Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
Deea99 spune:
scurt pe doi..ca am mai scris un mesaj lung si nu am fost logata..asa ca l-am pierdut si timpul mi-a expirat
Alexina wow ai bebe si ai facut si dt...super tare ..sa iti fie de bine ,sa ai o sarcina usoara si bebesa fie ce iti doresti tu mai mult..poate nu ti-a zis dr. ce ea ca te-ai dus fix la 12s ca mine...daca mai ai finante mai fa o echo pe la 13-14s si sigur de vede
a, intresem pt mucii lui A..sinupret..10pic x2zi..ca daca tot produce muci sa niu o dea in tuse..asta le rezolva pe ambele..si vezi ca serul la varsta ei e apa de ploaie
as mai pov si eu cu voi ..dar sunt abia venita din parc,bine de juma de ora..anna a cazut lata eu caut ceva naturiste si cu urechile ciulite sa nu ceara lp
pup
madutza_bra spune:
Hello!
Sunt trezita de voie de la ora 11 A fost liniste pana acum, dar vecinii s-au apucat de turnat betoane
ally, felicitari surosii tale pt sarcina stiam ca mai vroiam ieri sa spun ceva dar uitasem ce
Fetele, cu olitza la carte spune ca dupa 18 luni isi pot controla bebeii muschii, asa ca nu va grabiti. La momentul cand vor fi pregatiti, trecerea va fi ff usoara.
Cata nu stiu ce senzatii are, dar cere cu muult timp inainte sa faca. Spune ca face, o asez pe olitza sta putin, apoi se ridica, iar se aseaza si tot asa...trec cel putin 10 min pana face ceva
In seara asta vin finii, si nu stiu cu ce sa-i servesc...poate sa fac tot o praji greceasca? Si inainte s afac niste pachetele din foetaj umplute cu carne? Voi ce ziceti? Sunt sigura ca nu o sa vine prea infometati, si nici nu stiu cat or sa poata sta, ca fina e tare somnoroasa , abia astept sa-i vad burtica
Va puuuup!
madutza_bra spune:
Nu-i nimeni pe aici azi?
Eu sunt oarecum melancolica, si trista..este 1 septembrie, asta inseamna ca s-a terminat ultima mea vara petrecuta acasa, alaturi de copii . Sunt sigura ca urmaroarele luni pana in 15 feb vor trece ca vantul si ca gandul. Nu ma simt pregatita sa ma "despart" 9-10 ore pe zi de copii. Poate ca ei sunt pregatiti pentru asta, eu (inca) NU! Poate pana atunci voi fi pregatita dar azi imi vine doar sa bocesc pe tema asta.........
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
apuc si eu sa mai intru. am mai intrat ieri parca dar n-am avut timp sa citesc si sa scriu, nu mai pot sta nici la calculator cu Anastasia treaza nu ma lasa, trage de mine, vrea s-o iau si pe ea in brate, umbla la tastatura, trage de mouse, apasa pe buton si-mi inchide calculatorul.....
este si putin cam maraici ca-i ies caninii, azi a facut si putin moale.
afara stam destul de mult....dimineata iesim pe la 10 si intram pe la 13-14, papam si dormim. zilele astea am adormit-o asa greu la pranz.... apoi dupa masa iar iesim. deci cand sa mai apuc sa mai intru? seara cad lata de oboseala, zici ca trag la jug, ma alearga Anastasia toata ziua....nici la masaj nu mai pot sta seara
madutza nici eu nu ma simt deloc pregatita. as mai sta acasa cu ea vreo 3 ani este asa bine, asa relaxata si linistita ma simt.
chiar, joi am fost la servici si mi-am vazut colegii a fost prima vizita de cand am nascut. au vazut-o pe Anastasia, s-au jucat putin....a fost bine. ma asteapta....
