Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

i'm back!
carmen scuze, dar asa se intelege, ca tu schimbi statutul...
olivette pe mine m-a chinuit talentul ieri si am facut un tort, cu crema de iaurt cu fructe de padure, imbracat in fondant si cu tot felul de figurine, ca la botez...te servesc cu drag cu o feliuta!
mami.ilinca si pe tine!
kytanutz, unde umbli?
wow adina, abia astept noutati!...ce putin mai e...

am lasat si eu nr de tel pe contul comun si le-am notat pe ale voastre...mersi adriana

mi-am facut bagajul ...adica le-am pus pe pat si urmeaza sa le cladesc in geamantan ...ma ajutati cu cate hainute de bebe sa pun? mi-au zis de la spital sa duc hainute ca cica bebeii stau in "civil" (m-a distrat tare expresia)...eu am pus 5 body, 2 pantalonasi, 2 bluzite, 3 salopetici, 5 caciulite, manusi...nu stiu daca ajung...

pupici

_
34+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Corinuka eu mi le-am impachetat pe zile in pungute,nu stiu cat voi sta asa ca am pregatit 7 pungute si fiecare contine;o caciulita,un body si o salopetica cu tot cu botosei,sau o bluzica+pantalonasi tot asa inchisi jos la labute.

Plus o paturica,doua prosopele mici,bavetica si un scutec de finet.
37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Ce faceti burtici? Eu am dormit vreo doua ore, am mai stat juma de ora cu o revista in brate si acu din nou la calculator. Stau cam mult pe scaun, dar n-am dureri, ma mai misc ocazional sa ma dezmortesc...

Andreea, felicitari pt 37+! Avem bebei ascultatori, care stau la copt cat trebe

Adina
, ce super ca te simti in sfarsit confortabil si te-ai odihnit. Ce inseamna un medic bun, care sa-ti dea un sfat bun! Ce bine ca s-a intors mai devreme si de acum ai pe cine conta

Anca, dar cum nu mai participa doctorul la nasteri din cauza varstei? Atunci eu nu m-as lasa pe mana lui la o cezariana... Sincer, nu-i inteleg pe medicii astia care refuza o graviduta pe motiv ca n-au urmarit sarcina. In fond, e suficient sa-ti faca o eco inainte de marele moment sa vada cum e bebe pozitionat si ce e de facut, iar tie sa-ti puna niste intrebari elementare, cum stai cu tensiunea de exemplu... Poate neonatologul sa-si doreasca un dosar cu analizele din sarcina ca sa preintampine unele probleme legate de bebe. Mi-e ca doctorii astia refuza doar pt ca nu ai cotizat la ei timp de 9 luni, un doctor bun, cu coloana vertebrala, n-ar avea motive sa refuze... Asa poate refuz si eu sa mai platesc cas-ul catre stat

Corinuk, bravoo ca te-ai mobilizat cu bagajelul. Sa vezi ce bine o sa te simti cand va fi gata! Eu cred ca 5 schimburi sunt suficiente.

Mami.ilinca, multumesc!

Olivia, cat iti citeam mesajul sa stii ca papam niste ciocolata Deci te inteleg perfect

Adina, ce putin mai ai! Cezariana duminica, cred ai ai niste emotii. Iti urez sa mearga totul perfect si scot motatele pt tine

HAI ADINA!

fericita 38+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna seaaaara!!

Daca va zic ca de azi dimineata acum 10 minute am intrat in casa ma alergati?

Mi-am scos pasaportul, am luat si permisul (trebuia sa astept 2h pentru el si m-am invartit prin Pipera) Apoi m-am intalnit cu cativa prieteni, am fost prin afi apoi pe jos spre casa Mi-e o foame de luuuup si ma dor laboantele picioarelor Cred ca voi face un fund de fotomodel

Voi ce mai faceti, frumoaselor? Cam liniste si pace pe la noi pe aici observ

Pupiceeei

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

da, kytana, te-alergam! de 2 ori te-am strigat azi...pai e frumos? asta-i ora de venit acasa?...cred si eu ca te plicti in casa, doar cu pingu' mic, dar totusi...
mersi burtici de sugestii, am sa pun si eu 5-7 schimburi, din cap pana-n picioare...eu asa imi pregatesc de obicei bagajul pentru concediu, ca sa nu pun prea multe prostii, pe zile...
pupici

_
34+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Cat de taaare Corinuka ca bebe va sta imbracat Eu nu ma pricep la din astea, dar cred ca ce ti-au zis fetele este mai mult ca perfect

Hai ca dau un porumb fiert ca am lipsit de la strigare, ma iertaaaati?

35+ cu

Mergi la inceput

Mai fetelor, tot dau refresh si iar refresh, pe unde sunteti?

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Da Kytana tare liniste a fost astazi.Nu stiu ce s-a intamplat...
Mai e bun porumbul la vremea asta?La noi in zona sunt prea batrani pentru fiert...in schimb tare as mai manca un pepenasssssssssssss

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Era un singur in piata cu porumb si cred ca acesta a fost ultimul porumb papat
Daaaar tocmai ce mi-am taiat o felie tripla de pepenas, asa ca te invit la pepenas rece Andreea

Dragi fete, sper ca sunteti cu toatele f bine!

Adinutza a fost mai bine cu mixtura pe care ai luat-o ieri de la farmacie?

Moro, cum te mai simti? Este si la voi mai racoare?

Haideti, haideti, iesiti din cochilie

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Kytana , pepenassss imi ploua in gura ...
Adina se simte mult mai bine cu noua crema pe care o foloseste.A scris astazi...

Vreau sa zic ca la noi e o splendoare.La mine in casa, de luni, nu a urcat termometrul mai mult de 24 de grade.Noaptea stau cu toate geamurile deschise si ajunge si la 21-22 de grade temperatura.O nebunie...imi place de mor...temperatura ideala.

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput