Fulguleti de nov-dec 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Lavinia_P spune:
Laura,
Acu aud si eu de mierea de manuka..
de unde o iei? de pe net? sau gasesti la plafar?
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lavinia_P Laura, Acu aud si eu de mierea de manuka.. Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) |
de pe net, mai exact de aici: http://www.manuka.ro/
eu ii iau cu factor 15+, acum am inceput sa ii dau si lui alex.
ruxandra_sb spune:
ne-am intors si noi.. fuseram in locul acela in care ziceam ca nu ajung, io adica ![]()
dar au primit cadou de la B.. asa ca io am fost adultul insotitor
unde? 
revin cat de curand cu povestea 
ruxandra_sb spune:
.. pana una alta vaz ca tre sa-mi suflec manecile.. ca mi-ati dat de lucru ![]()
Lavinia, ma bucur mult ca ati trecut de hop. Tinem pumnii si in continuare. 
Lizzy, si io ar trebui sa ma gandesc la ne-vaccinare.. mai ales cu terenurile lor atopice. DA lui G nu vrea deloc sa dea inapoi.. cu toate ca au fost momente cand am zis ca scapam.
Cantarirea/masurarea oficiala va avea loc in jur de ziua lui.. pana atunci e in jur de 110/19.
I nu este deloc grasut, are alta conformatie.. e mai vanjos si indesat, pe cand M e mai finut.
Felicitari pt rezultatele de la concurs! Si cautam cantecelul.
Laura, spor la audit. Sa treaca repede!
Danita, doar sucuri de legume/fructe proaspat stoarse.
Saryta, complicat mai arata ortezele acelea.
Yagmur, te inteleg
. Io chiar am cumparat la un moment dat scutece XL, pana la 30 kg. Au ramas in camara.. da m-am simtit mai bine. Multumim lui Luca pt inghetata.
Chinico, stiam, stiam! Cum e cu "Ausweis"-ul de Seepferd. ![]()
De unde? Am citit cu G in "Connie lernt schwimmen" ca pt a-l obtine trebuie sa faca o lungime de bazin, sa se scufunde dupa un obiect si o saritura. Deci e chiar pe bune.
"mama, sunt foarte, foarte obosita, a trebuit azi sa ma joc toata ziua!!! "
Pai si n-are copchila dreptate?!
Yagmur spune:
Nimic nu este intamplator.
Dupa o zi si o seara in care am simtit si chiar am clacat nervos am deschis DC-ul si gasesc mesajul Ruxandrei, care mi-a dat energie pozitiva.
Deci, Ruxandra 

.
P.S. Motivele clacarii nu sunt deosebite, ci doar multa oboseala adunata (in weekend am adus ultimele cutii care stau la Breaza de 2 ani, sunt in plina curatenie generala); promit sa imi revin
Yagmur si Luca
saryta spune:
Ruxandra - super faina aventura, pe lista noastra e trecut si DL dar nu stiu cand vom ajunge ... astept si poze!
Yagmur spune:
Super Ruxandra!
Si Luca isi doreste mult, mult. Ma gandeam ca atunci cand face 8 ani sa incerc sa ajungem la DL. Dar trebuie sa ma combin cu cineva ca e tare costisitor doar in 2.
Dar trebuie sa ajungem!!! Chit ca in acel an nu mai mergem in alta parte
.
Yagmur si Luca
deeaA spune:
Buna ziua fetelor!
Am si eu o intrebare,a folosit careva siropelul GrinTuss pt tuse seaca???Nu tuseste decat dimineata si seara,dar tuseste pana vomita,iar siropelul asta mi l-a recomandat dr.lui pt ca am vrut ceva homeopat.Careva?
(30+)