ally ma bucur mult pentru sora ta. sarcina usoara si sa nasca la termen un bebe sanatos
mandreeac uraaa...a stat Rares in trici, bravo ai scapat de caratul in brate bine, sa nu crezi tu ca nu va mai vrea in brate deloc
alina06 lasa cafeaua la ibric cu scortisoara.... nu te gandi ca o vei bea prea curand adica sa alaptezi mult si bine cum merge treaba pana acum? i-ai mai dat lapte praf? dupa vreo 4 luni o sa poti bea si o cafelita mica, nu are nimic. slaba si micuta. o sa treca si colicii la bebelina. si sa o bei imediat dupa ce alaptezi
deea ma bucur ca ne-ai scris. hai vino si tu mai des. tot asa ocupata te tine Anna?
ailed bine ca ti-au iesit analizele bine ai scapat de-un stres, poti manca orice acum vine si Maria....o sa ai printesicile amandoua cu tine de acum cred si eu ca ti-a fost dor de ea, o luna....
mary bravo ca ati scapat de suzeta ai tinut-o tot in chefuri felicitari surorii, sa fie intr-un ceas bun
ia sa vad ce-ati mai scris
toate mamicile.
roxy_s spune:
irinuca cand bebeii refuza mancarea clar au ei ceva. ori ii ies ceva dintosori ori, cum au zis fetele, are rosu in gat.
eu am vazut la Anastasia...acum ca-i dau caninii mananca dar mai greu, mai mult suge mancarea decat s-o roada, painea nu prea o mai vrea si ea ar fi mancat una intreaga, asa-i place.
asa ca azi i-am pasat mancarea si a papat aproape tot mult mai usor. asta este, macar sa manance.
cum mai este? a inceput sa manance mai bine sau tot asa?
si nu-ti fa probleme cu olita, este inca foarte devreme. eu nu ma stresez deloc. niic n-am insistat prea mult o veni si vremea olitei sau poate direct la wc
roxy_s spune:
irinuca sa stii ca si eu am facut baie cu ea pai m-am gandit asa: la piscina sau la mare facem baie cu toti 'nespalatii', vorba aia, ai acasa nu pot face baie cu ea? asa ca ne balacim amandoua si ne distram cu jucariile si tare bine este
nu cred ca are nimic, ce sa aiba?
roxy_s spune:
mandreeac voi sunteti la botez acum, asa-i? abia astept sa ne povestesi cum a fost si sa ne arati si poze. cred ca bebelina a fost superba in rochita
miki super ca ati ajuns si la munte
madutza imi imaginez culoarea materialului, foarte frumoasa ce ieftin a fost, chiar merita mai ales daca modelul iti iese exact....
roxy_s spune:
deea ti-ai luat inima-n dinti si ai condus bravo, a fost asa greu? ma bucur ca sunteti bine, Anna mamoasa creste si este jucausa se trezea la 11? asa tarziu?
irinuca dar cand Daria se trezeste la 6 se culca ea la loc? Anastasia cand se trezea la 6 nu se mai culca, la ora aia eram in picioare, ieseam afara dimineata la 8
acum ne trezim la 8-8.30. este bine asa, nici n-as vrea mai tarziu ca ne-am mocai prea tare
mandreeac spune:
Roxy abia acum mi- am facut unghiile.Maine avem botezul si am niste emotii mari,mari de tot.Si Rares e maraici de la canini.Sper sa ii iasa cat mai repede sa scpam de dureri.
Maduta te- ai trezit la ora 11?Mammaaaaa de cand nu am mai dormit si eu atat,ohooo si ce dor imi e.Cred ca iti va fi f greu,e asa grea despartirea de puiuti,offf
roxy_s spune:
mandreeac ahaa, maine este botezul, am incurcat... cred si eu ca ai emotii...si eu cred ca as avea mai ales ca n-am botezat niciodata. asa de mult mi-as dori si eu sa botez
madutza ce ai pregatit pana la urma pentru musafiri?
eu am mancat in seara asta telemea cu slanina si cu rosii, toate de la soacra-mea mi-era o pofta de slanina si am facut si o friptura de miel in vin ca au taiat si miei.