Cum blochez "stirile" pe FB?

Cum blochez "stirile" pe FB? | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Am cont pe FB. Bun pana aici. Ce nu e bun, e ca m-am saturat ca de fiecare data cand deschid contul, sa fiu invadata de "stiri" cine ce a mai jucat, cine cu cine s-a imprietenit, cine a cui poza o place si mai stiu eu ce alte prostii de-astea...

Am doar cativa "prieteni" si eu vreau doar sa pot intreba omu' de sanatate, nu sa stiu in detaliu cum isi petrece ziua.

Cum fac sa le blochez?

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

In dreptul fiecarei postari, in dreapta sus(nu in dreapta monitorului sus, ci doar in dreapta stirii) este un V gri,aproape transparent- se vede doar cand esti cu mouse-ul pe stire, cand mouse-ul e pe lateralele monitorului, nu e vizibil.Mergi cu mouse-ul pe el si acolo ti se va deschide un scroll, cu mai multe optiuni pentru postarea respectiva.Poti merge direct la Dezaboneaza-te de la... .

In cazul jocurilor si aplicatiilor, poti marca acele postari drept spam tot lucrand cu meniul din colt dreapta sus si nu vei mai primi alte stiri cu aplicatia respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cum spune fi-mea, "niciodata-niciodata"?

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Cociodata, pana nu anulezi dezabonarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ok. Multumesc frumos!

Edit: rog moderatorii sa inchida subiectul, multumesc.

DE VANZARE

Mergi la inceput