suzeta la bbii alaptati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

cel mic accepta suzeta numai cand e in ergo, altfel o scuipa cat colo. suzeta reduce riscul de sids, nu stiu de ce o consideri sperietoare.

Finn Constantine 15.10.2009 si Euan Tudor 04.05.2012

cele ergo?!...dar sids?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Prombitza noi ne cunoastem de mult si stii ca mi-am alaptat copiii exclusiv pana la 6 luni si apoi am continuat cu san si diversificare pana dupa un an

amandoi au primit si suzi...
de cand s-au nascut!
cand aveau de cerut drepturi si le cereau cu varf si indesat, nu se multumeau cu suzi
..ce vremuri frumoase de bebelushenie

nu au avut nicio pb cu sanul in sensul ca l-ar fi refuzat
ba cand aveam de iesit, mulgeam laptic si le lasam in biberon si mancau binemerci si de acolo

...e doar experienta mea

succes

pup cei doi pitici si mamica fericita

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Melodia...unei veri tarzii

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

cel mic accepta suzeta numai cand e in ergo, altfel o scuipa cat colo. suzeta reduce riscul de sids, nu stiu de ce o consideri sperietoare.

Finn Constantine 15.10.2009 si Euan Tudor 04.05.2012

cele ergo?!...dar sids?!

Nina,mami de,

Ergo= un "carrier", adica un dispozitiv de purtat copiii;
sids eu stiu ca e "sindromul mortii subite", o chestie de care ne e frica la toate in prima luna, daca am auzit de el...mai bine sa nu stii de el!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

fata alaptata pana la 2 ani, baiatul are un an, e alaptat, nici unul n-a avut suzeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Ilinca, multumesc pentru clarificari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Porumbita, nu prea conteaza ce dorim noi ci cum reusesc ei sa se calmeze. Eu le-am alaptat pe toate fetele intre 11 si 16 luni.
Cea mare nu a vrut suzeta. A descoperit foarte repede degetul si sfatuita de pediatra nu am insistat cu multe modele de suzete. A scapat foarte greu de bagatul degetului in gura instinctiv in somn. Cam pe la 4 ani, i-am dat cu o oja. Dar si acum se calmeaza greu ca sa adoarma.
Mijlocia am avut o perioada scurta senzatia ca ia suzeta. I-am facut si un filmulet cum o sugea. Vezi sa nu, s-a razgandit destul de repede. Marea ei dragoste a fost titi, o dependenta foarte mare care in final a dus la intarcare treptata si cam fortata pe la 15-16 luni.
Cea mica a luat suzeta din primele zile si a fost o mare usurare pentru noi ca o aveam pe mijlocie foarte atasata de bratele mele. Mijlocia se trezea noaptea intr-o veselie, tipa, vroia la mine. Cea mica se trezea si ea dar daca era satula adormea cu suzeta iar eu ma ocupam de mijlocie. Eu credeam ca va renunta cu greu la suzeta insa am avut surpriza maxima ca la cateva saptamani dupa ce s-a intarcat singura de la san (ca a ramas cu bibe in program introdus pe la 9 luni completare) sa arunce suzeta cat colo. Si nu a revenit asupra deciziei. Daca e nelinistita cere bibe cu lapte, suzeta nu o mai tenteaza deloc de cateva luni.

Mie mi s-a parut tare interesant cum un copil mic e capabil sa scoata suzeta daca ii este foame si cum sa si-o puna daca vrea doar o mica alinare.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc mult ca mi ati impartasit experientele voastre.

inca nu m am decis, mai studiez

Mergi la inceput