt multe tari care nu il fac de ceva vreme!Si nu sunt iresponsabili!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Olim, in Franta nu se face vaccinul BCG pentru ca din punctul lor de vedere boala e eradicata. Totusi, este fortement recommandé pentru copiii imigrantilor, pentru cei ce intra in contact cu copii din zonele defavorizate ca sa zic asa (vezi aici suburbiile f sarace din jurul Parisului).
Eu i l-am facut fetitei mele in maternitate. EA vine des in Romania, si sa nu uitam ca Romania e tara endemica pentru tuberculoza si hep B.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput