Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza, pai as avea multe de povestit din intamplarile petrecute in Ro. A fost tare frumos dar timpul a fost dusmanul nostru..au zburat 2 saptamani mai repede ca niciodata.Ma bucur ca ne-am vazut cu familia,cu prietenii,cu cei dragi dar cum spuneam si mai sus nu am avut timpul suficient sa-i vedem chiar pe toti.Felicitari Catalinei pentru progresele cu olita.Iubitul meu ce mai face?
Alina,chiar ma gandeam la tine aseara cum esti acum cu 2 copilasi si cum ai luat-o de la capat cu sterilizat si altele.Foarte bine ca nu este diferenta mare intre ei...o sa fie cei mai buni prieteni. La intrebarea cu olita si vorbitul...pai cu olita in tara nu am avut succes deloc. Nu a vrut sa faca la ea nici la mama ,nici la soacra dar cum am ajuns acasa a inceput iarasi sa ceara. Cu vorbitul...nu leaga fraze dar are multe cuvinte in vocabular.Eu zic sa nu-ti faci griji in privinta asta...toate la timpul lor.
Irinuk , si eu sunt cam de aceeasi parere cu Madutza...poate s-a saturat de aceleasi gusturi si vrea ceva nou. Incearca alte combinatii.Puuup vorbareata mica si dulce.
Andreea, si mie imi pare rau ca nu am reusit sa ne auzim mai des la tel cat am stat in Ro. Oricum,ma bucur nespus ca am vorbit! Rares ce mai face? Tu cu somnul cu mai esti?
Roxy, am vazut ultimile poze de pe Fb si sunt criminale ...a crescut tare mult Anastasia si este o frumoasa si jumatate.
Lavinia, cum este cu mami acasa? A ajuns cu bine? Te-ai lamurit cu plantele? Tizuletzul cum mai face kk?
Strumpitz, cum adica vrei sa mai da-i jos inca MACAR 10 kg? Pai mami, eu zic ca acum arati excelent iar daca te mentii ar fii super. Pe langa bicicleta baga si ceva abdomene sa scapi de stresul cu burtica si gata. Pai ce crezi ca ochiul meu de soacra nu a observat ce brate subtiri ai? Secret profesional il numesc acum.
Delia, s-a inaltat tare mult Dodo cea ochioasa si frumoasa. O minunatie de domnisorica!
Viss, pup mult 2 pitici frumosi si ma bucur ori de cate ori te citesc.
Cami, cum mai este Petra? Ma bucur ca nu te-ai suparat pe mine ca nu am apucat sa ne vedem dar sunt convinsa ca o sa mai avem ocazii.
Catank, gata valiza?? Cat stati la munte ca parca asta nu am apucat sa citesc? Distractie placuta si va asteptam cu pozeee.
Simonelu, imi este dor de tine mami. Ce ati mai facut? Va pregatiti de inceperea scolii?puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ally cret si frumos mai e fi- tu:)).Imi place poza la nebunie.Stau asa si asa cu somnul,nopti mai bune,altele mai putin bune.Ne dau caninii,a facut putina febra azi si a fost mak molesit,dar in rest e bine.
Alina nu te ingrijora cu vorbitul.Si Rares vb f mult pe limba lui,zice catva cuvinte,dar nu mereu.Eu am rabdare stiu sigur ca va vb.Fiecare copil e unic.
Maduta felicitari Catalinei.Ce copilasi ascultatori are mami.
Irinuca,eu cred ca e de la dinti si mare grija la un rosu in gat,ca e si vremea asta asa pacatoasa.Cu olita,va face si acolo,e inca micuta,eu nu ma stresez deloc.Cu tzitzi Rares si acum le iubeste de nu mai poate.Hai sa fim seriosi e doar un copil si f bine ca i- ai aratat ca va avea si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

ALLY acum am vazut pozele de pe picasa.E absolut demential,e dulce rau de tot.Mamma ce l- as smotoci,l- as manca.E dulce rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Andreea, multumesc ca m-ai luminat si pe mine :)
Ai dreptate cu rosu in gat. De 2 zile tot aud ca vorbeste un pic ragusit. Si i-am dat Tantum Verde, putin panadol si Homeogene. Dar nu prea m-am tinut de tratament ca ceilalti au spus ca ii trece. Dar acum realizez ca asta ar putea fi vina pt refuzul mamcarii.
Merci
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salutari..de la munte am plecat la sinaia, sper sa profitam de vremea buna si sa ne relaxam putin..
piticii dorm..si eu n=am somn, desi azi noapte n-am dormit de la 2 s-a trezit pitica si n-a mai fost chip sa doarma..la 5 cu okii carpiti de somn, dupa n incercari nereusite de a o adormi, nu vroia nici in pat cu noi, nici pe jos, nici in brate..asa ca am dus-o la ea in patut si dupa vreo 20 de min de urlete ca din gura de sarpe a adormit eu nu prea am mai reusit sa dorm ca ma mustra constiinta..
am fost o tura si pe la servici si pe urma am plecat spre munte..

mada, felicitari catalinei pt olita..dar mai ales lui cristi vezi, de aia nu vroia el, o astepta pe surioara o fi zis sa scape mami de pampersi la dublu, ca-i mai fain
yasmi, am uitat sa-ti raspund cu marea, la neptun am fost, am stat la hotel recif..frumusel hotelul fata de altele, desi de 3 stele era renovat complet de la 0 sa zic asa si arata f bine..asta a fost plusul concediului..
viss a scris si eu n-am vazut ? chiar ma gandeam oare ce mai fac..
alina, eu zic ca la varsta asta n-ai de ce sa-ti faci probleme nici cu vorbitul nici cu oala..andra cred ca e cea mai ne-vorbareata dintre fluturasi, zice doar api (apa), caca (doar dupa ce a facut si dupa ce descopar eu, nu se oboseste sa ma anunte ea inainte daca tot stie sa zica ), titi (masina), tati,..si cam atat..mama nici nu-mi aduc aminte de cand n-am mai auzit-o zicand.. nu are darul de a ne imita, nici macar pe vlad, ea e numai cu ale ei, pe limba ei, in voia ei, n-o abati cu nimic de la drumul ei cu olita, eu nu m-am obosit deloc, doar bona tot mai incearca din proprie initiativa..chiar ieri radea ca a lasat-o fara pampers si a pus-o de cateva ori pe olita, n-a facut , i-a dat pantalonii pe ea fara pp si a facut kk in pantaloni n-are decat sa se streseze ea, eu pana la 2 ani nici nu ma gandesc sa ma stresez fara rost..mai bine o data si bine
irinuca, mie sincer mi se pare mult cat ziceai tu ca papa fructe confiate..eu stiu ca ele contin f multe zaharuri si chiar si la adulti se atrage atentia..dar fa o proba, nu-i da o zi si vezi cum papa restul..
ally, sa va fie de bine vacanta..si pupici la cretulin
va pup


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

aa, mai vroiam sa zic 2 vorbe apropo de ce povestea irinuca..mie mi se pare naturl si firesc sa te vada si sa faci baita cu ea..noi nu ne ferim de copii, nici macar de vlad care e mare..dar asta e normal o optiune proprie, fiecare face cum crede..eu sunt de parere ca lucrul interzis provoaca si mai multe interese
si andra e interesata de titile mele, ma mangaie cand adoarme si isi bea lapticul..mie imi e asa draga, parca stie ca de acolo a papat ea tit odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

HAi ca zi dau eu cafeaua
M-am trezit mai devreme sa merg s-ami cumpar material petru rochia de nasa, sper sa gesesc culoarea cer-mi place.

miki, irinuca, nici eu nu ma feresc de Cata. Nici nu o iau cu mine in dus, pt ca eu fac dus cand dorm copiii Si eu sunt de parere cu miki, ca ceea ce e interzis e mai interesant, dar de fata cu Cristi nu stau dezbracata, de ex el acum face "inventarul" cine are putza si cine nu
Cata nu reactioneaza diferit daca ma vede cu sau fara haine.

ally, pupam Edutzu frumos, nu am apucat sa vad pozele, poate pe seara.

delia, delicioase pozele cu Andra la cratita cu orez, imi plac copii pofticiosi

Va pup!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

si-o cafea sa imi taie ...somnul

cand am auzit piscoata dimineata la 6 ca s-a trezit si facea "tatata ta "...am zis, uff ce-as mai dormit 5 min, asa bun era somnul, plus ca visam ceva frumos dar piscoata are ceasul cu alarma in fund si la 6 trezirea, ce atata somn ?

e si vremea inchisa, a plouat ieri dupa amiaza si inca e inchis de ploaie, gri si mohorat...si trage la nani poate bag un nani mic la pranz cu ea

Maduta buna cafeluta, dar cam slaba pentru mine hai ca o cafeluta de la tine as bea in foisor , chit ca e slaba glumesc, nu ma autoinvit ca nici timp nu cred ca am, o sa fim tot pe fuga spor la shopping, poate ti se lipeste de mana si altceva nu numai materialul de rochie

Yasmi cum e cu mami acasa? ce zice mami de puiuti? s-au schimbat mult de cand nu i-a vazut ? tu ce mai gatesti bun? sau a trecut mami la cratita ?

Ailed cata cafea vrei azi? sper ca a dormit mai bine Dodo

Andreea, nici acum cu laptop nou nu ai timp sa stai sotul ce face, se joaca nu? sau mai bine spus il testeaza? distractie placuta la botez si crestinare cu har

Ally superb Duracelul cretulinul e un nazdravan si jumatate, asta ce se vede din poze, in realitate cred ca e si mai si te tine in priza non stop sa nu te ingrasi mi-a placut poza cu el in casuta catelului , bine ca nu era stapanul acasa

miki distractie placuta la munte, mi-ai facut pofta si mie

irinuca, e mai bine daria azi ? papa mai bine, mai mult?

cat depsre ce ati discutat voi aici, vorbit, mancat, olita... alte cele... noi, adica piscoata, e pe ultimul loc cred nu o sa o stresez cu olita pana la cel putin 2 ani si ceva, doar daca o sa dea ea semne, dar nu am chef sa stau sa o pazesc zi si noapte sa nu imi ude casa, care e mochetata ...zics i eu ca miki, odata si bine cu enervatul ...la capitolul mancare in vacanta nu a mancat mai nimic, nu i-a placut nimic decat branza de vaci , banana, toast, iaurt si cateva lingurite, o zi da, 3 nu, de supica de legue cu pui... sincer nu a mancat mai nimic, a bagat la greu tziti, a suferit de cald rau, nu e obisnuita cu asa calduri nebune ...si cred ca e o tipicara, ii place numai ce stie la gust, ce ii gatesc eu acasa... acolo mancarea avea alt gust, eu aici acasa ii gatesc 90% oragnic, bio.. si are alt gust mancarea fata de ce aveau aia pe vapor din care cauza am suferit si eu, nu detaliez aici ca nu e cazul, dar spun numai ca mi-au iesit tot delul de bubite peste tot, care acasa nu le-am avut niciodata, si nici stomacului meu nu i-a prea placut ...iar la vorba, uhm.. le zice pe limba ei... cand vrea sa iesim afara, vine imi pune papucii mei si ai ei in brate, semn ca sa plecam, se aseaza in fata mea si incearca sa isi puna pantofii/sandalele...mai zice si "shu" de la "shoes" si face "ba ba" adica bye bye , sa plecam afara se mai joaca cu masinutele si zice tuuu tuu ca ca...adica masina(car) tu tu ...mama nu spune, dar zice dada de la daddy si mai stie sa imi spuna cum face pisica/maimuta/catelul/tigrul/rata/sarpele... e asa scumpa cand o intrebi cum fac animalele astea si incepe uhh uhh maimuta... sttt sarpele si asa mai departe dar cea mai comica e cand imita tigrul si face "raaarrrrr" isi ia si figura de fioroasa ... cand vrea ceva vine si ma ia de mana/deget sa ma duca sa imi arate ce si cum, si eu o intreb ce vrea, de unde, unde mergem... tot incerc sa o facs a vorbeasca si ea nimic... deocamdata, cred ca e bulversata ca aude 2 limbi si nu stie pe ce limba sa o porneasca, dar imi da de inteles mereu ca ma intelege si pe engleza si pe romaneste cand ii vorbesc, am verificat-o de cateva ori in ultimele sapt/zile si intelege numai ca nu vorbeste ... o veni si vremea aia, ca si cu mersul ca ma temeam ca nu o sa o vad prea curand mergand ca prea i-a placut mersul in 4 labe si merge de numa acum, alerg dupa ea mereu , a inceput sa se si catere pe canapele/scaune si e asa mare distractie, ce se mai chicoteste cand ii spun sa se dea jos

Am trancanit iar destul, a iesit si soarele , mergem sa ne imbracam sa iesim, in parc desigur ca e innebunita dupa leagane/tobogane si restul... o iau plangand din parc sa mergem acasa , inchid portita la locul de joaca si se duce inapoi si plange ca vrea la copii dar ii trece repede cand o scot din parc si ajungem in trafic, mereu zgomotul din trafic a linistit-o, nu stiu de ce are asa efect asupra ei

Zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
Strumph, toata cafeaua care o ai disponibila o vreau...azi noapte in afara ca s-a sculat de 2 ori sa pape , a gemut si marait si ......deja ma gandesc unde sa o mut sa doarma noapteasingura...nici eu numai stiu...am o durere in ceafa
miki, ce ma bucur ca sunteti la munte
azi noapte am visat ca scriam cu viss si cu deea( pt ca atunci cand adormeam visam la greu)
irinuk, sa o duci la dr si sa vezi daca e rosie in gat si sa nu-i dai suplimente , iar pranzul sa il dai la 13..., pe bune si tu daca papi 2 oua cu branza nu-ti mai e foame.. si acum sa-ti povestesc despre mine care de la varsta fetelor noastre pana la 4 ani, mancam dimineatza 2 oua prajite cu branza de vaci si in restul zilei, cateva masline, niste fructe, cateodata cartofi si carnitza...sau ceva dulce etc.... m-au dus la dr , erau disperati ai mei si era totul in regula... si sunt oki..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada bafta !
yasmy

Mergi la inceput